Merhabalar... Ben 18 yaşındayım. Malumunuz artık çocuk değilim. Önceki yıllarda da büyüdüğümü hissederdim ama şimdi bu gerçek yüzüme çarptı sanki... Şimdi bu da dert mi diyeceksiniz,haklısınız. Elbette büyümek güzel şey. Artık birçok hakka sahip oldum,ülke yönetiminde söz sahibi olacak yaşa geldim. Bunlar güzel şeyler. Ama bir yandan da düşünüyorum ki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
Düşünüyorum bu kadar zaman hangi ara geçti diye. Çok garip duygular içerisindeyim. Bilmiyorum bunlar normal mi? Ben duygusal bir insanım biraz da ondandır belki.
Daha çocukluğuma doyamamış gibi hissediyorum. Mesela eskiden annemlerle gezerdim hep. Küçüktüm çünkü. Arkadaşlarımla tek başıma gezmeme izin vermezlerdi. Tabii arkadaşlarımın aileleri de öyle. Şimdi büyüdük kocaman insanlar olduk. İstediğimiz gibi geziyoruz. Ama hiçbirinde o ailemle gezdiğim zamanların tadını alamıyorum. Bu kadar büyümeye hazır değilmişim gibi hissediyorum. Biliyorum hepiniz 18 yaşında oldunuz. Siz de böyle hissettiniz mi? Kimseyle paylaşamıyorum bunları
İçimi rahatlatır mısınız

Daha çocukluğuma doyamamış gibi hissediyorum. Mesela eskiden annemlerle gezerdim hep. Küçüktüm çünkü. Arkadaşlarımla tek başıma gezmeme izin vermezlerdi. Tabii arkadaşlarımın aileleri de öyle. Şimdi büyüdük kocaman insanlar olduk. İstediğimiz gibi geziyoruz. Ama hiçbirinde o ailemle gezdiğim zamanların tadını alamıyorum. Bu kadar büyümeye hazır değilmişim gibi hissediyorum. Biliyorum hepiniz 18 yaşında oldunuz. Siz de böyle hissettiniz mi? Kimseyle paylaşamıyorum bunları