- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 33
- 37
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
DM den nasıl sorulur bilmiyorumbende instagrama baktım senin için ama marka etiketlememiş :O bence dm den mesaj at cevap verebilir
DM den nasıl sorulur bilmiyorum
PEKİ canım sordum gönderdim... cevap yazar mı bilmiyorum...onun profiline gel üste üç nokta var ya oraya bas mesaj gönder var onu seç gönder canım
Bakıyım canım Sağol ama ben denemeden elbise alamıyorum pek çünkü göbiş varaman yazarsa yazar yazmazsa başka elbise bakarızbak butikim diye bir sayfa var orda o tarz elbiseler var baya.
Tabi ki takıyorum
Hımmm evet bi deneyim ama hangi marka hangi oyuncunun sponsoru ??? OfDizinin sonunda yazılar akiyirya oraya bak.hanı sponsorlar kismini
Bilmiyorum evlimisin ama bazı insanlara evlilik cidden yarıyor. .. bana fazlasıyla yaradıay keşke bende de göbüş olsa bende taksam ama yok anam yokkbazen keşke çok kilom olsaada versem diyorum ama toto bile yok
Bilmiyorum evlimisin ama bazı insanlara evlilik cidden yarıyor. .. bana fazlasıyla yaradıbende keşke zayıf kalabilseydim... elbisenin omzu oturdu göbek gelmez... göbek gelse omzu bol olur çareyi korse de buldum ama özellikle yazın korse takmak eziyet resmen
İnşallah sevdiğiceğinle kavuşur sun canım :) hani stresten insanların iştahı kapanır ya benim ki aksine açılıyo ah o çikolata YP mu o çikolatayok evli değilim daha :) sevdiceğim var ama kavuşamıyoruz:d az ye ama sık sık ye ben oyüzden zayıfım doktor dedi öğünlerini azalt dedi ama yok yapamıyorum :)
İnşallah sevdiğiceğinle kavuşur sun canım :) hani stresten insanların iştahı kapanır ya benim ki aksine açılıyo ah o çikolata YP mu o çikolata
Özellikle göbek ten veririm hem sen hem ben mutlu olayım dimi amafazla kilolarını bana nakil yapabilirsin şekerim hiç yok demem
Artık onada tek tek bakican.bazı diziler sunun kıyafeti bunun kıyafeti diyor ama inşallah bu dizide demistirHımmm evet bi deneyim ama hangi marka hangi oyuncunun sponsoru ??? Of
Batik derkenAynı elbisenin çiçek renkleri farklı olanını geçen sene batikten almıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?