Bu erkeğin niyeti amacı nedir, kafam karıştı iyice?

Şair burada diyor ki ‘Yokluktayım ben seninle ondan konuşuyorum. Yakınımda yöremde birini bulursam ona bağlanırım’...
Kendini kaptırma bu adama. Efendi falan da değil ayrıca. Hem pastam dursun hem karnım doysungillerden :işsiz:
Öyle mi diyorsunuz gerçi kendisi de diyor ben insanlara bağlanamam. Diğer kişilerle de muhabbet ettik takildik falan diyor Geçmişte sevgilisi de olmamış sayılır, pek ilişkiden de anlayan biri değil gibi. Bunun farkında olarak sadece arkadaş ya da muhabbet ettiğim biri gibi baksam iyi olur.

Sınırlı tanıdığım için bir sey demiyorum ama kartlarını açık oynuyor. Yani diyor ki mesela netten biri olmaz ya da ben bencilim, gerçi biriyle netten goygoy yapmam çıkar iliskisi olur diyor ama benle boş muhabbet de yapıyor. Ben anlamadım, kafası karışık biri sanki ama bencil olduğunu düşünüyorum bende.
Pek ilişki deneyimim başka bir şehirde hoş da buldum, karar vermedim. Amacı nedir çözemedim. Nasıl tavrım olsa bilmiyorum. Çok hoş biri de değil. Çalışıyor spor kitap filmle uğraşıyor. Ne düşünsem anlayamadım.
Bazı erkekler kartlarını açık oynuyor gibi yapar sırf sorumluluk almamak , daha sonra ama ben sana demiştim diye işin içinden sıyrılmak için. Sizinle takılacak belki siz ona bağlanmaya başlayacaksınız ama hiçbir hareketini sorgulayamayacaksiniz çünkü o size baştan söylemişti olacak. Niye böyle davranıyorsun diyemeyeceksiniz çünkü bencil olduğunu zaten söylemişti. Ansızın konuşmayı bıraktığında ne oldu diyemeyeceksiniz çünkü bağlanmayacağını baştan söylemişti. Bu adam sizi strese sokar ve bence hiç değmez. Bazı erkekler sandığımızdan daha kurnaz.

Gayet açık konuşmuş aslında.
Konuşuyoruz ama kendi kendine umutlanma, öylesine vakit geçiriyoruz demiş işte.
Evst bende açık olduğunu düşünüyorum da çelişki var. Mesela geçen baya güldüm bir şeyler anlattım goygoy yaptım daha doğrusu sonra dedi ki ben günlük muhabbet etmem çıkar ilişkisi ararım arkadasliklarda dedi. Ee bunu dedikten sonra muhabbete devam etti. Ayrıca daha dün boş muhabbet yaptı. Teli kapatmamak için haberleri falan okudu, yani anlamadım çelişkili olmasa anlayacam da bi onu diyor bi bunu diyor sanki.

Evst bende açık olduğunu düşünüyorum da çelişki var. Mesela geçen baya güldüm bir şeyler anlattım goygoy yaptım daha doğrusu sonra dedi ki ben günlük muhabbet etmem çıkar ilişkisi ararım arkadasliklarda dedi. Ee bunu dedikten sonra muhabbete devam etti. Ayrıca daha dün boş muhabbet yaptı. Teli kapatmamak için haberleri falan okudu, yani anlamadım çelişkili olmasa anlayacam da bi onu diyor bi bunu diyor sanki.
Anormal hareketlerde bulunan birinde mantık aramaya çalışıyorsunuz.
Konuşmaya devam etmek istiyorsanız çok da umrunuzda değil havası verin. Ama bir ilişkiye evrilir diye de ümit bağlamayın

Bazı erkekler kartlarını açık oynuyor gibi yapar sırf sorumluluk almamak , daha sonra ama ben sana demiştim diye işin içinden sıyrılmak için. Sizinle takılacak belki siz ona bağlanmaya başlayacaksınız ama hiçbir hareketini sorgulayamayacaksiniz çünkü o size baştan söylemişti olacak. Niye böyle davranıyorsun diyemeyeceksiniz çünkü bencil olduğunu zaten söylemişti. Ansızın konuşmayı bıraktığında ne oldu diyemeyeceksiniz çünkü bağlanmayacağını baştan söylemişti. Bu adam sizi strese sokar ve bence hiç değmez. Bazı erkekler sandığımızdan daha kurnaz.
Evet en güzel yorum oldu sanırım. Yani bende aynı şeyi düşündüm. Sanki bir arkadaş olarak da yanimda pek kalmayacak olabilir de sevgili olarak hiç kalacağını sanmıyorum. Ki zaten hoş biri olmasa ilgili olması sürekli aramasi dikkatimi çekti. Bende benzer tavırda olup duygusal bakmam. Muhabbet ettiğim biri olarak algılamak sadece mantikli.
Bende açıkçası sert yaparak fikrimimi öğrenmeye çalışıyor diye düşündüm. Ama karışık bir durum çok da takılmamak lazım sanırım

