- 17 Ağustos 2018
- 84
- 18
- 18
- Konu Sahibi Kelebeketkisiii
arkadaşlar merhaba, 1 hafta önce birisiyle tanıştım internetten. kendisinin geçmişi cok zorlu geçmiş askerliğini ağır yaşamış psikolojisi normal değil askerlikten önce de her şeyi yaşadım dedi çok çapkınmış falan. Şuanda Alkol, sigara da kullanıyor. Şu an bi işte çalışıyor,artık değiştim dedi. olgun düşünüyorum artık dedi. İyi bi kız bulursam evlilik yoluna gircem dedi ve biz bu şekilde konuşmaya başladık. Tanıştıktan 3 gün sonra bulustuk güzel gecti eve döndügümde hemen sevgili olmak istedi erken dedim. 2. Kez bulustuk o zamanda her sey harikaydı. Yüzüme karşı sevgilim olur musun dedi ben laylaylom kafasında değilim ciddi düşünüyorsan gerçekten evet dedim. Zaten amacım o dedi hatta Buluşmanın sonunda beni öptü. Eve geldiğimde seni tekrar opmek istiyorum dedi. Ben de ağırdan alalım ben hoşlanmıyorum böyle eğer benimle ciddi olacaksın devam edelim yoksa iliskiye hic başlamayalım dedim sorun değil ağırdan alırız diyor. Ama sonra hiç mesaj atmadı hala anlamadım amaç ne. Biliyorum ben de hızlı gittim hoşlandım çünkü baya ama beni amacı kullanmaksa silicem hemen. Ağır abi gibi bi de tavırları ben de yanlış olmaz vs kafasında. Hem ayrılmıyor hem yazmıyo otururken kafede seni sevicem galiba dedi. Sizce bana uygun mu benim bir tane sevgilim oldu şu ana kadar. Ben Üniversitesi mezunuyum o lise. Anlatacak arkadaşım yok sizin yorumlarınızı bekliyorum.