eltin çalışıyor mu çalışmıyorsa hediye mahiyetinde almışlardır..
gerçi çalışsın çalışmasın ayırım yapılmamalı iki geline de..
sıkıntın varsa dile getir
Ben senin yerinde kendi paramla aldığımı düşünür mutlu olurdum.
Kimseye minnet etmek zorunda kalmazsın.Öyle düşün
Beni az çok biliyosunuz arkadşlar eşim askerde ailesiyle kalıyorum kayınpederim mal varlığı bir hayli fazla kendince normalde temel ihtiyaçlarını karşılarlar başka şey yok ama bunu da bi çok kere yazdım burayada iki tanede kaynım var büyük olan babasıyla çalışıyodu zaten mütahitler küçük olanda yeni asdkerden geldi oda başladı..büyük kaynım ve eltim aşırıı derecede kıskançlar zaten onlarla ilgilide buraya peycee yazdım..)) anlıycağınız onlardan çok dertliyim hiç birinide sevmiyorum ama işte 40 günüm kaldı geçsin diye bekliyorum..ben kendime bişey alcağımda üstümü vs kırk kişi karışır kayınvalidemle nişanlıyken çarşıya çıktığımızda mevsimlik bir mont istemiştim beğendim aa bu güzelmiş alalım diye sonra alalım demişti daha alcak ben çalışan biriyim çokta minnet duygum yok yani geçen hafta gittim aldım kendime hemen diğer gelini gördü bundan bende alıyım diye bugün gidip almışlar renk farklı ama aynısı ..o zaman farkettim aslında bi beklentim varmış bozuldum canım da sıkılıyo ben yeni gelinim eşim askerde bana paran pulun varmı diyen yok diğer tarafa gelince alınıyo satılıyo vs..sizce bu duyguu nasıl yenerim nasıl görmezden gelirim bu gibi olayları..bu sadece bunun için değil her yerde sürekli yapılıyor çünkü..
Beni az çok biliyosunuz arkadşlar eşim askerde ailesiyle kalıyorum kayınpederim mal varlığı bir hayli fazla kendince normalde temel ihtiyaçlarını karşılarlar başka şey yok ama bunu da bi çok kere yazdım burayada iki tanede kaynım var büyük olan babasıyla çalışıyodu zaten mütahitler küçük olanda yeni asdkerden geldi oda başladı..büyük kaynım ve eltim aşırıı derecede kıskançlar zaten onlarla ilgilide buraya peycee yazdım..)) anlıycağınız onlardan çok dertliyim hiç birinide sevmiyorum ama işte 40 günüm kaldı geçsin diye bekliyorum..ben kendime bişey alcağımda üstümü vs kırk kişi karışır kayınvalidemle nişanlıyken çarşıya çıktığımızda mevsimlik bir mont istemiştim beğendim aa bu güzelmiş alalım diye sonra alalım demişti daha alcak ben çalışan biriyim çokta minnet duygum yok yani geçen hafta gittim aldım kendime hemen diğer gelini gördü bundan bende alıyım diye bugün gidip almışlar renk farklı ama aynısı ..o zaman farkettim aslında bi beklentim varmış bozuldum canım da sıkılıyo ben yeni gelinim eşim askerde bana paran pulun varmı diyen yok diğer tarafa gelince alınıyo satılıyo vs..sizce bu duyguu nasıl yenerim nasıl görmezden gelirim bu gibi olayları..bu sadece bunun için değil her yerde sürekli yapılıyor çünkü..
nişan çarşısında mı mevsimlik manto mu istediniz?
nişanlıyken öylesine çarşıya çıkıldığında mı istediniz?
neyse, her ikisi de bana göre oldukça saçma..
çalışıyosunuz, demek ki paranız var
sizden para isteyen yok eden yok
(adamların evlerinde kalıyosunuz)
bir zahmet mevsimlik mantonuzu da kendiniz alın
gayet normal
sanki bir lütufta bulunmuşsunuz..
sizin mantonuzun aynısının alınması çirkin olmuş
olsun taklit edilecek bir zevkiniz var demek ki, gurur duyun kendinizle..
bırakın nasiplensinler..
kendin çalıyormuşsun ee daha ne al istediğini madem ona buna niye minnet ediyosun anlamadım ..
şimdi sen çalışıp aldığın maaştan onlara herhangi bir miktar nakit veriyormusun?ilk öncelikle bunu sorayım!
minnet ettiğim yok aslında gittim aldım almadı bana diye alınmadım da ama ben gidip aldıktan sonra aynından alınmasına bozuldum sanki nispet bu..sen paranla al biz ona aynından alırız zaten der gibi
nişan çarşısındaa bişeyler alırken aa bu güzelmiş bunu alalım dedim sonra alırız dedi altı aylık evliyim benim zoruma giden de bu sığıntı gibi allahtan yediğim ekmeğin parasını falan vermiyorum etrafımdakilere bakıyorum ohh keyfe keder yaşamları ben sabah akşam çalışıp bunlarla uğraşıyorum bi yerde üzülüyor insan asude hediye olarak alınabilinirdi diye düşünüyorum..yoksa tabiki çalışma isteği benim ihtiyaçlarımıda karşılayabilirim..
ya bence fazlaca abartıyorsun gibi geldi hem nişan alışverişlerinde bildiğim daha başka şeyler alınır....sanki sen eltini kıskanıyormussun gibi geldi bana neden se...ben böyle bir durum karşında başka türlü avuturdum kendimi en azından calısıyorum kimseye muhtac değilim ne istersem alıyorum vs vs ..inan kafa yorduguna değmez bazı şeyler için
bende bu dertden müzdaribim arkadaşm ve benimde eşim abisiyle bi bakkal işletiyolar ve kese bi kim alıyor kim veriyor kimse bilmiyor ve bende bu durumdan hiç memnun değilim
ben ne alsam eltim aynısını alıyo babamın aldığı bulaşık makinesine varana kadar aldı düşünün.banada eşim pek para vermez.bende iğne oyası satıyor giderlerimi karşılıyorum
yada annem alır,mesela mantomu annem aldı geçen sene,yani bunlar böyle bacım kimse dur demez bunlara biz bişey alalım bişey sahibi olalım dersek suç olur
anlatıncada ne var bunda sende al diyolar ama bana para pul veren yokki.bak mesela kısaca anlatıyım sana geçen gün pazara gidicektim eşimden para istedim ve bana evdeki biriktirdiğim bozuk paraları attı önüme.kendimi çok aşağlanmış hissettim aklıma gelince çıldırıyorum hala.ne yapa bilirim bilmiyorum sanada ALLAHyardımetsin eşin tez zamanda sağ sağlim gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?