• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bu elbiseye bayıldımmm

heather6

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
167
11
298
kızlar selamlar,

resimdeki elbise bayıldım, nette gezinirken rastlamıştım ama ne markası ne nerde satıldığı bilgisi yok elimde, rastlayan olursa bana da söylesin lütfen
buyrunnnnnnnnn

canım bu model aşkın göksunun ben elbisemi ordan aldım.şuan internet sitesi kapalı ama onun elbisesi..

öyle mii,nerde peki mağazaları yardımcı olur musun,harıl harıl elbise arıyorum. bi de sen elbiseni kaça almıştın fiyatlar konusunda az çok fikrim olsun. varsa resmini de ekleebilir misin biliyorum çok şey istiyorum ama..

öyle mii,nerde peki mağazaları yardımcı olur musun,harıl harıl elbise arıyorum. bi de sen elbiseni kaça almıştın fiyatlar konusunda az çok fikrim olsun. varsa resmini de ekleebilir misin biliyorum çok şey istiyorum ama..

canım bakırköyde burgerin sokağında gitmek istersen tam tarif ederim..ben 400 almıştım elbisemi aşağı yukarıda o fiyatlar hemen hemen.

Son düzenleme:
diktirme işine çok güvenemiyorum ya. aynı şekilde yapamazlarsa falan

Son düzenleme:
ayy seninki de çok güzelmiş canım, ya tam tarif eder misin incirli e 5 e uzak mı ömür plazanın orda ki burger değildir heralde di mi,çok bilmiyorum da bakırköyü. 400 de biraz çokmuş ama pazarlıkla falan bişiler yaptırılabilir belki

ayy seninki de çok güzelmiş canım, ya tam tarif eder misin incirli e 5 e uzak mı ömür plazanın orda ki burger değildir heralde di mi,çok bilmiyorum da bakırköyü. 400 de biraz çokmuş ama pazarlıkla falan bişiler yaptırılabilir belki

hayır canım e-5de deil bakırköy cumhuriyet meydanının orda.tren garının önünden aşağı doğru giderken hemen sağda burger var dar bi yol o arada giriosun direkt karşında zaten yolun sonunda karşına çıkıo aşkın göksu die...440 demişti bana 400 indi..tabi sende dene şansını yaparlar bişi belki...zaten çok modell belki daha güselini beğenirsin :)

bak asıl ben bu modeli almak için gitmiştim ama rengi kalmamıştı..
ha canım bide tavsiye resmin çıktısını falan al yada tlfnuna yükle öle git.internet sitelerinde çok katalog vardı ona göre çıakrtıolardı ama siteleri kapalı olduğu için biraz uğraşılar die tahmin ediorum, bende öle bi sıkıntı olmuştu.

Uploaded with ImageShack.us

ay bu mavin de çokgüzelmiş bence bunu da tercih edebilirdinn. ben de bu modeli gördüm sanırım ama daha mat bi maviydi.

ay bu mavin de çokgüzelmiş bence bunu da tercih edebilirdinn. ben de bu modeli gördüm sanırım ama daha mat bi maviydi.

ben maviyi almak için gitmiştim zaten cnım ama rengi kalmamıştı.diğer renkleride ben beğenmedim, orda bi mahvoldum istediğim elbise kalmayınca sonra attım kendime elbiselerin arasına bordo nişanlığımı buldum.umarım sende istediğini bulursun canım yerimseniben

inşallah, cumartesi bakmaya gidicem kısmetse. ama aynı elbise okmeydanında bi yerde daha varmış Tarık Ediz modaevi.

elbiselerin ikisine de bayıldım. okmeydanında oturuyorum ben. tarık edizde hangi elbise var. ilk koyduğunmu yoksa berfinin mavi elbisesi mi.

tarık edizi duyduğumdan beri bir yerden hatırlıyorum ama nerden hatırlayamadım. okmeydanında diyince siz herhalde gördüm oradan biliyorum dedim ama şimdi birden aklıma geldi. tarık ediz bizim müşterimiz. aradım şimdi. okmeydanındaki yer atölye, dikim yapılıyor ve ttoptancı. tek olarak satışları yok. ürün verdikleri yerlerden tek olarak alışveriş yapabilirmişiz. en yakın bakırköy taraflarında ürünlerimizi satan mağazalar var dediler.

tarık edizi duyduğumdan beri bir yerden hatırlıyorum ama nerden hatırlayamadım. okmeydanında diyince siz herhalde gördüm oradan biliyorum dedim ama şimdi birden aklıma geldi. tarık ediz bizim müşterimiz. aradım şimdi. okmeydanındaki yer atölye, dikim yapılıyor ve ttoptancı. tek olarak satışları yok. ürün verdikleri yerlerden tek olarak alışveriş yapabilirmişiz. en yakın bakırköy taraflarında ürünlerimizi satan mağazalar var dediler.

benim ilk eklediğim beyaz elbise canım,ama aradım toptan satıyolarmış dolayısıyla ordan alamıycam ama görevli bana bazı mağazalara o elbileri sattıklarını söledi, fatihte bir iki mağzada varmış adlarını söledi,şehremini tarafında. yarın kısmetse gidip bakıcam sana da bilgi veririm

evet maalesef toptancıymışş, fatihi de hiç bilmiyorum ama bi gidip bakıcam umarım bulurum, tabi fiyat da önemli

Bu elbiseye bakmaya gidip alakasız bi elbise alarak çıktım, ama kesinlikle aşkın göksu modaevinde çok güzel elbiseler var. kafanızda beğendiğiniz modelden çok farlklı bir şey alarak çıkabilirsiniz. ama fiyatlar normal olarak birazcık pahalı

Benim aldığım elbise şu,ama yine bakırköydeki duygum mağazasından aldım,bakalım beğenicek misiniz yerimseniben

Eklentiler

• $25092010225.webp
    $25092010225.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 129
Back
X