Merhabalar... Ben 18 yaşındayım. Malumunuz artık çocuk değilim. Önceki yıllarda da büyüdüğümü hissederdim ama şimdi bu gerçek yüzüme çarptı sanki... Şimdi bu da dert mi diyeceksiniz,haklısınız. Elbette büyümek güzel şey. Artık birçok hakka sahip oldum,ülke yönetiminde söz sahibi olacak yaşa geldim. Bunlar güzel şeyler. Ama bir yandan da düşünüyorum ki hiçbir şey eskisi gibi olmayacakDüşünüyorum bu kadar zaman hangi ara geçti diye. Çok garip duygular içerisindeyim. Bilmiyorum bunlar normal mi? Ben duygusal bir insanım biraz da ondandır belki.
Daha çocukluğuma doyamamış gibi hissediyorum. Mesela eskiden annemlerle gezerdim hep. Küçüktüm çünkü. Arkadaşlarımla tek başıma gezmeme izin vermezlerdi. Tabii arkadaşlarımın aileleri de öyle. Şimdi büyüdük kocaman insanlar olduk. İstediğimiz gibi geziyoruz. Ama hiçbirinde o ailemle gezdiğim zamanların tadını alamıyorum. Bu kadar büyümeye hazır değilmişim gibi hissediyorum. Biliyorum hepiniz 18 yaşında oldunuz. Siz de böyle hissettiniz mi? Kimseyle paylaşamıyorum bunlarıİçimi rahatlatır mısınız
+150000017-18-19 arasında bi fark yok. devlet seni yetişkin olarak kabul etse dahi daha çocuksun. bana kalırsa insan 25 yaşına kadar ben büyüdüm dememeli.
Evet ben zaten büyüdüğümü iddia etmiyorum. Ülke kuralları böyle.Siz büyüdüğünüzü mü düşünüyorsunuz gerçekten? Hemde ülke yönetiminde söz sahibi olacak kadar!!!! Malesef ülkemizde 18 yaşındaki hala aklı 10 karış havadaki çocukların oy kullanmasına izin veriliyor ne acıBu yazdıklarınız bile sizin hala çocuk olduğunuzu gösteriyor.Bende senin yaşındayken kocaman kız olduğumu düşünüyordum ama 38 yaşına geldim hala olmadım ben. her geçen gün birşeyler öğretiyor küçüğüm :)
ülke kuralları malesef böyle evet.ama büyümenin güzel bişey olduğunu yazmışsınız.ahhh ahhhh senin yaşına dönmeyi o kadar çok isterdim ki :)Evet ben zaten büyüdüğümü iddia etmiyorum. Ülke kuralları böyle.
Küçükken en büyük hayallerimden biri de 18 yaşında olmaktı. Şimdi 18 oldum. Göründüğü gibi güzel değilmiş.ülke kuralları malesef böyle evet.ama büyümenin güzel bişey olduğunu yazmışsınız.ahhh ahhhh senin yaşına dönmeyi o kadar çok isterdim ki :)
ayyyy evet benimde :) 18 olunca tepeme kuş konacak sandım ama kuş tepeme mıçtı :) 18 den sonra malesef sorumluluklar artıyor, çocukluktan ergenlikten çıkıtğını düşünüyorlar.üniversite, iş bulma süreci, iş hayatı, bizans oyunları ooooo say say bitmez.oysaki 18'e gelene kadar herşey ne de güzelmiş...Küçükken en büyük hayallerimden biri de 18 yaşında olmaktı. Şimdi 18 oldum. Göründüğü gibi güzel değilmiş.
Ben 40 yaşımdayken babamı kaybettim ve o gün büyüdüm... O güne dek evin küçük kızıydım...Şu an büyümüş değilsin
İnsanlar ebeveynleri ölünce büyüyor bunu aklında tut,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?