Deeiklerinizi uygulayacagim ozellikle 22 den sonra makina calistirmayi. Ne kadar geliyor size.
75 geccen aydi bu ay 25 odedim. Benim kuzenim elektrikci ozellikle esine geceleri makinalari actiriyor. Bende onlardan gordum cok ise yaradi.
75 geccen aydi bu ay 25 odedim. Benim kuzenim elektrikci ozellikle esine geceleri makinalari actiriyor. Bende onlardan gordum cok ise yaradi.
Kayinvalideme 100 tl geliyormus ona da az bence cunku camasir yikamaya bayilir iki corap icin makina acar ve eski tip mkina yani tasarruf vs yok. Heryetin isigi aciktir gidince kapatirim bosuna yaniyo diye tv deseniz ohhooo gece gunduz. Bir ütü yapar gunasiri ve cok da sever utuyu ilk kez utu seven birini gordum:) hunharca harcar elektirigi ve 100 tl.
valla ne kadar az geliyormuş elektrikte şans işi mi ne
ütü seven biri mi ögg hiç sevmem farklı bir tipmiş senin ki
tarifeniz ne peki?gece tarifesi sanırım değil mi?
Tarifeniz için bağlı bulunduğunuz kurumuna dilekçe verdiniz mi peki gece tarifesi için dilekçe verilmesi gerekmiş komşumuz verdi.
Kizlar ben tarife olayindan pek anlamam. Dilekce isini de ilk defa duyuyorum acikcasi. Yalniz kuzenim soyle demisti gunduzleri elektrige herkes yuklendiginden enerji kaybi cok yuksek olurmus baska seylerde anlatti ama tek bunu hatirliyorum valla :) mesela benim esimde elektronik muhendisi ona cok sacma gelmisti hatta evde baya bi konusu gecti. sonra kuzenin hakliymis saat 22:00-02:00 arasi elektrik %60 kadar farkediyor dedi.
Evet ütü seven biridir ama "farkli bir tipmis" diye bir ifadeyi kullandirtmam hic hoş olmadi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?