bu elti beni gerdi

Ben de çok titiz biriyim ama başkasının evinde ilgilenmem temizlikle. Kendi evimde hastalık derecesine yakın sayılır :sus:
Bu bir hastalık muhtemelen. Çok tepki göstermeyin derim.
İtici durabilir ama kötü bişey yapmıyor size sonuçta :)
Kendisi için de rahatsızlık verici bir durum eminim, kızmayın bence :KK51:

eşimin işten bi arkadaşı ve eşi geldi misafirliğe. kız daha ilk defa geliyor bildiğin mutfağımda bahar temizliği yaptı. hayır temizlik yetmezmiş gibi eşyaların yerlerini değiştirdi. tabi ben şok. havluyu peteğin üstüne atıyorum alıp kapının koluna asıyor. kupa bardaklarım askıda duruyordur. askının yerini değiştirdi. daha böyle bir sürü şey. ben çok sinir olmuştum. ama bişey demedim kalbi kırılmasın diye.

Ben de kötü niyetten değil, ama bir psikiyatrik sorundan dolayı yaptığını düşünüyırum. Takıntı meselesi yani. Kendisine onu anladığını, ama bu yaptıklarına alındığını söyleyebilirsin. Yok elimde değil, duramıyorum vs derse doktora görünmesini söyle bence.

Kızlar direk konuya gireyim bir eltim var sizden iyi olmasın iyi bir kız yanlız bana geldiğinde hemen temizliğe girişir özellikle mutfak ta yapar temizliği tezgahı siler bulaşık selesini yıkar bulaşık sungerini yıkar eskiden çok rahatsız olmuyordu ama artik bu durum sınırını bozmaya başladı en son ki olay itibariyle tuzluk vardı ben yikadim ve kurumaya bıraktım neyse akşamda onlar bize yemeğe geldiler deki ki bu ne bu dedim tuzluk yikadinmi sen bunu dedi evet dedim aldı gitti yikadi yikadi cifledi verdi ben anlamadım hastamidir nedir yanlız şunu belirteyim evinde titiz bir kadın kalbini kırmadan artik bu durumdan rahatsız olduğumu nasıl söylemeliyim akil verin lutfen

Enteresanmış doğrusu.
istediği kadar titiz olsun ama bana kimsenin "pis" muamelesi yapmasına izin vermem şahsen.
Diyeceğiniz tek şey o noktada "lütfen benim ev işlerimi bana bırakır mısın, herkesin titizliği kendine" dersin olur biter.
Kalbini kırmamak için de "iyi niyetle yapabiliyor olabilirsin, teşekkür ederim, fakat ben rahatsız oluyorum, benim düzenim bana senin düzenin sana" dersin olur biter...

Kızlar direk konuya gireyim bir eltim var sizden iyi olmasın iyi bir kız yanlız bana geldiğinde hemen temizliğe girişir özellikle mutfak ta yapar temizliği tezgahı siler bulaşık selesini yıkar bulaşık sungerini yıkar eskiden çok rahatsız olmuyordu ama artik bu durum sınırını bozmaya başladı en son ki olay itibariyle tuzluk vardı ben yikadim ve kurumaya bıraktım neyse akşamda onlar bize yemeğe geldiler deki ki bu ne bu dedim tuzluk yikadinmi sen bunu dedi evet dedim aldı gitti yikadi yikadi cifledi verdi ben anlamadım hastamidir nedir yanlız şunu belirteyim evinde titiz bir kadın kalbini kırmadan artik bu durumdan rahatsız olduğumu nasıl söylemeliyim akil verin lutfen
okb lidir (temizlik hastalığı vardır sizlik bi durum değildir ,işinize bile gelir üzülmeyin)

Kızlar görüşlerinizi için teşekürler hepsi çok mantıklı cevaplar içinde kötülük olmadığını bildiğim için zaten diyemiyorum arkadaşın biri çaydanlık demiş konuda yaptı hatta gecen cezvemin altını cifliyordu da iste artik rahatsız oluyorum

Bende hijyen hastasıyım  başkasının yaptığı içime sinmez. Ama tutupta başkasının evini temizlemem

Huy bence.Art niyet göremedim.

eltin eltim olaydı her daim bana geleydi.
madem iyi insanmış belli ki hastalığı var kalp kırma canım bunun için .
hem faydalı bişey yapıyor fitne fesatla uğraşmıyor ki ,tayt giyip kocana da yürümüyor nasılsa(burada bir konuda okumuştum):KK70:

Arkadaşım dediğin gibi sadece tencere tava değil tezgahın üstündekiler indirir bir güzel siler fazlaliklari dolaplara yerleştirir fazla birşey koyma tezgaha der kalabalık olmasın der ve eşyaların yerini

eltin eltim olaydı her daim bana geleydi.
madem iyi insanmış belli ki hastalığı var kalp kırma canım bunun için .
hem faydalı bişey yapıyor fitne fesatla uğraşmıyor ki ,tayt giyip kocana da yürümüyor nasılsa(burada bir konuda okumuştum):KK70:
Yok şükür o is yok onda

Eski ben :halay:
Valla bacim bende cok takintiliydim kimsede yemek bile yemezdim temiz midir degil midir bilmedigimden ...
Velhasil cocuklarim dogunca saliverdim herseyi :halay::halay:
Iki gun once misafir agirladim hala makinede bulasiklar yerlestirilmeyi bekliyor :işsiz:
Eltini bana gonder sen :temizlik:

Eski ben :halay:
Valla bacim bende cok takintiliydim kimsede yemek bile yemezdim temiz midir degil midir bilmedigimden ...
Velhasil cocuklarim dogunca saliverdim herseyi :halay::halay:
Iki gun once misafir agirladim hala makinede bulasiklar yerlestirilmeyi bekliyor :işsiz:
Eltini bana gonder sen :temizlik:
Hemen canım bir güzel yerleştirir

Valla ben olsam temizliğe çağırırdım
Sadece tuzluk yıkamakla kurtulamazsın elimden gel şu gün evi yıkıcaz derdim :KK70:
Gelirse iyi olurdu pırıl pırıl mis gibi gelmezsede bu davranışlarından vazgeçer zaten
Ya da yıkamadığın üşendiğin eşyaları o geldiğinde göz önüne koy yıkasın keşke benim eltim olsaydı ...
Ama dikkt et sonra işi temiz yapmıyo pasaklı vs diye arkandan dedikodu etmesin

Canim hiç birşey söyleme bu kadar takıntılı birisine tek yapacağın onun evine gidip çay getirdiği bardağı alıp bu ne deyip çayı dok bardağı yıka çiftle hatta sonra çay rica et bu onu kudurtur belki seni anlar.

kadın muhtemelen OKB
ve bu yorum hasta birine çok acımasızca olmuş
sakin yapmayın
aranız iyiyse tedavi olmasını önerin

Ay bana da lazim oyle bir elti
Gelsin haftada bir soyle dip kose bi saglam temizlesin
Oyle tuzluk yikamakla olmaz;)

Back
X