Bu erkeğin niyeti nedir?

Kelebeketkisiii

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2018
84
18
18
arkadaşlar merhaba, 1 hafta önce birisiyle tanıştım internetten. kendisinin geçmişi cok zorlu geçmiş askerliğini ağır yaşamış psikolojisi normal değil askerlikten önce de her şeyi yaşadım dedi çok çapkınmış falan. Şuanda Alkol, sigara da kullanıyor. Şu an bi işte çalışıyor,artık değiştim dedi. olgun düşünüyorum artık dedi. İyi bi kız bulursam evlilik yoluna gircem dedi ve biz bu şekilde konuşmaya başladık. Tanıştıktan 3 gün sonra bulustuk güzel gecti eve döndügümde hemen sevgili olmak istedi erken dedim. 2. Kez bulustuk o zamanda her sey harikaydı. Yüzüme karşı sevgilim olur musun dedi ben laylaylom kafasında değilim ciddi düşünüyorsan gerçekten evet dedim. Zaten amacım o dedi hatta Buluşmanın sonunda beni öptü. Eve geldiğimde seni tekrar opmek istiyorum dedi. Ben de ağırdan alalım ben hoşlanmıyorum böyle eğer benimle ciddi olacaksın devam edelim yoksa iliskiye hic başlamayalım dedim sorun değil ağırdan alırız diyor. Ama sonra hiç mesaj atmadı hala anlamadım amaç ne. Biliyorum ben de hızlı gittim hoşlandım çünkü baya ama beni amacı kullanmaksa silicem hemen. Ağır abi gibi bi de tavırları ben de yanlış olmaz vs kafasında. Hem ayrılmıyor hem yazmıyo otururken kafede seni sevicem galiba dedi. Sizce bana uygun mu benim bir tane sevgilim oldu şu ana kadar. Ben Üniversitesi mezunuyum o lise. Anlatacak arkadaşım yok sizin yorumlarınızı bekliyorum.

Olumlu tek bir şey yok yazdıklarında hala soruyorsun. Demek ki kullanmak istedi seni sen de ağırdan alınca amacına ulaşamayacağını anlayıp tekrar ilgilenmedi. Anlattığın tablodan böyle anlıyorum ben.

Olumlu tek bir şey yok yazdıklarında hala soruyorsun. Demek ki kullanmak istedi seni sen de ağırdan alınca amacına ulaşamayacağını anlayıp tekrar ilgilenmedi. Anlattığın tablodan böyle anlıyorum ben.
Sagol canım evlilik yoluna gircem diyince ciddi düşündü sandım açıkcası biraz da adam gibi adamım tarzında takılıyordu hoşuma gitti. Bugun o yüzden sordum o şekilde düşünüyorsan istemiyorsun hiç başlamayalım dedim tamam demedi devam edelim diyor niye hayır demedi

Evlenmeden önce birlikteliğe falan karşıyım dedim hep vurguladım bunu hoşlanmıyorum falan dedim hep hala öyle düşünür mü ya
Etkilenmişsin belli. Ben senin yerinde olsam ileride keşke dememek için temkinli bir şekilde devam ederdim. Ama duygularla vurup seni kandırmasına izin vermeden hep dikkatli hareket ederek devam etmelisin. Illa huyunu belli eder. Seninde içinde ukte kalmaz

Internetten tanıştım diyorsun bak bunlar onun hakkında bikdiklerin ki dedigim gibi olumlu bir sey yok bakalım bilmediğin neler var. Aklını başına topla, uzak dur bu çocuktan gercekten pişman olursun.

Bana pek güvenilir gelmedi keşke bu kadar hızlı karar vermeseydiniz. Hem ciddi düşünse bile bu sevgiliniz olması için tek kriter olmamalı herkes bir yaştan sonra evlilik için ciddi düşünür önemli olan size uygun olup olmaması

Erkeklerin evlenmekte gözü yok artik. Sanal ortamda ava çıkmış.

Hep ayni hikaye yok cok zor zamanlar gecrdim, yok cok degistim, yok artik evlilik yoluna girmek istiyorum falan filan...arkadaslarima hep bunu diyenler birliktelik pesinde oluyor, bir de nedense hic sevmdm agir abi tarzinda takilanalri hep sahte hep film ozentisi gelirler...erkek dedigin kibar olur centilmen olur..ben buyum biz de yanlis olmaz tarzi cok cirkin ve sahte...yani ne bileyim bana adamin niyeti bariz kotu geldi...

Arkadaşım simdi böyle öpüşüp koklasmakla olmuyor bu işler. Psikolojisi bozuk diyosun lise mezunu diyosun kullanmaya çalışıyor o zaten bariz belli. Eee böyle bi adamla evlenip üç gün sonra ahh keşke evlenmeseydim ne salaklık ettim bilmem ne deme. Ruh sağlığı bozuk adam seni aldatirda döver de çalıştırmaz da herşeyi yapar. Aklını başına al. Evlenmek dışardan göründüğü gibi laylaylom değil

Merhaba;
Yaşınız kaç bilmiyorum ama hiçbir şey için acele etmemek en doğrusu. Eğer gerçekten niyeti ciddi ise beklemek onun için dert olmayacaktır. Bir süre sadece görüşebilirdiniz, adı konmadan. Öpüşme durumu da olunca zaten olay ilişkiye dönmüş.
Bir de benim tavsiyem hiç bir zaman bir erkeğe ben şöyleyim ben böyleyim, bu tip şeyler bana ters gibi cümleler söylemeyin, bunu davranışlarla belli edin, bana ters deyip ilk günün sonunda öpüşme zaten direkt çelişki. Karşıdaki adam da bu böyle diyor ama demek ki kolay ikna edilir bir tip, ben her türlü hallederim kafasına girer. Söylemler değil davranışlar kişiyi yansıtır. Dilerim her şey gönlünüzce olur.

Kesinlikle görüşme bence.Adamın zaten psikolojisi bozukmuş diyorsun.Sevgili olsan bile seni çok yıpratır.Sonradan herhğn ağlayacağına bir gün ağla unut.Eğer görüşmeye devam edersen kendine yazık edersin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…