Bu elektrik faturası canımı sıkıyor

Büyük biraz diyelim görgüsüzlük gibi olmasın sadece fatura miktarlarını görünce şoka girdim

Ayol şirkettemi yatıp kalkıyosun; yada evde ordumu kalıyor neyse ne güzel bin lira gelen elektrik faturası,ödeme imkanının da olduğunu gösteriyor. Keşke bana da binn lira gelse

Evet tek evin okadar geliyor ev büyük fln ama ne yapsam azaltamadım diğer evimdede aynı hiç bin liradan aşşağı ödediğimi hatırlamıyorum
100 ü öpüp başıma koyarım

1000 TL çok yüksek bir meblağ ona göre elektrik kullanımınız da çok çok fazla sanıyorum. Artı olarak müstakil ev, bahçe ışıklandırması falan var mı ?

Bize en düşük 100 gelir bize normal geliyor artık evde pek olmadığımız zamanlar, bu ay 140 gelmiş.

Ayol şirkettemi yatıp kalkıyosun; yada evde ordumu kalıyor neyse ne güzel bin lira gelen elektrik faturası,ödeme imkanının da olduğunu gösteriyor. Keşke bana da binn lira gelse

Kutu gibi bi evim olsa diyorum bazen fatura ödemek için mahzenlerde mağaralarda mumyalarla sabahlamasammm ahh ahh

Ablamlara 150 falan gelirdi ikisi de yazılımcı eşiyle biz de dalga gecerdik evde server mi var diye. Sonra arastirdilar haini yakaladilar elektrikli su isiticilari var bunlarin devasa bisey gece gündüz prizde o cok yakarmis gorseniz ilk icat gibi bisey teker taksan iki kapili spor araba olur o yemesin de kim yesin elektirigi.

Büyük biraz diyelim görgüsüzlük gibi olmasın sadece fatura miktarlarını görünce şoka girdim

bende şimdi şoka girdim benim 85 metre kare eve 80 lira geliyorsa sizin evi cidden merak ettim kaç metre kare birisi beni cimciklesin

Evet ttlım bahçe ışıklandırması var ama o güneş enerjili o bahçeyle ilgili bölümlerde pek sıkıntımız yok ..
Ama sanırım fazlaca elektronik eşya kullanıyoruz işimiz gereği normal ev yani içinde yaşam olan çamaşır bulaşık vs..

bende şimdi şoka girdim benim 85 metre kare eve 80 lira geliyorsa sizin evi cidden merak ettim kaç metre kare birisi beni cimciklesin

aslında evin büyüklüğü ile ilgili değil ki, evde yaşayan sayısı ve kullanılan malzemeyle ilgili... evin her yerinin lambasını sabah aksam açık bırakmıyorlardır. hoş bıraksalar da o kadar gelir mi ki, sanmam

Haftada bazen bir bazen iki kez ç.makinası,iki kez süpürge,gün boyu tv,ara sıra saç kurutma mak.,buzdolabı her zaman,ampuller tasarruflu,ütü ayda yılda bir,tablet hergün şarjda,fatura=35-40 tl.
Bazen faturayı kesen memurlarda yanlışlık yapabiliyor,birkeresinde 30 lira yerine 130 lira yazmışlar,itiraz ettik ve düzelttirdik.Ben bazen yine sallama fatura kestiklerini düşünüyorum.
Hahaha tamda yerinde girmişim konuya,binlerden falan bahsedilirken benim 40 tl abes kaçmış biraz

Son düzenleme:
Konuyla ilgili son vecizimi söyleyeyim bu kadar muhabbetin
üstüne... "Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış"...

Olabilir evler elektrik canavarlarıyla dolu, bakıyorum da her an elektrik kullanıyoruz aslında şaka gibi. Uyurken bile buzdolabı çalışıyor, bilgisayarlar modemler telefonlar şarjda, akvaryumun içi bile elektrikli alet dolu daha ne olsun.

Oyhhh hayır canım arkeoloğum de lüxe bi hayatım yok şatoda falan yaşamıyorum yani kendi halinde mütevazi müstakil bi ev ..

Aa ne güzel bir mesleğiniz var. Şato kismini şaka yapmistim zaten olabilir ne olacak.

Konu sahibi olarak kendim bile konuyu dagittim muhabbet iyi tuttu:) elimden geldigince herkese cevap yazmaya calistim sag elim yok artik. Gozumden kaçmış olan varsa mazur gorsun olu mu?
Yarin sabah denemem var bol sans bana sizlere de iyi geceler. .. yazan elleriniz dert gormesin amin.

Son düzenleme:

Haklısında canım mesela bizim bahçe ışıklandırmasi yok çünkü bahçemiz yok:-D elbet birşeyler fazladır bizdenki öyle geliyor dimi ama

Bol şanss canımm iyi gecelerr :))

Hemen soylim kizlar. Kombinin sartelini geceleri indirdin saat aksam 22:00 dan sonra bulasik ve camasir makinami actim. Saatimi sabah 5:00 a kurup gece lambalarini o saatte kapatiyorum. Birde home office calisan biriyim evimde grafik tasarim yapiyorum yani bilgisayarim hep acik ama genelde aksam saatlerinde bebek yatinca ancak grafige vakit buluyorum yani demekki elektrik aksamlari daha az yakiyor. İnanirmisiniz kekimin bile hamurunu hazirlayip dolaba atiyorum saat gece 22:00 dan sonra firini aciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…