canım benim 220 tl faturayı görünce şok oldum ..
(gündüz tek yasıorum esim aksamdan aksama evde )
malesef elektrik ve petrol ün en pahalı olduğu ülkede yaşıyoruz..
3 tarafımız da su ama napalım mecbur ödüyrouz..
Cnm sana çok gelmiş hakikatten ben hergün bulaşık mak çalışır çamasır iki güne bir tv hiç kapanmz hergün süpürge acarım 35ten fazla gelmez ..
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
alınan vergileri kontrol edersen fatura üzerinde, kullanımdan çok vergi ödediğimizi görebilirsin :)
220 miii ben susayim en iyisi... ya oyle bir rakam olamaz olmamali yani.
Bak iste gördün mü var benim faturamda bi sıkıntı bi zaman. Sayac mi bozuk acaba:44:
Ah canim bizede ayni suda öyle eltimler var dört kişilik aile onlara benden az geliyor bende anlamıyorum
aşırı zam geldi sanırım, kullanımı filan inceleyin bence faturadan, ama 60 lira bana normal geldi.Ya oyledir de e bunun oncesi de var o zaman niye daha az geliyordu zammi gectim hadi eskiden cok da hor kullanirdik elektirigi simdi cok dikkat ediyoruz onu anlamadim.
kışın doğal gaz elektrıkle çalışıyor dıye yüksek gelmesı normal dıyoruz..
ama yazın bıle 100 lıranın altında hıc gelmiyor..
apartmanda sadece bızımkı böyle yüksek..
gece fişlerı çeksek 20 lıra farkedıyor..
A+ dıye bızı mı yedıler anlamadım..cihazlardan bırı elektrıgı su nıyetıne içiyor..
nerde yasadıgınla da ılıntılı..merkezdeysen fazla geliyor..
devlet baba merkezden daha cok alıp,kırsaldan az alıyor..
cunku oylar ordan yağıyor..(bızım ılde yapılan dedıkodu bu yönde)
Bize de 50 - 60 lira arası gelir. Çok sanıyordum fakat başkalarının faturaları ile karşılaştırınca sustum. İki üç katı gelen aileler var. O da her ay. Siz yine de takip edin. Bu elektrik konusunda çok yanlışlıklar olabiliyormuş.
Bize de çok geliyor gündüz evde kimse olmuyor akşamdan akşama evdeyiz. Ona rağmen 80-85 TL geliyor. Çamaşırım makinesi hafta 3-4 kez çalışıyor (malum iki çocuk olunca), tabii bir de özellikle çocukların iç çamaşırlarına kadar her şeyi ütülüyorum. Bulaşık makinası hemen hemen her gün bir kez çalışıyor. Eşimde her ay söyleniyor eline geçeni yıkıyorsun sonra da ütülüyorsun bina da en çok elektrik bize geliyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?