Biraz önceye kadar gayet iyi giden bir akşamdı. Eşim geldi yemeğimizi yedik. Çok güzel sohbet ettik çayımızı içiyorduk. Bana dedi ki eee cookie koskoca bir bayram geçti , bir bayramımızı kutlamadın. Biz bayramda tatile gitmiştik. Eltim kayınbirader ve onların çocukları ile. Ben ve eltim 7 aylık hamileyiz. Yolda afedersiniz istifra ede ede gittik. Bende eltim de. 3.günü geldik ama o günde sabah saat 11 de başladık bayram telaşına akşam saat 10 a kadar misafir ağırlamak ya da bayramlaşmaya gitmeye gittik. İkimizde feci yorgunluk bende unuttum iyi bayramlar demeyi.
Bugün de aşırı rahatsızım gerçekten. Ne var yani unuttuysam. ? Şimdi bunu söyleyip huzur bozmanın ne anlamı var. Yeminle dertsiz başıma dert mi aldım diyorum bazenyani için biraz buruk ve canım sıkkın. Yazıp dertleşmek istedim. Malum bizimki yine tıpı oynuyor. Sanki ne yapmışım ya.
Hemen bayram mübarek olsun kocacıııımmm ver elini öpeyim de bayram harçlığını alayım der cebindeki son kuruşa kadar alır dediğine diyeceğine pişman ederdimBiraz önceye kadar gayet iyi giden bir akşamdı. Eşim geldi yemeğimizi yedik. Çok güzel sohbet ettik çayımızı içiyorduk. Bana dedi ki eee cookie koskoca bir bayram geçti , bir bayramımızı kutlamadın. Biz bayramda tatile gitmiştik. Eltim kayınbirader ve onların çocukları ile. Ben ve eltim 7 aylık hamileyiz. Yolda afedersiniz istifra ede ede gittik. Bende eltim de. 3.günü geldik ama o günde sabah saat 11 de başladık bayram telaşına akşam saat 10 a kadar misafir ağırlamak ya da bayramlaşmaya gitmeye gittik. İkimizde feci yorgunluk bende unuttum iyi bayramlar demeyi.
Bugün de aşırı rahatsızım gerçekten. Ne var yani unuttuysam. ? Şimdi bunu söyleyip huzur bozmanın ne anlamı var. Yeminle dertsiz başıma dert mi aldım diyorum bazenyani için biraz buruk ve canım sıkkın. Yazıp dertleşmek istedim. Malum bizimki yine tıpı oynuyor. Sanki ne yapmışım ya.
Diyorum özür dilerim diye gerçekten aklıma gelmedi. Hatta nasıl telafi edebilirim dedim. Ama cevap yok.Huzur bozacak bir şey yok. Adamcağız gönül koymuş.
İnanır mısınız sabahtan beri o kadar canım sıkkındı ki. Ve gerçekten rahatsızdım bugün. Akşam akşam bu konu tuzu biberi oldu. Dert değil belki ama huzur kaçırdı yani.Bu da dert mi alansen şimdi
İçimden dedimÖp elimi de bayramlaşalım deseydiniz
Biraz önceye kadar gayet iyi giden bir akşamdı. Eşim geldi yemeğimizi yedik. Çok güzel sohbet ettik çayımızı içiyorduk. Bana dedi ki eee cookie koskoca bir bayram geçti , bir bayramımızı kutlamadın. Biz bayramda tatile gitmiştik. Eltim kayınbirader ve onların çocukları ile. Ben ve eltim 7 aylık hamileyiz. Yolda afedersiniz istifra ede ede gittik. Bende eltim de. 3.günü geldik ama o günde sabah saat 11 de başladık bayram telaşına akşam saat 10 a kadar misafir ağırlamak ya da bayramlaşmaya gitmeye gittik. İkimizde feci yorgunluk bende unuttum iyi bayramlar demeyi.
Demek ki gönül koyuyormuş erkekler. Benim niyeyse hiç gönül koymak aklıma gelmedi. Ama bayram bitmiş. 2 gün geçmiş. Nasıl telafi edebilirim şimdi sizce ?Eşim bayramın ilk günü bayramlaşmadik hala demişti demekki bekliyor hepsi . Gidip öpüp bayramlasmistm demekki gönül koydu adam
Hamülelikten belki duygusallaştınızama aslında gayet normal bir şey söylemiş. Bir tanem seninle her gğn bana bayram veya sen ilgi mi istiyorsun geçmiş bayramın kutlu olsun diyip öpreniz falan kapanır gider konu bence. Tatlı dil tatlı dil doğuruyorBiraz önceye kadar gayet iyi giden bir akşamdı. Eşim geldi yemeğimizi yedik. Çok güzel sohbet ettik çayımızı içiyorduk. Bana dedi ki eee cookie koskoca bir bayram geçti , bir bayramımızı kutlamadın. Biz bayramda tatile gitmiştik. Eltim kayınbirader ve onların çocukları ile. Ben ve eltim 7 aylık hamileyiz. Yolda afedersiniz istifra ede ede gittik. Bende eltim de. 3.günü geldik ama o günde sabah saat 11 de başladık bayram telaşına akşam saat 10 a kadar misafir ağırlamak ya da bayramlaşmaya gitmeye gittik. İkimizde feci yorgunluk bende unuttum iyi bayramlar demeyi.
İçimden çok şey dedim ama dışımdan demeye halim yoke sen kutlasaydın ağzın armut mu topluyordu deseydiniz ya.
AhahahahSeninle her günüm bayram, bayramın kutlu olsun kocacım falan deseniz düzelmez mi durum? Üzerinden iki gün geçti. Hem o da sizi kutlamamış bu durumda. Siz laf ediyor musunuz?
Yok.
Evet bu erkekler dünyaya huzur bozmaya gelmiş, kendi tezimi çürütüp ikna oldum şuvan.
Unutmuşum canım biliyosun gebeyim gebeyken unutkanlık oluyor midem bulanıyor ayrı bayram telaşı ayrı yordu sen gelip kutlasaydn madem öyle diyebilirsin aslındaDemek ki gönül koyuyormuş erkekler. Benim niyeyse hiç gönül koymak aklıma gelmedi. Ama bayram bitmiş. 2 gün geçmiş. Nasıl telafi edebilirim şimdi sizce ?
Ben biraz alındım demek ki. Artık öyle diyeceğizBen dertlenecek bir durum göremedim. Sen varsan bana hep bayram diyip gülseydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?