- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
- Konu Sahibi dasilvadido
-
Gitsin tedavi olsun iş arasın o zaman yardıma ihtiyaçları olursa yardım edersiniz. Ama tedavi olmadan kimse yardım etmesin bence çünkü o parayla da kumar oynamıyacağı ne malum.
kesinlikle yardımetmeyin baş edemessiniz alışır bölelri hep bekler ne olsa geliyor diye
benim teyzemin kocasına psikopatın teki yıllardır çekiyoruz
Allah yardımcımız olsun...
bencede para wermeyin canımm.adam hazıra alışmışş.bakıoki o çalışmadanda herşey yoluna girioo.yardım eden warr. teyzen için yardımıda gizliden yapınn.paradan puldan haberi olmasınn. böle sorumsuzlara sinir oluorumm yhaa kötükedihüso
para vermıyerek sızce kumardan uzakmı kalıcak?..
tabbıkıde hayır elıne gecnı gene kumara yatırcak..
duzgun bı tedavı olmadg muddet enısdeden adam olmaz..
ama teyze var ısın ucunda olan ona olur ...uzulen o olur..
canım yha benzer durumu bende yaşadımm.eniştemm 200 000,00 tl borç yaptıı.kadına kıza içkiye yatırdı parayıı.ya herkes geçim derdinde zatenn parayı wersem biliodumki alcaktı teyzemdenn yine ona buna yedirecektii.ben arıodum teyzemi neye ihtiyacın war senin yada çocukların die soruodumm.elimden geldiği kadar alıp götürüodumm.sizde sorun giyim gıda neyse ihtiyacı elinizden geldiğince yardım edinn.ekmek parasıda 5-10 lira werin eline.onuda eniştenizden saklar heralde :teselli:
canımbenim verelim vemesine, ben hiç gocunmam hatta memnun olurum içim rahat eder, ama teyzemin hakkı olan parası bile o adama gidiyo orda kilitleniyo olay...teyzem çok ezdiriyo kendini çokkklmaz:
canım yha dayak olayı falan warmı:uhm:
kesinlikle vermeyin parayı. alışmış o herif sizin ödicenizi biliyor çünkü. bütün yardımları kesin aç kalsında bak nasıl çalışıyor hayret bişey ya ekmek elden su gölden geçinip dururyor..
benim aklıma ilk gelen de teyzeniz neden hala bu adamla evli
neden bu evliliği sürdürüyor
çok mu aşık, böyle bir adama hala aşkı sürüyor mu
nasıl oluyor, benim mantığım almıyor pek
benim aklıma ilk gelen de teyzeniz neden hala bu adamla evli
neden bu evliliği sürdürüyor
çok mu aşık, böyle bir adama hala aşkı sürüyor mu
nasıl oluyor, benim mantığım almıyor pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?