Bu Duygular Geçici Mi?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhabalar... Ben 18 yaşındayım. Malumunuz artık çocuk değilim. Önceki yıllarda da büyüdüğümü hissederdim ama şimdi bu gerçek yüzüme çarptı sanki... Şimdi bu da dert mi diyeceksiniz,haklısınız. Elbette büyümek güzel şey. Artık birçok hakka sahip oldum,ülke yönetiminde söz sahibi olacak yaşa geldim. Bunlar güzel şeyler. Ama bir yandan da düşünüyorum ki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak :( Düşünüyorum bu kadar zaman hangi ara geçti diye. Çok garip duygular içerisindeyim. Bilmiyorum bunlar normal mi? Ben duygusal bir insanım biraz da ondandır belki.
Daha çocukluğuma doyamamış gibi hissediyorum. Mesela eskiden annemlerle gezerdim hep. Küçüktüm çünkü. Arkadaşlarımla tek başıma gezmeme izin vermezlerdi. Tabii arkadaşlarımın aileleri de öyle. Şimdi büyüdük kocaman insanlar olduk. İstediğimiz gibi geziyoruz. Ama hiçbirinde o ailemle gezdiğim zamanların tadını alamıyorum. Bu kadar büyümeye hazır değilmişim gibi hissediyorum. Biliyorum hepiniz 18 yaşında oldunuz. Siz de böyle hissettiniz mi? Kimseyle paylaşamıyorum bunları :( İçimi rahatlatır mısınız

Siz büyüdüğünüzü mü düşünüyorsunuz gerçekten? Hemde ülke yönetiminde söz sahibi olacak kadar!!!! Malesef ülkemizde 18 yaşındaki hala aklı 10 karış havadaki çocukların oy kullanmasına izin veriliyor ne acı :( Bu yazdıklarınız bile sizin hala çocuk olduğunuzu gösteriyor.Bende senin yaşındayken kocaman kız olduğumu düşünüyordum ama 38 yaşına geldim hala olmadım ben. her geçen gün birşeyler öğretiyor küçüğüm :)

Merhabalar... Ben 18 yaşındayım. Malumunuz artık çocuk değilim. Önceki yıllarda da büyüdüğümü hissederdim ama şimdi bu gerçek yüzüme çarptı sanki... Şimdi bu da dert mi diyeceksiniz,haklısınız. Elbette büyümek güzel şey. Artık birçok hakka sahip oldum,ülke yönetiminde söz sahibi olacak yaşa geldim. Bunlar güzel şeyler. Ama bir yandan da düşünüyorum ki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak :KK43: Düşünüyorum bu kadar zaman hangi ara geçti diye. Çok garip duygular içerisindeyim. Bilmiyorum bunlar normal mi? Ben duygusal bir insanım biraz da ondandır belki.
Daha çocukluğuma doyamamış gibi hissediyorum. Mesela eskiden annemlerle gezerdim hep. Küçüktüm çünkü. Arkadaşlarımla tek başıma gezmeme izin vermezlerdi. Tabii arkadaşlarımın aileleri de öyle. Şimdi büyüdük kocaman insanlar olduk. İstediğimiz gibi geziyoruz. Ama hiçbirinde o ailemle gezdiğim zamanların tadını alamıyorum. Bu kadar büyümeye hazır değilmişim gibi hissediyorum. Biliyorum hepiniz 18 yaşında oldunuz. Siz de böyle hissettiniz mi? Kimseyle paylaşamıyorum bunları :KK43: İçimi rahatlatır mısınız

Haziran'da 41 yaşında olacağım
Mutlu bir evliliğim var, sağlığım var, kedim var
Ancak hiç bir zaman annemin dizinin dibindeyken attığım kahkahaları atamıyorum
Şu an büyümüş değilsin
İnsanlar ebeveynleri ölünce büyüyor bunu aklında tut, çocukluğun form değiştirdi sadece, ailenden uzaklaşmak zorunda değilsin 18 oldun diye, aksine daha sıkı sarıl, daha uzun ve bilinçli zaman geçir, ömrün en güzel zamanları o yaşlar, sorumluluklardan önceki son dönemeç, tadını çıkarmaya bak

Siz büyüdüğünüzü mü düşünüyorsunuz gerçekten? Hemde ülke yönetiminde söz sahibi olacak kadar!!!! Malesef ülkemizde 18 yaşındaki hala aklı 10 karış havadaki çocukların oy kullanmasına izin veriliyor ne acı :KK43: Bu yazdıklarınız bile sizin hala çocuk olduğunuzu gösteriyor.Bende senin yaşındayken kocaman kız olduğumu düşünüyordum ama 38 yaşına geldim hala olmadım ben. her geçen gün birşeyler öğretiyor küçüğüm :)
Evet ben zaten büyüdüğümü iddia etmiyorum. Ülke kuralları böyle.

