İnanırım artık her şeye inanırımOluyor ya hamilelikte bu tür delirmeler alınmayınDüşünün ben de gecenin bir yarısı uyanıp eşimi de uyandırıp ablanlar beni neden aramıyorlar beni sevmiyorlar mı deyip hüngür hüngür ağlamıştım
Yok demek ki daha da drama quenler varmış. Üzmeyin kendiniziHuzur bozulcak ne var anlamadım ben kendimi drama Queen saniyodum hahahahahahahha
Yok oda demedi yani iyi bayramlar diye. Ben takılmam hiç öyle şeylere ama o çok takılıyor.
Yani konuşmuyor şuan. Oda sustu bende sustum. Evde bir gerginlik oldu. Benimde canım sıkıldı bu durumaBu söyleme neden huzurunuz bozuldu anlamadım.
Bende güldüm. Hatta kutlayayım dedim kabul etmedi. Sonra da yüz döktü. Küstü yani.
Bende zaten gelmişlerdi sabahtan beri kendime dert edindim. Sohbet etmek için de buraya yazmak istedim. Ben hiç takılmadım çünkü oda benimkini kutlamadı. Zaten neyi kutlasın yani ? Birlikte bayram tatiline gitmişiz yani.
Akıl akıldan üstündür demişler doğru demişlerBen bir kişiyi unuttum sen iki kişiyi, şu çocuğu öp de bayramlaşın hadi diyin.
Hep değil de arada böyle ya. Bazen hangimiz neyiz bilmiyorumAyy eşiniz hep mi boyle bilmiyorum da devamli boyle seylerden huzursuzluk yapanla ben ömür geciremezdim. Bu ladar sacma sapan seylere takilip küsen erkekler de bana denk gelmedi dogrusu.
Dedim demez miyim ? Ben takılmadım o takıldı. Tavır yaptı. Şimdi kahve yaptım. Kusura bakma yoğunluktan es geçmişim gel bayramlaşalım dedim. Öyle yarım ağız şey yaptı. Daha ne yapayım.Aaaa farkında değilim diyip geçin.Neden huzurunuz kaçtı ki?
Çekmez miyim ? Çekiyorum da. Gönlünü fr almaya çalışıyorum ama yok. Hiç yüz vermiyor.Neden bu kadar büyüttünüz ki? Sitem etmiş sadece. Alın gönlünü. Bir iki kocacım diyin geçer gider.
En sevmediğim şey ben kırılınca surat yapılması. Benimki de yapıyor. Çok itici. Nolucak nazını cekiverin azıcık
Öyle çok ciddiye almayın da sırnaşın, şirinlik falan yapın. Yoksa çekilmez yani size de hak veririm.Çekmez miyim ? Çekiyorum da. Gönlünü fr almaya çalışıyorum ama yok. Hiç yüz vermiyor.
Şimdi kahve yaptım tekrardan kusura bakma gel bayramlaşalım dedim. Öyle yarım ağız şey yaptı. Yani bende ne yapayım daha. Yüz dökünce erkekler bana itici geliyor galiba.
Vallahi çok haklısınız. Normalde bende sizler gibi düşünürüm ama bugün niye böyle oldu anlamadım harbiden oğlan çocuğu yaniBayram biteli iki gün oldu yeni mi gelmiş aklına deli mi ne
Deliye her gün bayram deyip yapıştıracaktın cevabı. Açıklama falan yapma.Konuşmak için konuşmuş. Bu kadar ciddiye almayın şu oğlan çocuklarını
Hayır en sevdiği çikolatadan yanına bıraktım bir de. Keşke koymasaydımÖyle çok ciddiye almayın da sırnaşın, şirinlik falan yapın. Yoksa çekilmez yani size de hak veririm.
Dedim zaten. Ama geçmiş. Bayram da dememişim.E iyi bayramlar deseydin. Neye üzüldün ki? O senin kutlamış mı bayramını?
Dedim zaten. Ama geçmiş. Bayram da dememişim.
Yüz göz döktü ona bozuldum. Yoo oda kutlamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?