- 8 Mart 2018
- 365
- 109
- 103
- 31
- Konu Sahibi Yalinveyalniz
-
Ayy sinir oldum. Dini konuların kullanmasından nefret ediyorum. Burda başka bir üye yazmıştı onun konusunu okuyun. Adam diyor ki bu şekilde olmaz nasılsa evlenecez, dini nikah kiyiyorlar ailelerden habersiz sonra birliktelik oluyor, adam kıza değer vermemeye insan yerine koymamaya başlıyor. Ancak kız ayrilamiyor. Nerde bu adamın dindarlığı? Gerçekten dindar insanlara leke sürüyorlar. Dindar adam bir kadına evlilik dışında bir düşünceyle yaklașmaz,kadina değer verir. Tekrar söylüyorum bu adam hiç güvenilir biri gibi gelmiyor bana.
[/QUOTE
Dindar olduğunu ben düşündüm. Ibadetlerine ozen gostermeye çalışıyor kendince tabi. Muhafazakar olduğunu da tavrından fark ettim. Direkt bana kendini tanıttığı bir sifat yok. Güvenilir mi değil mi bak bunu net bilemem. Oluşabilir olmayadabilir. Benim için hoş gelen hem biraz fiziki hem de sohbeti iyi bir de belaltı muhabbetine asla girmeye çalışmadı. Bunlar biraz onu güzel çekici hale getiriyor. Tabiki çelişkileri mevcut o ise kötü kısmı.
Evet çelişkileri mevcut bence de. Bir konu üzerinden dedim ve olabilir tarzı bir şey dedi. Bazen de sey diye düşünüyorum. Zamanla konuşmaları daha ciddi. Biraz insanlar benim hakkımda ne düşünürse düşünsün umrumda olmaz tavrında ama esasen değil tabi. Şimdi baktığımda biraz daha dikkatli ilk zaman arardı ama daha çok çelişkiliydi, kafasına göre giderdi. Şimdi biraz daha özenli dinliyor. O dönem dediğimde olabilir tarzında bir şeyler demişti. Net cevap vermemişti.Tamam tutmamış diyelim haram helal bu kadar onun için önemliyse neden sizinle konuşuyor ( gorucu usulu evlenebilir )
sosyal medya birde yani gerçek hayat olsa diyeceğim ki çok hoşuna gittiniz.
Neden siz yani bir sürü kız var instagram da orda burda. Gayette güzel şöyle bir bakınca ben bile beğeniyorum. Sizin özelliğiniz nedir ?
Net olur evet ama bana inandırıcı gelmiyor. Hiç tokatlaşmamış bile mi ?
Sevgilim olmadı da demiyor elini tutmadım diyor
Siz hiç sormadınız mi madem sana saçma geliyor bu tür şeyler, çıkar ilişkisi güdüyormuşsun, benim ne özelliğim var da benimle konuşuyorsun ve benden ne çıkarın var diye ?
Ayrıca polis mi demiştiniz her neyse. Böyle kişiler son zamanlarda sosyal medyada kızlar tarafından baya ilgi görüyor ve bu kişiler çoğunlukla vakit geçirmek amacı ile konuşuyor. Bence siz kaptırmayın kendinizi.
Ben savunmuyorum savunmak ayrı. Süzgeçten geçiriyorum kafamda. Çelişkili kısımlar var onu diyorum. Elini tutmadım muhabbeti de toplumsal yargılarla bakınca bana doğru olabilir geldi. Ha tam doğrudur değildir bilmem ama genelde erkekler toplumsal baskı görmüyorlar ve saklama gereği duyar mi ya da neden böyle soyledi diye düşünüyorum. Bu biraz tartma işlemi.Ya hu adam buram buram yalan kokuyor. Ve siz bu adama inanmaya başlamışsınız ki savunuyorsunuz. Neden daha yeni tanıdığınız bir insanı bu kadar savunuyorsunuz. Siz göremiyor olabilirsiniz ama burda hepimiz sizi uyarıyoruz.
Hepsi doğru dediklerinin diyelim bu yaşıma kadar kendimden başka kimseyi sevmedim demek ne demek ? Adam buram buram süper ego kokuyor . Ego demiyorum süper ego yani tavan . Direk size bu konuyu açmış. Daha aranızda bişey yok sevgilim olmadı kimsenin elini tutmadım diyor. Size ne ki bundan size söylüyor? Seninle konuştuğumuz gibi oldu diğerleri de diyor ee o zaman sizin gibi başkaları ile de konuşuyor. Yani sevgilim olmasın istediğim kişilerle konusuyum biri ile sevgili olma derdi yok. Herkesle gönül eğlendiriyor vakit geçiriyor.
