Bu elektrik faturası canımı sıkıyor

Hafta sonu ortalama 6 kez çalışır çamaşır makinam.bulaşık ortalama 3 kez.kurutma makinasında kurutuyorum çamaşırları.sabah 7 de çıkıp akşam 6 da geliriz eşimle.65 tl fatura gelir ki o kadar çok çamaşır yıkıyorum o kadar çok çalışıyor ki kurutma makinası,..bence gayet iyi geliyor bana fatura.beyaz çamaşırları gece yıkarım 10 dan sonra daha ucuza geliyor diye...tv hiç açılmaz laptop gece gündüz açıktır, kapatmayız.çay makinası her gece kurulur sabaha hazır çayımız olur kahvaltı ederiz.gece aradaki odanın ışığı hep açık olur bir de.bazen hava kapalıykeb normal odada bile ışık açarım hiç sevmem karanlık karanlık ruhum daralır...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nevresimler en az 60 derecede yıkanmalı baytlar maytlar anca o zaman yok oluyor. Gömlekleri ya da renklileri 60 dereceye atsam ağzı yüzü dağılır. Beyazlar da sıcak suda grileşiyor. Bi de iç çamaşırlarıyla başka bişey atmak istemiyorum. Eşimin gömleklerini zaten başka bişeylerle atarsam canıma okur, boşanma sebebi

Mesela dün temizlik vardı evde 4 makina perde yıkandı. Bugün de iki makina havlu bornoz, bi makina da ayakkabı yıkadım. Daha olağan haftalık yıkamalara geçmedim bile. 10 olur bu hafta kesin. Var bende anormallik sanırım.

​Renklileri 30 derecede kısa programda yıkabilirsin.Renkli gömlekleri ayrı yıkamana gerek yok aslında.

Son düzenleme:
Ben nerdeyse haftanın 2 günü ütü yaparım, hem de nevresimlere iç çamaşırlarına kadar ütülerim, gündüz çamaşır makinesi bulaşık makinesi açarım, geceyi beklemem, pc sürekli fişte yine de bize daha 60 tl gelmedi 40-50 arası geliyor :26:

​Renklileri 30 derecede kısa programda yıkabilirsin.Renkli gömlekleri ayrı yıkamana gerek yok aslında.

Renkilier zaten 30 derece ve kısa programda yıkanıyor. Eşim renkli gömlek giymez, en renklisi mavidir. Hoş değil bunu söylemek ama her biri de servet değerinde. Bişey olur diye çekiniyorum. Bekarken de hep ayrı yıkardı gömleklerini, ben onun düzenini devam ettiriyorum.

Son düzenleme:
Kizlar bence kettle fena yakiyo. Baska bi konuda da yazmistim, biz üç kisiyiz hadi diyelim bulasik ve camasir makineleri haftada üçer kere calisti, ki o kadar olmayabilir de bebegin camasirlari bir haftada makineyi doldurmuyor eşim de oyle hemen bi giydigini kirliye atan biri degildir hic terlemedigi icin. Televizyonumuz zaten yok. Prizde takili kalan seyler buzdolabi bi de olursa bulasik makinesi falan. Bi tek laptopumuz var o da gunde hadi diyelim maksimum 4-5 saat acik kalir. Tek keyfimiz cay makinesinde cay ve laptop. Tüm lambalar tasarruflu ama bize de 60-70den asagi gelmiyor ben de anlamadim bu isi bi türlü

evde 4 kişi yaşıyoruz kettle çay makinasıda çalışmaz evde haftada 1 yada 2 kez çamaşır makinası çalışır2 günde 1 bulaşık makinası tv hep açıktır ama sabah 9 da başlar mesaisi akşam 9a kadar ütüde haftada 1 ancak 20 dk çalışır süpürge desen yine öyle ...
elektrik faturasından korkumuzdan fırını hiç kullanmamaya çalışırız aötığımız an 120 tl yi görürüüz hemen buna rağmen 100 den aşşağı gelmiyor fatura

Benim faturamda o civarlarda gelir, ocağım elektrikli, haftada bir ütü, 2-3 bulaşık makinesi, 3 makinede çamaşır yıkarım, haftada 2-3fırın kullanırım, süpürge calistiririm 2 yada 3 kez, Kettle da kullanırım buna rağmen 60 maximum 70 olur, bunlara ek klima kullandıysam 90 oluyor maksimum. Sizin anlattığınız kullanıma göre fazla geldi banada. Ampulleriniz tasarruflu mu?
Beyaz eşyalarınızdan biri yada birkaçı fazla elektrik yakıyor olabilir.

Son düzenleme:
Bize de 45 falan geliyor. Evimizde tv yok,bilgisayar da bebişim izin vermiyr bişey izlememe (o da izlemiyor zaten) artık açmıyorum,akşamdan akşama eşim 1-2 saat bişeyler bakıyor. Benim tel sürekli şarj oluyor :) Çamaşır makinası ortalama 2-3 haftada,bulaşık mak öyle.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Size yine iyi geliyor hanimlar bize her ay 90-180 arasi gelir hic sekmez hep aynidir :) dogalgaz su faturasini soylemiyorum bile :))

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Size cok geliyormus ben 2 gunde bir ev supuruyorm aksam tv pc hep acik duzlestirici kullaniyorm arada bide elektrkli agda makinasi kullaniyorm ayda 2 kere haftada 2 saatlik utu yapiyorum bide hergun camasr makinasi calisiyor 16 tl gelio :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
arkadaşlar, işyerinden bi arkadaşıma böyle abartı faturalar geliyodu. enerjisaya gitti itiraz etti, gerçekten yanlışlık varmış ve düzelttiler.

16 tl mi

Biseyler dogru gitmiyor olmasin?

Anlamadım bu bizim faturayi ama konuya yazanlari gorunce birbirinden farkli durumlar var neye göre geliyosa artik faturalar garip.

Bizim sayaçlar akıllı sayaç hergün geç saatlere kadar tv bilgisayar açık lambalar hep açık geç saate kadar akıllı telefonlar 1 sarj oluşta 1 tl harcıyomuş bizde sürekli sarjda bi telefon vardır bulaşık haftada 3 çamaşır 4-5 buzdolabına artı olarak derin dondurucu var kışın arada elektirik sobası yakılıyor. Kışın 100 yazın 60-70 civarı. Sizinki çok geldi bi baktır bence sayaca ya da belki 2 aylık filan okunuyodur faturadaki tarihlere hiç baktınızmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…