arkadaşlar anlamadınız galiba arkadaşın asıl bozulduğu diğer geline kayınvalidenin alması, yani gelinler arasında ayrım yapıldığı için bozulmuş. Madem sana almadılar diğer geline de kayınvalidenin almaması gerekirdi, onun da eşi çalışıyor sonuçta,, veya bi jest yapılacaksa iki geline birden yapılabilirdi hak veriyorum size, ama sizde neden kayınvalidenizle kalıyorsunuz ki kendi ailenizle kalın eşiniz gelen kadar hem kafanız rahat olur veya kendi eviniz yokmu
minnet etmiyorum..minet etsem kendime almazdım vee şimdi bana almadılar da ona aldılar bende alamadım derdim.. oysa gittim kendim aldım ve ardından aynınından aldılar bu olaya kızıyorum kızmaktan da öte içerliyorum.. basit iş demekte haklısın çok basit hemde ama anlatamıyorum ki kendime .(
Doktora ben de gidiyorum. Hatta daha sabah psikyatrım ile randevum vardı. Bu konuda yardım önermek başka "doktora gidip sakinleştirici al" demek başka... Zaten ben arkadaşın doktorluk bir ruhsal sıkıntısı olduğunu da düşünmüyorum. Olsa ilk ben tavsiye ederdim. Yani "çareyi doktora gidip sakinleştirici ilaçlarda bulacak" kadar ağır bir durum yok. Herkesin başında olan şeyler işte. Yangına körükle gitmemek lazım. Eğer şiddet, ağır psikolojik baskı gibi şeyler söz konusu değilse burada yorum yapanların sakin ve soğukkanlı olmaları ve bu yönde önerilerde bulunmaları taraftarıyım.
arkadaşlar anlamadınız galiba arkadaşın asıl bozulduğu diğer geline kayınvalidenin alması, yani gelinler arasında ayrım yapıldığı için bozulmuş. Madem sana almadılar diğer geline de kayınvalidenin almaması gerekirdi, onun da eşi çalışıyor sonuçta,, veya bi jest yapılacaksa iki geline birden yapılabilirdi hak veriyorum size, ama sizde neden kayınvalidenizle kalıyorsunuz ki kendi ailenizle kalın eşiniz gelen kadar hem kafanız rahat olur veya kendi eviniz yokmu
onlara vericek bir param kalmıyo zaten eşim çalışmıyo asker askere gitmeden de çalışmıyordu ..ee tabi o süre zarfında bir çok şey aldık sattık kredi kartlarımız dolu.. kiraydı aidattı benim ihtiyaçlarımdı derken kalmıyo geriye bişey ... zaten biz gelin parası yemeyiz bankaya koy elleme kocan geldiğinde hesabına bakıcam diye homurdanan bir kayınpederim var.. hesaba bakmaktaki kasıt ise şu acaba aileme herhangi bir yardımda bulunuyormuyum .??
o nedir öyle ?çocuğun ödevlerini kontrol edermiş gibi..onlara vericek bir param kalmıyo zaten eşim çalışmıyo asker askere gitmeden de çalışmıyordu ..ee tabi o süre zarfında bir çok şey aldık sattık kredi kartlarımız dolu.. kiraydı aidattı benim ihtiyaçlarımdı derken kalmıyo geriye bişey ... zaten biz gelin parası yemeyiz bankaya koy elleme kocan geldiğinde hesabına bakıcam diye homurdanan bir kayınpederim var.. hesaba bakmaktaki kasıt ise şu acaba aileme herhangi bir yardımda bulunuyormuyum .??
minnet ettiğim yok aslında gittim aldım almadı bana diye alınmadım da ama ben gidip aldıktan sonra aynından alınmasına bozuldum sanki nispet bu..sen paranla al biz ona aynından alırız zaten der gibi
Katılıyorum,galiba ayrımcılık yapıldığını düşünüyorsun.
Acaba diğer gelin,onlarla aynı binada veya çok yakın mı oturuyor ?
Bütçeleri de ortaksa,onu biraz gözetiyor olabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?