Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler bu elbıseye nasıl ayakkabı???

ceylaan1988

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
2.216
742
363
kızlar haftaya eşimın kuzenının düğünü var onun ıcın elbısemi aldım şuanda tadılatta boyu ayarlanıyo ona benzer bı resım buldum netten
altına ne tarz ayakkabı gıyeyım ve nasıl sac yakısır fıkırlerınızı yazarsanız sevınırm.
bu arada elbısembu renkdeğil gülkurusu ve tekgöğsu taşlı yarın yadaoburgun teslım alınca bızzat kendını eklıcemm

Elbisede pek fazla detay olmadığı için bence plartformlu ve bol taşlı bir ayakkabı tercih edin ve yine taşlı aksesuarlarla tamamlayın. saçlarınızı da maşalı açık bırakmanızı tavsiye ederim. :)

tesekkur ederım canım taşlı ayakkabı ama tamamen kapalımı olmalı acaba yoksa burnu acık falanmı
bıde elbısem nasıl sızce

Öncelikler elbisenize bayıldım
Eğer boyunuzu çok uzun göstermeyecekse siyah platform ayakkabı giymelisiniz

Bence bunlar harika seçim olabilir
İyi eğlenceler diliyorum sana

Son düzenleme:
bence balık ağız bir ayakkabı olmalı ne kapalı ne de tam açık siyah olabilir en güzel ama gümüşte gidebilir bu ayakkabıya platformlu balık ağız ön kısmı taşlı olabilir http://www.offersboutique.co.uk/wp-...rtgeigereleanoirblackplatformshoe-300x276.jpg bunun ucu açık şekli olabilir cnm ayrıca bu elbise çok şık mümkünse ayakkabın süet olsun deri ayakkabı bu elbiseyi kaldıramaz :)

Evet senin söylediğinde çok güzel yakışır canım
Fikir olsun sana

çok teşekkürler kızlar bende burnu acık duşunuyodum elbısem gülkurusu gumuş olabılıur dıye duşundum bıde saçlarımı kıvırcık yapıp yarı toplu yarı salık gıbı dursa gusel olurmu sızce
44 bedeb olmama ragmen bu elbıse cok yakıştı ve cok zayf gosterdı boyumdan dolayı gostermıyorum gercı 44 ama beğendıler ustumde bende aldım

elbise çok güzel fakat ayakkabı olarak koyu değilde açık ve açık renkli ve taşlı bir ayakkabı olur diye düşünüyorum,ayakkabılarını pek beğenmedim.fakat bu elbiseyle çok güzel olacağına eminim yinede herkesin kendi zevki var.güle güle giyin..

Canım elbisen gelince resmini koyar mısın çok merak ettim
Burnu açık ayakkabı süper olur bence
Saçlarını da hafif su dalgası gibi yaptır yarısı toplu yarısı salık olsun,bende mezuniyetimde öyle yaptırcam :82::78:

kızlart elbısemı eklıyorum sonunda duğunu atlattık sımdı farkettım ılk ekledığım resımle alakasızmış:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…