Anormal hareketlerde bulunan birinde mantık aramaya çalışıyorsunuz.
Konuşmaya devam etmek istiyorsanız çok da umrunuzda değil havası verin. Ama bir ilişkiye evrilir diye de ümit bağlamayın
Haklisiniz tavrım bu olacak en iyisi bu umudum da yok ama ilgisi hoşuma gitti. Dikkatimi çekti de dikkate almazsam zaten bana erki etmesi biter

Farklı şehirden biriyle yaklaşık 1 ay önce tanıştık. Muhabbet ediyoruz beni sık sık da arıyor, flört gibi değil ama arkadaşca da olsa arıyor konuşuyor, gün içinde yaptıklarımı ya da yapacaklarımı soruyor. Bugün de ben insanlara bağlanan biri değilim, internetten başka şehirden biriyle olmaz falan dedi sonra muhabbete devam ettik ama ne demek istedi anlamadım. Ben biraz beğendim, hem ilgisi sorması hoşuma gidiyor. Bir yandan da böyle düşünüyormuş. Asıl olan nedir sizce?
Şu an kendi şehrimde kimse yok konuşacak. Seninle konuşuyorum ama olmaz demiş. Ayrıca bunu diyen erkekler genelde böyle davranıp, ilgili alakalı sanki sizi çok önemsiyormus gibi, ilginizi çekiyor, hoşlanıyorsunuz, seviyorsunuz ama beyefendi bunu görünce bir tarafları kalkınca istemiyorum diyip alakayı kesiyor. Bu sefer siz başlıyorsunuz. Bu ilgi de onların hoşuna gidiyor. Pesimde koşan bir kadın var hesabı. Yani sen buna bağlanma bence

Şu an kendi şehrimde kimse yok konuşacak. Seninle konuşuyorum ama olmaz demiş. Ayrıca bunu diyen erkekler genelde böyle davranıp, ilgili alakalı sanki sizi çok önemsiyormus gibi, ilginizi çekiyor, hoşlanıyorsunuz, seviyorsunuz ama beyefendi bunu görünce bir tarafları kalkınca istemiyorum diyip alakayı kesiyor. Bu sefer siz başlıyorsunuz. Bu ilgi de onların hoşuna gidiyor. Pesimde koşan bir kadın var hesabı. Yani sen buna bağlanma bence
Flört anlamında ilgili değil de arkadaşca ilgili görünüyor. Ya zaten dedi ben bencilim kendimden fazla birini seveceğimi sanmıyorum vs. Kendisi bilir ben sadece arkadaş gibi bakarim. Onun dışında zaten daha yeni ilgimi üzerinden çekerim. Ki zaten öyle çok bir ilgi durumu da yok.

Peki madem hersey goygoy bos..
Buraya yazacak fikir alicak kadar icerlediginiz konu ney pek anlamadim.
Adam da memnun kartlar acik sende memnunsun. Bize mutluluklar demek düser gayri :)

Peki madem hersey goygoy bos..
Buraya yazacak fikir alicak kadar icerlediginiz konu ney pek anlamadim.
Adam da memnun kartlar acik sende memnunsun. Bize mutluluklar demek düser gayri :)
Ya benim öncesinde pek ilişkim olmadi. Durumu anlayamadım tam, acaba benim ağzımı mi arıyor ya da sahiden dikkatini çekmediysem neden arayıp soruyor diye ikileme düştüm.. benimkisi biraz daha şaşkınlık. Arkadaşlıkta olabilir tabi ama iki arkadaş her gün birbiriyle telde konuşmaz diye düşündüğüm için afalladım. Asıl niyeti benim ağzımı mi aramak yoksa yalnızca öylesine konuşmak mi onu anlayamadım.

