Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar selamlar,
resimdeki elbise bayıldım, nette gezinirken rastlamıştım ama ne markası ne nerde satıldığı bilgisi yok elimde, rastlayan olursa bana da söylesin lütfen buyrunnnnnnnnn
canım bu model aşkın göksunun ben elbisemi ordan aldım.şuan internet sitesi kapalı ama onun elbisesi..
öyle mii,nerde peki mağazaları yardımcı olur musun,harıl harıl elbise arıyorum. bi de sen elbiseni kaça almıştın fiyatlar konusunda az çok fikrim olsun. varsa resmini de ekleebilir misin biliyorum çok şey istiyorum ama..
ayy seninki de çok güzelmiş canım, ya tam tarif eder misin incirli e 5 e uzak mı ömür plazanın orda ki burger değildir heralde di mi,çok bilmiyorum da bakırköyü. 400 de biraz çokmuş ama pazarlıkla falan bişiler yaptırılabilir belki
ay bu mavin de çokgüzelmiş bence bunu da tercih edebilirdinn. ben de bu modeli gördüm sanırım ama daha mat bi maviydi.
tarık edizi duyduğumdan beri bir yerden hatırlıyorum ama nerden hatırlayamadım. okmeydanında diyince siz herhalde gördüm oradan biliyorum dedim ama şimdi birden aklıma geldi. tarık ediz bizim müşterimiz. aradım şimdi. okmeydanındaki yer atölye, dikim yapılıyor ve ttoptancı. tek olarak satışları yok. ürün verdikleri yerlerden tek olarak alışveriş yapabilirmişiz. en yakın bakırköy taraflarında ürünlerimizi satan mağazalar var dediler.