Bu Eniteyi(?) Ne yapalm bilmem ki

Kusura bakmayın ama sizin teyzeniz de biraz saf heralde .
Ben olsam böyle kocaya elli kere kapıyı göstermiştim.
Hiç yardım falan da etmem.
Akıllı olmak lazım biraz bi kere 80 tl tlf faturası ne demek çok bu.
Hadi birikti diyelim e biraz kessinler lükslerinden eminim sigara falan da kullanıyorlardır.Senden benden daha iyi giyiniyorlardır .
Kusura bakmayın ama ev parasını çarçur eden adamı hala evin de tutan zihniyete ben daha çok kızdım ne öyle koca meraklısı gibi hey allahım ...

valla biz de boşanması taraftarıyız ama tuhaf bi şekilde her olayda bu adamı savunmaya devam ediyokötükedihüso biz de acaba bi şekilde tehdit mi ediyo kadını vs. diye düşünüyoruz ama bi yandan da teyzemin kendi edip kendi bulması aslında...

parayı da vermeyeceğiz ailem de hak verdi bana; ablam da ikna oldu. bakalım neler neler olacak şimdi

Yazık ya . evet sizler yakını olarak üzülürsünüz rahatsız olursunuz ancak böyle yaparak en büyük kötülüğü teyzeniz kendisine yapıyor. neden böyle yaparki dünyaya bir delinin kahrını çekmek için mi geliyoruz

benimde yazacağımı yazmış arkadaşlar teyzeniz neden hala birlikte?
ben tedtid edildiğini düşünmüyorum teyzenize sorsanız seviyorum çocuklarım var filand er sanırım..
bence de en iyisini yapmışsınız yardım edilmesin bir süre..

Doğru kararı vermişsiniz belki bu sayede teyzeniz de eşini tedavi olmaya falan zorlar yoksa ekmek elden su gölden onu tedavi olmaya zorlayacak bir etken yok.

çocukları yok teyzemlerin, yaklaşık 6 senelik bir flört döneminde sonra 10 yıldır evliler ( ki bu çocuksuzluk durumunu biz halihazırda bir avantaj olarak görüyoruz )
bütün bu olanlara rağmen hala o adamla evli kalabilmesini hiçbi şekilde mantığımız almadığı anlayamadığımız için " acaba başka şeyler mi var " diye ister istemez düşünmeye başladık

Allah allah elini kolunu bağlayan çocukta yoksa kesin başka sebepler vardır. insan seviyorum dese bile bu kadar olumsuzlukta sevgimi kalır kalırsada sağlıkbir sevgimidir tartışılır . sevgiyse bu gerçekten hastalıklı bir sevgidir ya

:Hakikaten derler ya insanın kendine ettiğini 7 mahalle toplansa yapamazmış.
Teyzen elinde ki nimeti görmüyor.
Çocuğu yok şu anda adamı bıraksa kız gibi hiç bir farkı yok.
Ben artık eniştenizin değil, bu paraları teyzenizin de enişteyle beraber harcadığını düşünüyorum...

o parayı doktora verin kendine gelsin :1closedeyes:
besle besle nereye kadar gamyoncuiremsu

Hayatta düzelmez eniştenizin bu hali. Biliyor anane, anne yardımlarının geleceğini tabi, umursamıyor. Zaten sorumsuz olan birinin eline hazır para verilince, iyice şımarmış. Bu böyle gider.

Çocukları var mı bilmiyorum ama, bu şekilde evlilik mi olur allahaşkına. Sorumsuz adamı doyurmak yerine, boşansın kurtulsun. Önümüzdeki 30 yıl bu şekilde mi sürücek hayatı, evliliği? Mantıklı olmak lazım...

teyzenizi karşınıza alıp ailecek bir konuşun başka şeyler mi var işin altında onu öğrenin.allah korusun bir tehdit bir zorlamamı var ona bakın sanmıyorum bu hırsızlık olaylarına falan normal birşekilde göz yumacağını..adam dört bir koldan aileyi söğüşlemenin yolunu tutmuş..teyzeye baskı kurun derim sebep ne hala durmasının?sadece sevgi olacağını sanmam..

öncelikle hepinize fikirlerinizi belirttiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim -ki gördüğüm kadarıyla düşüncelerim sizlerinkiyle paralel.

teyzemi karşımıza alıp ciddi bi konuşma yapmamız gerekecek ama onun da bize biraz yardım etmesi gerekiyor o şahsı savunmadan , kendisini düşünerek ve dürüst bi şekilde olaylara eğilmesi lazım. ama ben pek umutlu değilim maalesef...göz göre göre çok ezdiriyo kendini, alıştırmış adamı asalaklığa....bu durum da çözümsüz bırakıyo bizi

Son düzenleme:
benim durumumda teyzenizle hemn hemen aynı benimde ailem yıllarca eşimin borçlarını ödedi böyle insanlar iyilikten anlamazlar yüz verdikçe daha çok başa bela olurlar
bence teyzeniz bu insandan bir an önce kurtulmanın yollarını aramalı
çünkü bu adam değişmeyecektir.çocukları vasada zaten baba bakmıyor büyük ihtimalle anneye verilir çocuklar.ALLAH kolaylık versin yaşayamayan bilemez gerçekten çok zor bir durum

çok doğru size katılıyorum

Son düzenleme:
sevgili _nurum_ biz de aynı şekilde teyzeme, alışverişe çıkıldığında vs. eksiğini alıp evine koyuyorduka ama bu son borç para olayında ablamı "kimseye söyleme" diye tembihlemesi tuhafımıza gitti, ayrıca sinirlendirdi bizi sonuçta anneannemden o parayı hatta kaç katını yardım olarak zaten alıyorlar hem de istemeden...bu tarz bi yola başvurması çok gereksiz. yalan dolanla gizli saklı iş olmaz ki aile içinde...yani olmamalı

Pis çıkarcı adam ailenizin,ananenizin teyzene verdiği değerden faydalanıyor..asalak herif..klava:
Valla böyle tipleri ben filmlerde,rivayetlerden ibaret olur sanıyordum ama gerçekmiş,yaşıyormuş.:jeyyar:..

O adamı ailenizden çıkartın,aforoz edin de , başta teyzeniz herkes rahat etsin..vereliniortak.
Karısının parasıyla tatlı hayat yaşıyor adam..ne ala
memleket ne ala..:uhm:

Kesinlikle tüm maddi yardimlari kesmeniz lazim!!

Böylelerinin suratini essek derisi kaplamis güzelim lafdan iylikten anlamazlar...:umursamaz:

Tabi bu adamin bu duruma gelmesinde teyzeninde cok payi var....
Sanki zor bulmus gibi ne diye bu kadar tepesine cikardiki?

Onlarla degil tüm diger aile ile konussun ve hicbiriniz yardim etmeyin bundan sonra...bakin nasilda birden bire adam oluyor:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…