Çalıştığı yere yeni gelmiş yaş çerçevesinde pek insan yok. Yakın arkadaşları başka yerlerde. El ele bile tutuşmamış olması ilginç sahiden ve bunu belirtmiştim de ona. Şimdi gelme buluşma durumu üzerine hiç konuşmadık sahiden ama bazen senin ilde olsam görürdün uğraşırdım falan diye takılıyor.Bu ne ya bi de ozguvenli demissin. Bu adam resmen rahatsiz. Dogru durust arkadasi bile yok, bu zamana kadar eline el degmemis hatta kendinden baska kimseyi sevmemiş filan normal mi bunlar?
Telefonda uydurup duruyor biseyler, karsina gelse belki 2 kelimeyi yanyana zor getircek yuz yuze konusmayla telefon ayni degil.
İnternetten tanisilir tamam da 3,5 ayda buluşma yok bisey yok.
Sen de kimseyi bulamiyorsun bu adama sardin heralde.
Bende biraz erkek zihniyeti olmuşsa olmadi demez gibi düşünüyorum. Nasılsa onlara karışan eden olmuyorYa bazıları gerçekten doğru söylüyor cidden degmemis, hic kiz arkadasi olmamis oluyor ama bu kisi de dogru söylüyor mu onu bilemem :)
Bunu yapan her zaman da muhafazakar olan kisiler olmuyor mesela. O zamana kadar kimseden hoslanmamis ancak hoslandigi insanla devam ederim diye düşünen birileri var cevremde mesela.
O yuzden boyle diyenlerin hepsi yalan soyluyor gibi gelmiyor bana.
Yani genel olarak bende böyle düşünüyorum. Hatta bir keresinde konu açıldı ve ben öyle biri değilim. Sosyal medya bile kullanmıyorum. Genelin yaptığı şeyleri yapan biri değilim demişti.Mesleğinden vurmak istemiyorum ama bu meslek mensupları üç beş kişilik gruplar halinde dolaşarak kafelerde orda burda gördüğü her kıza yazan tanışmak isteyen tipler oluyor genelde.
İstisnalar tabi ki olabilir.
Nedir biraz açar mısınız merak ettim benvalla hiç tekin bi tip değil..burnuma çook kötü kokular geldi anlattıklarınızı bir araya getirince.
Flört tarzı muhabbet olmayınca beklentin olmuyor. Eğer flört olsaydı uzun zaman dilimi olurdu 3 ayİnternetten tanışıp görüşmeden nasıl aylarca konuşulur ya aklım almıyor enteresan
Nasıl olacak bu peki. Benim ilişki geçmişim pek yok. Analiz edemem kolay kolay.O zaman birbinizi gerçekten tanımak isteyene kadar onu hayatında bir yere koyma. Sadece sohbet ettiğin bir arkadaş olarak kalsın. Özel duygular beslersen de ilk olarak sen söyleme bence. Aslında onu şu an bile deneyebilirsin ne düşündüğünü öğrenebilirsin çok kolay bu
Uzaklasacaksin. Değerini yokluğunu anlayacak mi? Genelde seviyorsa değer veriyorsa mutlaka ilgisi artar, ama sevmiyorsa yada hoşlanma anlamında bir ilgisi yok ise umursamaz. Uzaklaşmak derken o yazınca birkaç saat geç dön akşam geç yazıyorsa bakma, gün içinde işin varmış gibi başka şeylerle uğraş. Direk söyleme ben seni deniyorum diye. Hersey zaten böyleymiş gibi davran, sorun yok diyerek devam et. Bu şekilde senin hayatında birseylerin değiştiğini görecek kendi duygularına göre tepki verecek. Bu her zaman işe yarar. Acele etme iki günde anlar diye düşünme. Biraz sabırlı ol yazma merak etme sorma. Sonuç zaten iki yönde. İlgisi varsa merak eder seni kaybetmek istemez somut adımlar atar, sevmiyorsa ilgisi yoksa bu gider başkası gelir der. Sonrasında ilgi gösterdi diyelim somut adım yok ise de ona göre karar verirsin.Nasıl olacak bu peki. Benim ilişki geçmişim pek yok. Analiz edemem kolay kolay.
Tabi ki bu söylediklerimizi yapıyorum demeyecektir.Siz ne düşünüyorsunuz.Verdigi cevaplar sizi tatmin etti mi? mühim olan oYani genel olarak bende böyle düşünüyorum. Hatta bir keresinde konu açıldı ve ben öyle biri değilim. Sosyal medya bile kullanmıyorum. Genelin yaptığı şeyleri yapan biri değilim demişti.
