bu elti beni gerdi

kadın muhtemelen OKB
ve bu yorum hasta birine çok acımasızca olmuş
sakin yapmayın
aranız iyiyse tedavi olmasını önerin
Hastalıkla haklısın ama değilse az bile bence .yada bunu yazmama kendi el time olan düşüncelerim sebebidir..
Haklısın hasta olup olmadığına emin olmak gerekir..

Evet psikolojik olarak hasta olmuş obsesif olmuş. Farkında olmadan yapıyordur tedavi olması gerekir.Benim kuzenim öyleydi bozuk paraları bile çamaşır suyunda bekletmeden kullanmazdı.kendinize yapılan bir davranış değil bu farkında olmadan yapıyordur.

Kızlar direk konuya gireyim bir eltim var sizden iyi olmasın iyi bir kız yanlız bana geldiğinde hemen temizliğe girişir özellikle mutfak ta yapar temizliği tezgahı siler bulaşık selesini yıkar bulaşık sungerini yıkar eskiden çok rahatsız olmuyordu ama artik bu durum sınırını bozmaya başladı en son ki olay itibariyle tuzluk vardı ben yikadim ve kurumaya bıraktım neyse akşamda onlar bize yemeğe geldiler deki ki bu ne bu dedim tuzluk yikadinmi sen bunu dedi evet dedim aldı gitti yikadi yikadi cifledi verdi ben anlamadım hastamidir nedir yanlız şunu belirteyim evinde titiz bir kadın kalbini kırmadan artik bu durumdan rahatsız olduğumu nasıl söylemeliyim akil verin lutfen
tatlım ne eltiler var bırak yapsın ayrıca sadece mutfakla da kalmasın camlara felan de girişsin banyo da fena olmaz

Kızlar direk konuya gireyim bir eltim var sizden iyi olmasın iyi bir kız yanlız bana geldiğinde hemen temizliğe girişir özellikle mutfak ta yapar temizliği tezgahı siler bulaşık selesini yıkar bulaşık sungerini yıkar eskiden çok rahatsız olmuyordu ama artik bu durum sınırını bozmaya başladı en son ki olay itibariyle tuzluk vardı ben yikadim ve kurumaya bıraktım neyse akşamda onlar bize yemeğe geldiler deki ki bu ne bu dedim tuzluk yikadinmi sen bunu dedi evet dedim aldı gitti yikadi yikadi cifledi verdi ben anlamadım hastamidir nedir yanlız şunu belirteyim evinde titiz bir kadın kalbini kırmadan artik bu durumdan rahatsız olduğumu nasıl söylemeliyim akil verin lutfen

Ne güzel...böyle bi elti isterdim :21:

Ay çok güzel eğer fitne çıkarmayacaksa arkandn pasaklı demiyeckse keşkr brnimde olsaaa:))

Eltiniz takintili okb degilse de ona egilimli
Uyarsaniz huzursuzluk cikacak.
Bence görmez den gelin elinde degil cunku.

Back
X