Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok o ben değilim :) ayrıldıktan sonra filan yazmış.Acaba bir kişiyi sevdim başka kimseyi düşünmüyorum sözündeki bir kişi sen misin![]()
Çok itici gerçekten. Sanki sordum da böyle anlatıyor.'Hayatımda sadece birini sevdim oda olmadı' yalanı ayhhh ne kadar klask ya :))
Ya çoğu kişi buna takılmış ama ben öyle hitap ettim. Doğru veya yanlış.Valla ben bi gariplik göremedim. Klasik ilişki düşünen erkek sözleri... Kardeşim demen garip asıl. Arkadaşım falan desen neyse de...
unutamamış işte anlasanaBen ilkokuldan arkadaşımın ismini bile hatırlamam,millette hafıza da var.![]()
Anladım da ,madem unutamayacak kadar seviyormuş,facede görene kadar nerdeymiş.İşin kolayına kaçmış.unutamamış işte anlasana![]()
Durduggunuz kabahat tabiki engelleyin ... kirilirmis vs dusunmeyin bileİlk okuldan bir arkadaşım sosyal medyadan bulmuş eklemiş beni. Birkaç gün sonra kabul ettim arkadaşlık isteğini. Bu çocuk hatırladığım kadarıyla mülayim, saf bir çocuktu. Nasılsın falan filan diye soruyor. Ben de kardeşim diye cevap veriyorum hep. Her neyse okuduğundan bahsediyor, ben de çalıştığımı söyledim. Nerede çalışıyorsun dedi şurada çalışıyorum dedim. Kendisinin iş yeri olduğundan şimdi okuduğundan filan bahsetti. Hiç sen ne yapıyorsun diye sormamama rağmen. Daha sonra konuştuğun var mı yazmış. Ben de evet kardeşim yazdım. Gülerek hayırlı olsun yazmış. Sonra bana çalıştığım yerde kaçıncı kattasın filan diye soruyor. Niye soruyorsa. Ben de darısı sana diyerek geçiştirdim konuyu kapatıp konuşmamak için. Şimdiye kadar bir kişiyi sevdim ondan sonra da sevemedim ben düşünmüyorum gibi saçma sapan şeyler söyledi. Art niyetli mi düşünüyorum bilmiyorum ama. O kadar belli ki arandığı. Profiline baktım benim kapak fotoğrafımı alıp kendisine kapak fotoğrafı yapmış. Sözlü bir fotoğraftı onu kendisi de kapak fotoğrafı yapmış. Hiç daha öncesinden konuşmamıştım bu çocukla. Hiç hoşlanmıyorum bu tarz insanlardan. Muhatap da olmak istemiyorum ama. Ben mi kötü düşünüyorum? Silip engellesem çok mu ayıp olur?
Anladım da ,madem unutamayacak kadar seviyormuş,facede görene kadar nerdeymiş.İşin kolayına kaçmış.![]()
psikopatİlk okuldan bir arkadaşım sosyal medyadan bulmuş eklemiş beni. Birkaç gün sonra kabul ettim arkadaşlık isteğini. Bu çocuk hatırladığım kadarıyla mülayim, saf bir çocuktu. Nasılsın falan filan diye soruyor. Ben de kardeşim diye cevap veriyorum hep. Her neyse okuduğundan bahsediyor, ben de çalıştığımı söyledim. Nerede çalışıyorsun dedi şurada çalışıyorum dedim. Kendisinin iş yeri olduğundan şimdi okuduğundan filan bahsetti. Hiç sen ne yapıyorsun diye sormamama rağmen. Daha sonra konuştuğun var mı yazmış. Ben de evet kardeşim yazdım. Gülerek hayırlı olsun yazmış. Sonra bana çalıştığım yerde kaçıncı kattasın filan diye soruyor. Niye soruyorsa. Ben de darısı sana diyerek geçiştirdim konuyu kapatıp konuşmamak için. Şimdiye kadar bir kişiyi sevdim ondan sonra da sevemedim ben düşünmüyorum gibi saçma sapan şeyler söyledi. Art niyetli mi düşünüyorum bilmiyorum ama. O kadar belli ki arandığı. Profiline baktım benim kapak fotoğrafımı alıp kendisine kapak fotoğrafı yapmış. Sözlü bir fotoğraftı onu kendisi de kapak fotoğrafı yapmış. Hiç daha öncesinden konuşmamıştım bu çocukla. Hiç hoşlanmıyorum bu tarz insanlardan. Muhatap da olmak istemiyorum ama. Ben mi kötü düşünüyorum? Silip engellesem çok mu ayıp olur?
mesajların da ima sezmiş konu sahibiÇocuk bir şey yapmamış ki ya.
Nedir bu tavırlar tripler enteresan.
Sizin kapak resminizi aldı kendisi kullandı diye size yazıyor mu oluyor şimdi?
O zaman bana aşık olan insan sayısı oooo yani.
Engelleme bence
Çocuk bir şey yapmamış ki ya.
Nedir bu tavırlar tripler enteresan.
Sizin kapak resminizi aldı kendisi kullandı diye size yazıyor mu oluyor şimdi?
O zaman bana aşık olan insan sayısı oooo yani.
Engelleme bence