Bunları yapıyorum aslında şöyle yazınca hemen cevap vermiyorum geciktiriyorum. Ya da o 8 arıyor diyelim Ben 1 kere arıyorum. Birkaç gez 2-3 gün hiç konuşmadık. Yaşıyor musun naptın diye mesaj atmıştı. Genel olarak benden yana çok ilgili bir tavır yok. Bu durumda neyi denemek iyi olur sence?Uzaklasacaksin. Değerini yokluğunu anlayacak mi? Genelde seviyorsa değer veriyorsa mutlaka ilgisi artar, ama sevmiyorsa yada hoşlanma anlamında bir ilgisi yok ise umursamaz. Uzaklaşmak derken o yazınca birkaç saat geç dön akşam geç yazıyorsa bakma, gün içinde işin varmış gibi başka şeylerle uğraş. Direk söyleme ben seni deniyorum diye. Hersey zaten böyleymiş gibi davran, sorun yok diyerek devam et. Bu şekilde senin hayatında birseylerin değiştiğini görecek kendi duygularına göre tepki verecek. Bu her zaman işe yarar. Acele etme iki günde anlar diye düşünme. Biraz sabırlı ol yazma merak etme sorma. Sonuç zaten iki yönde. İlgisi varsa merak eder seni kaybetmek istemez somut adımlar atar, sevmiyorsa ilgisi yoksa bu gider başkası gelir der. Sonrasında ilgi gösterdi diyelim somut adım yok ise de ona göre karar verirsin.
Şöyle sosyal medyada aktif değilim diyor muhtemelen doğru. Pek flörtöz ağzı iyi laf yapan biri değil. Doğru olma ihtimali yüksek ama tamamen kimseye güvenemez insanTabi ki bu söylediklerimizi yapıyorum demeyecektir.Siz ne düşünüyorsunuz.Verdigi cevaplar sizi tatmin etti mi? mühim olan o
Ve siz etkilendiniz mi bu adamdan.
Eğer etkilendiyseniz profil ortada daha üzülmeyeceginiz tiplerle görüşmenizi öneririm.
Hmm flört durumunda da değilsiniz. Bu günlerde muhtemelen başka kızlarla konuşuyordu. İşyerinde yada dışarıda yada aynı sizin tanıştığınız forum üzerinden.hic güvenilir değil ve sizinle sadece sohbet ettiği sonucu çıkıyor.Bunları yapıyorum aslında şöyle yazınca hemen cevap vermiyorum geciktiriyorum. Ya da o 8 arıyor diyelim Ben 1 kere arıyorum. Birkaç gez 2-3 gün hiç konuşmadık. Yaşıyor musun naptın diye mesaj atmıştı. Genel olarak benden yana çok ilgili bir tavır yok. Bu durumda neyi denemek iyi olur sence?
Doğruyu mu istiyorsun? Senin gibi bir sürü kadınla konuşuyor, düşürebildiğini düşürüyor sonra da ben zaten böyle böyle demiştim ilişki ümidi beslememen gerekirdi diyor.
[/QUOT
Sanaldan bana yazan bir sürü erkek olmuştu. Ortak özellikleri şunlardır:
Senin için ise durum farklı değil.Senden başkaları ile de görüşüyor,3,5 ay içerisinde görüşmediyseniz bu şekilde bir yere kadar gider. Eğer biraz yüz verirsen o bel altı muhabbetlere senden önce giriş yapar. Özeti şu: Sanaldan erkek arkadaş ,sevgili vs olmaz!
- Asla sanaldan sevgili olacağına inanmazlar,hiç tarzları değildir ama sürekli mesaj atarlar
- Seks onlar için önemsizdir (külliyen yalan) ,önemli olan aşk,sevgi,paylaşım bla bla
- Duygularını kolay kolay açamazlar (sen bir duygularını aç o başka yerlerini açar)
- Bir kadınla konuşma ihtiyacını bir şekilde başka kadınlarla mutlaka karşılar.
- Her zaman çok yoğundur
Bu 2-3 günlük kesinti iki kez oldu. Birinde mesaj attı taşınıyormuş başka eve taşınmiş. Zaten hep taşınacam diyordu onu halletmiş. Diğerinde de hastayım dedi. Öyleydi 2-3 günlük aralıkta ne yaptın deyince bunları saydı. Bence kesin flört durumu yok. Bu kişiyi yakın kiz arkadaşlarım biliyor. Onlara göre bir erkek bir kızı sürekli ariyorsa flörttür bu. Sen flört ne demek bilmiyorsun dediler. Bana göreyse konuşulan konulara bakınca pek flört gibi değil.. Daha cok arkadaşlık gibi. Başka kızlarla konuşuyor olabilir tabiki mümkün . Onda da ne forumda ne de whatssapta çevrimiçi görünmüyor ne yapıyor bilemiyorum tam.Hmm flört durumunda da değilsiniz. Bu günlerde muhtemelen başka kızlarla konuşuyordu. İşyerinde yada dışarıda yada aynı sizin tanıştığınız forum üzerinden.hic güvenilir değil ve sizinle sadece sohbet ettiği sonucu çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?