ülke kuralları malesef böyle evet.ama büyümenin güzel bişey olduğunu yazmışsınız.ahhh ahhhh senin yaşına dönmeyi o kadar çok isterdim ki :)
Küçükken en büyük hayallerimden biri de 18 yaşında olmaktı. Şimdi 18 oldum. Göründüğü gibi güzel değilmiş.

Cok tatlisin canim benim. Cok sevimli konu acmissin.
18 yasinda bende buyudugumu dusunuyordum :KK70:

Ama evet yasinin ilerlemesi hos degil. Sorumluluklarin artiyor. Bence yasinin keyfini cikar daha tamamiyle olgunlasmis sayilmazsin. Onunde yillar var. 25 yasina kadar fikirlerin cok degisecek.

Büyümekten kasıt ne ki? 18 yaşına gelindiğinde kendi yaşamınla alakalı kararlar alacak kadar akılbaliğ olursun. Bunun dışında yine git ananın kuzusu ol, kim ne der ki?

Onun haricinde insan yaşadıkları kadar büyüktür, yaşı kadar değil... Eskiye duyduğunuz özlemi anlıyorum. Ben de çocukluğumu özlüyorum. Hiç de hoş bir çocukluğum olmamasına rağmen. Ama o zamanki samimiyet, sıcaklık duygusunu bir türlü hissedemiyorum artık. O zaman dünyamız küçüktü. Sevdiklerimiz ve okul haricinde hiçbir hayatımız yoktu. Şimdi iki kız kardeşim var. Biri evlilik Arefe'sinde, diğeri geçen yıl evlendi. Ben bekar anneyim, hayat telaşı. O kadar parçalara ayrılmışız ki. Çocukluğumu özlemem çok normal sanırım.

Siz tazeciksiniz ve hayat çok güzel. Bunları düşünmen için henüz çok erken genç kız :)

Hayır hiç böyle hissetmedim
Çocukluğum iyi geçmesine rağmen hiç özlemedim
18 yaşına ve daha öncesine bi daha dönmek istemezdim sanırım hatta :)

18 yaşıma girdiğimde, ohh üniversiteye gideceğim konserler, barlar, şenlikler diye çıldırıyordum :KK73:

Küçükken en büyük hayallerimden biri de 18 yaşında olmaktı. Şimdi 18 oldum. Göründüğü gibi güzel değilmiş.
ayyyy evet benimde :) 18 olunca tepeme kuş konacak sandım ama kuş tepeme mıçtı :) 18 den sonra malesef sorumluluklar artıyor, çocukluktan ergenlikten çıkıtğını düşünüyorlar.üniversite, iş bulma süreci, iş hayatı, bizans oyunları ooooo say say bitmez.oysaki 18'e gelene kadar herşey ne de güzelmiş...

18 yaş tribine girmişsin sen canım ya :)
Ha 17 ha 18.
Hayatında ne değişti ki sayıdan başka büyüdüm bilmem noldum, ben çocuk olsa mıydım biraz daha diye hissediyorsun?
Adı reşit olmak diye birden ailenden bağımsız biri falan mı olduğunu düşünüyorsun? :)
31 yaşındayım, 2 çocuğumla akşam babamlara oturmaya gidiyoruz. Hala dizlerinin dibine oturuyorum, saçlarımı oksuyor çayını içerken.
Benimkiler de Benim dizlerime yatıyor :)) rahat ol. Bir değişiklik Yok :)

Bende bigün stajdayken ağzımda bişey hissettim, 20 lik dişmiş ama nasıl ağlıyorum ben daha 16 yaşındayım 20 lik diş 20 de çıkar ben daha o kadar büyümedim diye:) bende 18 yaşın artısı ehliyet olmuştu onun harici büyümüyosun şimdi evli barklı çocukluyum annem hala peşimdedir hadi çok yoruluyosun yemek getiriyim çay iç diye

Back
X