BU ELBİSENİN MARKASI???

yaralikelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
465
264
33
37
Arkadaşlar merhabaa dün aile işi dizisinde pelin hanımın (müjde rolüyle) giydiği bu elbiseye bayıldım. Hangi marka olduğu hakkında bilgisi olan ya da nasıl araştırmam gerektiği hakkında fikir verebilecek olan var mı aramızdasu kadar derdin arasında benimki biraz hafif kalsa da k. Bakmayın ama bu elbise benim olmalıııı pelin hanımın sosyal medya hesabına yorum yazdım markasını sordum ama cevap yok bana yardımcı olabilirmisiniz markası ne elbisenin fotoğrafını koydum

Eklentiler

• 2016-03-10 08.26.57.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 1.097
bende instagrama baktım senin için ama marka etiketlememiş :O bence dm den mesaj at cevap verebilir

Dizinin sonunda yazılar akiyirya oraya bak.hanı sponsorlar kismini

aman yazarsa yazar yazmazsa başka elbise bakarız bak butikim diye bir sayfa var orda o tarz elbiseler var baya.

ay keşke bende de göbüş olsa bende taksam ama yok anam yokk bazen keşke çok kilom olsaada versem diyorum ama toto bile yok
Bilmiyorum evlimisin ama bazı insanlara evlilik cidden yarıyor. .. bana fazlasıyla yaradı bende keşke zayıf kalabilseydim... elbisenin omzu oturdu göbek gelmez... göbek gelse omzu bol olur çareyi korse de buldum ama özellikle yazın korse takmak eziyet resmen

yok evli değilim daha :) sevdiceğim var ama kavuşamıyoruz :d az ye ama sık sık ye ben oyüzden zayıfım doktor dedi öğünlerini azalt dedi ama yok yapamıyorum :)

yok evli değilim daha :) sevdiceğim var ama kavuşamıyoruz :d az ye ama sık sık ye ben oyüzden zayıfım doktor dedi öğünlerini azalt dedi ama yok yapamıyorum :)
İnşallah sevdiğiceğinle kavuşur sun canım :) hani stresten insanların iştahı kapanır ya benim ki aksine açılıyo ah o çikolata YP mu o çikolata

İnşallah sevdiğiceğinle kavuşur sun canım :) hani stresten insanların iştahı kapanır ya benim ki aksine açılıyo ah o çikolata YP mu o çikolata

fazla kilolarını bana nakil yapabilirsin şekerim hiç yok demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…