Bu erkeğin niyetini anlayamıyorum, aramizdaki durumu çözemiyorum.

Evet çelişkileri mevcut bence de. Bir konu üzerinden dedim ve olabilir tarzı bir şey dedi. Bazen de sey diye düşünüyorum. Zamanla konuşmaları daha ciddi. Biraz insanlar benim hakkımda ne düşünürse düşünsün umrumda olmaz tavrında ama esasen değil tabi. Şimdi baktığımda biraz daha dikkatli ilk zaman arardı ama daha çok çelişkiliydi, kafasına göre giderdi. Şimdi biraz daha özenli dinliyor. O dönem dediğimde olabilir tarzında bir şeyler demişti. Net cevap vermemişti.
Polislere güvenilmez muhabbeti de yapmıştı. Polis çalışanlardan çok aldatan var demişti. Yalniz aslında durum şu biz tanışmak üzere konuşmaya başlamadık. Hiç birbirimizi görmemiştik. Sosyal medya değil de forum üzerinden tanıştık. Pek forumda aktif biri de değil. Çok nadir online görüyorum ya da çevrimiçi çok az görüyorum. Bilmiyorum burada güvenilir gelmedi çoğu kişiye bazı konularda bana da öyle geliyor ama biraz da çekici gelen tarafı var. Çelişkili durumlar

O zaman birbinizi gerçekten tanımak isteyene kadar onu hayatında bir yere koyma. Sadece sohbet ettiğin bir arkadaş olarak kalsın. Özel duygular beslersen de ilk olarak sen söyleme bence. Aslında onu şu an bile deneyebilirsin ne düşündüğünü öğrenebilirsin çok kolay bu

Ben savunmuyorum savunmak ayrı. Süzgeçten geçiriyorum kafamda. Çelişkili kısımlar var onu diyorum. Elini tutmadım muhabbeti de toplumsal yargılarla bakınca bana doğru olabilir geldi. Ha tam doğrudur değildir bilmem ama genelde erkekler toplumsal baskı görmüyorlar ve saklama gereği duyar mi ya da neden böyle soyledi diye düşünüyorum. Bu biraz tartma işlemi.
Vakit geçirme kısmında ise olabilir. Belki sadece muhabbeti fena olmayan biriyle konusuyor. Belki sadece amacı konuşmak zaman geçsin bilemem. Doneler bunlar ama

Çalıştığı yere yeni gelmiş yaş çerçevesinde pek insan yok. Yakın arkadaşları başka yerlerde. El ele bile tutuşmamış olması ilginç sahiden ve bunu belirtmiştim de ona. Şimdi gelme buluşma durumu üzerine hiç konuşmadık sahiden ama bazen senin ilde olsam görürdün uğraşırdım falan diye takılıyor.
Yakınımda ilgisi belli eden biri var ama nedense hoşuma gitmiyor. Yani mesela bu bahsettiğim kişiye olan güvenim yanındakine olandan daha fazla ve ilgim de daha fazla.

Bende biraz erkek zihniyeti olmuşsa olmadi demez gibi düşünüyorum. Nasılsa onlara karışan eden olmuyor

Yani genel olarak bende böyle düşünüyorum. Hatta bir keresinde konu açıldı ve ben öyle biri değilim. Sosyal medya bile kullanmıyorum. Genelin yaptığı şeyleri yapan biri değilim demişti.

Takiliyor bos baktini degerlendiriyor ,uzaklasjn kapulmayin ,adam dengesiz

Nasıl olacak bu peki. Benim ilişki geçmişim pek yok. Analiz edemem kolay kolay.

Nasıl olacak bu peki. Benim ilişki geçmişim pek yok. Analiz edemem kolay kolay.
Uzaklasacaksin. Değerini yokluğunu anlayacak mi? Genelde seviyorsa değer veriyorsa mutlaka ilgisi artar, ama sevmiyorsa yada hoşlanma anlamında bir ilgisi yok ise umursamaz. Uzaklaşmak derken o yazınca birkaç saat geç dön akşam geç yazıyorsa bakma, gün içinde işin varmış gibi başka şeylerle uğraş. Direk söyleme ben seni deniyorum diye. Hersey zaten böyleymiş gibi davran, sorun yok diyerek devam et. Bu şekilde senin hayatında birseylerin değiştiğini görecek kendi duygularına göre tepki verecek. Bu her zaman işe yarar. Acele etme iki günde anlar diye düşünme. Biraz sabırlı ol yazma merak etme sorma. Sonuç zaten iki yönde. İlgisi varsa merak eder seni kaybetmek istemez somut adımlar atar, sevmiyorsa ilgisi yoksa bu gider başkası gelir der. Sonrasında ilgi gösterdi diyelim somut adım yok ise de ona göre karar verirsin.

Yani genel olarak bende böyle düşünüyorum. Hatta bir keresinde konu açıldı ve ben öyle biri değilim. Sosyal medya bile kullanmıyorum. Genelin yaptığı şeyleri yapan biri değilim demişti.
Tabi ki bu söylediklerimizi yapıyorum demeyecektir.Siz ne düşünüyorsunuz.Verdigi cevaplar sizi tatmin etti mi? mühim olan o
Ve siz etkilendiniz mi bu adamdan.
Eğer etkilendiyseniz profil ortada daha üzülmeyeceginiz tiplerle görüşmenizi öneririm.

Bunları yapıyorum aslında şöyle yazınca hemen cevap vermiyorum geciktiriyorum. Ya da o 8 arıyor diyelim Ben 1 kere arıyorum. Birkaç gez 2-3 gün hiç konuşmadık. Yaşıyor musun naptın diye mesaj atmıştı. Genel olarak benden yana çok ilgili bir tavır yok. Bu durumda neyi denemek iyi olur sence?

Şöyle sosyal medyada aktif değilim diyor muhtemelen doğru. Pek flörtöz ağzı iyi laf yapan biri değil. Doğru olma ihtimali yüksek ama tamamen kimseye güvenemez insan

Hmm flört durumunda da değilsiniz. Bu günlerde muhtemelen başka kızlarla konuşuyordu. İşyerinde yada dışarıda yada aynı sizin tanıştığınız forum üzerinden.hic güvenilir değil ve sizinle sadece sohbet ettiği sonucu çıkıyor.

Bu 2-3 günlük kesinti iki kez oldu. Birinde mesaj attı taşınıyormuş başka eve taşınmiş. Zaten hep taşınacam diyordu onu halletmiş. Diğerinde de hastayım dedi. Öyleydi 2-3 günlük aralıkta ne yaptın deyince bunları saydı. Bence kesin flört durumu yok. Bu kişiyi yakın kiz arkadaşlarım biliyor. Onlara göre bir erkek bir kızı sürekli ariyorsa flörttür bu. Sen flört ne demek bilmiyorsun dediler. Bana göreyse konuşulan konulara bakınca pek flört gibi değil.. Daha cok arkadaşlık gibi. Başka kızlarla konuşuyor olabilir tabiki mümkün . Onda da ne forumda ne de whatssapta çevrimiçi görünmüyor ne yapıyor bilemiyorum tam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…