Bu erkek milletine ne demeli?

Aslında var ya böylelerinin laflarını ses kaydına falan ALICAKSIN iyi bir tehdit ediceksin anasından emdiği sütü burnumdan getiriceksin utanmaz sapık ruhlu yaratık kardeşin iyi kurtulmuş yine

Kesinlikle çok ağır şeyleri hakediyor bu adam gerçekten rezil çünkü.
Pedofili şüphesi bile var adamda cinsel sapkınlığı var kesin.
Allah bizi koruduğu gibi başkalarını da korusun başka birşey gelmiyor elden :(

Cinsel fantezileri ortada bir sapkınlık (pedofili, hayvanlarla cinsel ilişki vs gibi) olmadığı ve iki taraf da memnun olduğu sürece yadırgamam. Cinsellikle ilgili tabularım yoktur. İsteyen eğer karşı taraf da istiyorsa istediğini parçalar, ıstırır:D ama bunu bir ilişkinin bu kadar başında ve bu kadar rahatsız edici bir şekilde ifade etmek bildiğiniz cinsel açlık/yokluk. Kaba tabirle abazalık. Ayrıca bu kadar muhafazakar/dindar olduğunu iddia eden birisinin nikahsız olduğu kadınla bu denli yoğun yakınlaşma çabası da nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça. Topuklar döte vura vura kaçılmalı, ki zaten öyle yapılmış. Geçmiş olsun :D

Erkeklerle ilgili duyduğum hiçbir olumsuzluğa şaşırmıyorum artık. Bir de belki bende sorun vardır bilmiyorum ama biri bana namaz kılarken fotoğraf atsa ciddi bir şekilde soğurdum. Bana ne din kardeşim senin ibadetinden. Çok anlamsız yani bunu yapan da ergen değil sonuçta koca adam. Çok mantıksız. Gözünü bununla boyamaya çalışmış. Bence kardeşinizin size anlatamadığı daha fazla ayrıntı olabilir sinirlendirmemek için. Ama geçti bitti. Kurtulduğuna şükretsin kardeşiniz

bakın işi gücü olmayan bir erkek le (küçümsemek için söylemiyorum) konuşuyorsanız sevgili oluyorsanız bilinki evlenme niyeti ile sizle ilgilenmez zaten gönlünü eylendirip cinsel ihtiyaçlarını gidermek için sevgili oluyorlar bakarsak dindar olmayan ve hassas olmayan insanlar için mantıklı bir durum.

ayrıca dindarlık öyle fotoğraf atmakla romantizm le dini karıştırmakla olmaz bikere. dindar sa bi kere evlenmek harici karşı cinsle görüşmesi yasak tatile gitmek falan ohooo

bakın işi gücü olmayan bir erkek le (küçümsemek için söylemiyorum) konuşuyorsanız sevgili oluyorsanız bilinki evlenme niyeti ile sizle ilgilenmez zaten gönlünü eylendirip cinsel ihtiyaçlarını gidermek için sevgili oluyorlar bakarsak dindar olmayan ve hassas olmayan insanlar için mantıklı bir durum.

ayrıca dindarlık öyle fotoğraf atmakla romantizm le dini karıştırmakla olmaz bikere. dindar sa bi kere evlenmek harici karşı cinsle görüşmesi yasak tatile gitmek falan ohooo

İşi gücü olmayan biri değil ki işi gayet iyiydi.
Aynen son söylediklerinizle haklısınız

Cinsellik konusunda parçalamalı, ısırmalı durumlar gayet normal. Ben sınırsız olduğum için normal geliyor sanırım bilemedim. Tabii hastalıklı (pedofili, hayvan vs) hariç. Daha aylar aylar yıllar geçmemisken bu şahsın bu sekilde konusması normal degil. İkili iliskilerde bunlar konusulmalı ama belirli bir süreden sonra. Kardesinizin erkek arkadası çoşmuş. Ayrılmaları sağlıklı olmuş.

Aynen peşini bırakmaz diye de korkuyordum çok şükür bıraktı pisleşmedi de duygusal takıldı şaşırdım bir bu yanı iyi çıktı:))
Yok yok ben özellikle detaylarıyla anlatmak istedim ne mal adamlar var diye.
Konuyu kapattık tabi detayları öğrendikçe şaşırdım açıkçası .

Detaylarda bir sorun yok

Birlikte tatile gitmekte de yok adamın eşyalarını bırakmak için odaya çıkmakta da

Bunları yapmak sevişmek anlamına gelmeyeceği gibi sadece iki kişinin rızası ile sevişmekte de kötü bir şey yok

Tek sorun yalan söylemek

Kardeşin kabul ederse ister öpüşür ister sevişir bana anlatmamış diye dövünülecek bir konu değil ki

Unutsun gitsin

Detaylarda bir sorun yok

Birlikte tatile gitmekte de yok adamın eşyalarını bırakmak için odaya çıkmakta da

Bunları yapmak sevişmek anlamına gelmeyeceği gibi sadece iki kişinin rızası ile sevişmekte de kötü bir şey yok

Tek sorun yalan söylemek

Kardeşin kabul ederse ister öpüşür ister sevişir bana anlatmamış diye dövünülecek bir konu değil ki

Unutsun gitsin

Tabiki sorun yok ama ilişkinin çok başında ve kendini dindar tanıtan biri aynen yalan söylüyor demektir sorun bu.