Ya benim öncesinde pek ilişkim olmadi. Durumu anlayamadım tam, acaba benim ağzımı mi arıyor ya da sahiden dikkatini çekmediysem neden arayıp soruyor diye ikileme düştüm.. benimkisi biraz daha şaşkınlık. Arkadaşlıkta olabilir tabi ama iki arkadaş her gün birbiriyle telde konuşmaz diye düşündüğüm için afalladım. Asıl niyeti benim ağzımı mi aramak yoksa yalnızca öylesine konuşmak mi onu anlayamadım. Sorgulamam bundan:)

Ya benim öncesinde pek ilişkim olmadi. Durumu anlayamadım tam, acaba benim ağzımı mi arıyor ya da sahiden dikkatini çekmediysem neden arayıp soruyor diye ikileme düştüm.. benimkisi biraz daha şaşkınlık. Arkadaşlıkta olabilir tabi ama iki arkadaş her gün birbiriyle telde konuşmaz diye düşündüğüm için afalladım. Asıl niyeti benim ağzımı mi aramak yoksa yalnızca öylesine konuşmak mi onu anlayamadım.
Himm anladim.
Kendini kurtariyor işte
Olur ya bu kadin benden beklentiye girer sonra kabusum olur filan diyeee :)
Rahatimi bozar diye.
Ama hic olmadiysa bu adamlarla kotu tecrubeniz olmaz insallah. Bence daha net yuz yuze gorustuğunuz kişiler olsa tecrubeleriniz daha yerind olur. Ama siz bilirsiniz elbette.

Himm anladim.
Kendini kurtariyor işte
Olur ya bu kadin benden beklentiye girer sonra kabusum olur filan diyeee :)
Rahatimi bozar diye.
Ama hic olmadiysa bu adamlarla kotu tecrubeniz olmaz insallah. Bence daha net yuz yuze gorustuğunuz kişiler olsa tecrubeleriniz daha yerind olur. Ama siz bilirsiniz elbette.
Öncesinde oldu ilişkim ama sorunsuz güvenli biriyle oldu. Şimdi ondan sanalı pek öteki görmüyorum da yine risk fazla olabilir tabi.

• Beğen
Reactions: H M
Ben nedense adamın evli olduğu düşüncesindeyim
İş yerinde sakin bir odaya geçip size atıp tutabilir senle görüşme bittikten sonra evine sıcacık yatağına gidebilir nerden göreceksiniz veya bileceksiniz ki

Ayrıca hem boş muhabbet yapıyor hem ilgileniyor ama bendn bişey bekleme diyo yerinizde olsam aradığında açmam konuşmam bir süre bnm vakit kaybedecek zamanim yok derm gecerm

Muammada olan herşey insni rahatsz eder nasıl davranacağını bile bilemezsin yakın davransan aaa bana aşık olur uzak davransan aaa muhabbetin çekilmiyor olur
Boşverin bence bu insni boş insn zaten :D

Ben nedense adamın evli olduğu düşüncesindeyim
İş yerinde sakin bir odaya geçip size atıp tutabilir senle görüşme bittikten sonra evine sıcacık yatağına gidebilir nerden göreceksiniz veya bileceksiniz ki

Ayrıca hem boş muhabbet yapıyor hem ilgileniyor ama bendn bişey bekleme diyo yerinizde olsam aradığında açmam konuşmam bir süre bnm vakit kaybedecek zamanim yok derm gecerm

Muammada olan herşey insni rahatsz eder nasıl davranacağını bile bilemezsin yakın davransan aaa bana aşık olur uzak davransan aaa muhabbetin çekilmiyor olur
Boşverin bence bu insni boş insn zaten :KK70:
Hayatına dair şeyleri görsel olarak pek paylaşmıyor. Her sey olabilir tabi bilemem kolluk kuvveti güvenilir biri geldi, her şey de olabilir. Umursamadan devam edeceğim:)

Hayatına dair şeyleri görsel olarak pek paylaşmıyor. Her sey olabilir tabi bilemem kolluk kuvveti güvenilir biri geldi, her şey de olabilir. Umursamadan devam edeceğim:)
Bu zamanda kimse kimseye güvenmiyor
Baba oğluna
Oğul babaya falan
Hiç gözünüzle görmediğiniz birine de pek güvenmeyin derm ben

Ayrı telefonu olabilir sosyal medya hesabım yok der ama karısıyla fotosu olan sosyal medya olabilir
İsmini size yanlış söyleyen biri olabilir

Herşey olabilir bence

• Beğen
Reactions: H M
Dohru
Bu zamanda kimse kimseye güvenmiyor
Baba oğluna
Oğul babaya falan
Hiç gözünüzle görmediğiniz birine de pek güvenmeyin derm ben

Ayrı telefonu olabilir sosyal medya hesabım yok der ama karısıyla fotosu olan sosyal medya olabilir
İsmini size yanlış söyleyen biri olabilir

Herşey olabilir bence
Olabilir tabi gerçi arkadaşıyla sahbetinden birkaç kare paylaştı falan ama tam bilmem şu an mümkün değil, anca uzun zamandan sonra anlaşılır.

Back
X