Kızkardeşiniz tüm bu gördüklerine ve yaşadıklarına rağmen hala adamdan vazgeçmiyor da onun gözüne sokmak için mi siz her gün aynı konuyu açıyor ve bize sayfalarca bu ruh hastasını linçletiyorsunuz acaba? Adamın elle tutulur gözle görülür hiçbir artısı yok ki. Daha ne diyelim. Diğer konularınızda zaten defalarca söylendi. Defalarca linçledik bu şahsı. Açıkçası ben de tekrar tekrar aynı konuyu açmanızdaki mantığı anlayamadım.

Kızkardeşiniz tüm bu gördüklerine ve yaşadıklarına rağmen hala adamdan vazgeçmiyor da onun gözüne sokmak için mi siz her gün aynı konuyu açıyor ve bize sayfalarca bu ruh hastasını linçletiyorsunuz acaba? Adamın elle tutulur gözle görülür hiçbir artısı yok ki. Daha ne diyelim. Diğer konularınızda zaten defalarca söylendi. Defalarca linçledik bu şahsı. Açıkçası ben de tekrar tekrar aynı konuyu açmanızdaki mantığı anlayamadım.

Rahatsızsanız keşke bu kadar yormasaydınız bir paragraf yorum yazmışsınız es geçebilirsiniz bin tane konu var ;)

Cinsel fantezileri ortada bir sapkınlık (pedofili, hayvanlarla cinsel ilişki vs gibi) olmadığı ve iki taraf da memnun olduğu sürece yadırgamam. Cinsellikle ilgili tabularım yoktur. İsteyen eğer karşı taraf da istiyorsa istediğini parçalar, ıstırır:D ama bunu bir ilişkinin bu kadar başında ve bu kadar rahatsız edici bir şekilde ifade etmek bildiğiniz cinsel açlık/yokluk. Kaba tabirle abazalık. Ayrıca bu kadar muhafazakar/dindar olduğunu iddia eden birisinin nikahsız olduğu kadınla bu denli yoğun yakınlaşma çabası da nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça. Topuklar döte vura vura kaçılmalı, ki zaten öyle yapılmış. Geçmiş olsun :D

Çok teşekkürler çok tatlısınız 🥰

Arkadaşlar daha önce de konu açmıştım. Kardeşimle ilgili olayı tüm detaylarıyla paylaşmak istedim. Kardeşimin bana söylemediği şeylerde varmış çünkü. Kardeşim iş ortamında biriyle tanışıyor. Çocuk çok düzgün böyle ağır filan. Neyse konuşmaya başlıyorlar. Çocuk direk açılıyor senden çok hoşlandım diyerek sevgili moduna giriyor. Sonra konuşurlarken çocuk arada cinsellikle alakasız normal konuşurken parçalıycam seni, kölem olacaksın, ısırıcam tarzı şeyler söylüyor. Kardeşim anlamıyor çocuk arada bi kaç kez daha söylemeye devam diyor. Bu arada da sürekli evleniceğim insan sensin ailelerimiz uyuyor kapalı iki tarafta diyor. Sürekli namaz kılarken takkeli fotoğraf filan atıyor başlarda. Neyse kardeşim bir bahane bularak ayrıldı çocuktan. Ayrılırken söyledikleri de ben seni bekliycem senin için dua ediyorum. Güya mektup yazmış şarkılar gönderiyor filan ayrılık aşamasında. Ancak Senin hayatına biri girerse vazgeçerim senden ne yalanlar ne yalanlar. Kardeşimde seviyor sanıyor tabi duygusal bir mesaj yazıp engelledi heryerden. O söylediği kelimelere girmedi. Sonra aradan 10 gün geçti geçmedi çocuk başka kızla sevgili olmuş stalklarken farketmiş kardeşim. Hatta mesaj atacaktı attırmadım saf olmadığımı anlasın diye.
Sonra kardeşimden bazı detayları daha öğrendim ve inanamadım. Meğer daha başlarda kardeşime bu yaz tatile gidelim birlikte demiş. Kardeşimde şaşırmış olmaz demiş. Sonra ayrı odalarda kalıcaz tabiki diye de açıklama yapıyormuş. Kardeşim kızarım diye söylememiş bunu bana. Bir seferinde de yine yeni tanıştıkları dönemde iş için yakın bir şehire gitmişler. Bunların otelleri farklıymış. çocuk eşyalarını bırakacakmış. Rezervasyon işleminden sonra görevli uyarmış odaya sadece siz çıkabilirsiniz diye. Kardeşimde ben zaten çıkmayacağım burda bekliycem demiş. Çocuk ne dese beğenirsiniz gel sende birlikte çıkalım adama da sadece eşya bırakıp dönücez demiş. Kardeşim çıkmamış tabi. Bunları da sonradan öğrendim. Bir de adam kız çocuklarını çok seviyorum diyormuş sürekli. Hatta iş yerinde birinin kızını ısırmalı hırpalamalı seviyormuş uzun uzun anlatmış pedofili diye bile düşünmüştük.Allah korudu gerçekten.
Benide aldatan yalan söyleyen sevgilerim olduda bu başka bi boyut değil mi ya? Çok dikkatli olmak gerekiyor sanırım neyseki kardeşimin sadece elini tutmuş ama ya anlamasaydık 😓
Engellesin uzak dursun. Dengesiz bi tipe benziyor.

Back
X