Bu erkekler dünyaya kadınların huzurunu bozmak için gelmiş olabilir mi ?

İnanırım artık her şeye inanırım baya güldüm ya Allah da sizi güldürsün
 

Ayy eşiniz hep mi boyle bilmiyorum da devamli boyle seylerden huzursuzluk yapanla ben ömür geciremezdim. Bu ladar sacma sapan seylere takilip küsen erkekler de bana denk gelmedi dogrusu.
 
Ayy eşiniz hep mi boyle bilmiyorum da devamli boyle seylerden huzursuzluk yapanla ben ömür geciremezdim. Bu ladar sacma sapan seylere takilip küsen erkekler de bana denk gelmedi dogrusu.
Hep değil de arada böyle ya. Bazen hangimiz neyiz bilmiyorum amannn inşallah düzelir
 
Neden bu kadar büyüttünüz ki? Sitem etmiş sadece. Alın gönlünü. Bir iki kocacım diyin geçer gider.

En sevmediğim şey ben kırılınca surat yapılması. Benimki de yapıyor. Çok itici. Nolucak nazını cekiverin azıcık
 
Aaaa farkında değilim diyip geçin.Neden huzurunuz kaçtı ki?
Dedim demez miyim ? Ben takılmadım o takıldı. Tavır yaptı. Şimdi kahve yaptım. Kusura bakma yoğunluktan es geçmişim gel bayramlaşalım dedim. Öyle yarım ağız şey yaptı. Daha ne yapayım.

Niye huzurum kaçtı bende bilmiyorum ki . Takılma geç demi ? Yok bugün o gün değil. Bugün bende takıldım. Sanki ne var takılacak
 
Çekmez miyim ? Çekiyorum da. Gönlünü fr almaya çalışıyorum ama yok. Hiç yüz vermiyor.

Şimdi kahve yaptım tekrardan kusura bakma gel bayramlaşalım dedim. Öyle yarım ağız şey yaptı. Yani bende ne yapayım daha. Yüz dökünce erkekler bana itici geliyor galiba.
 
Öyle çok ciddiye almayın da sırnaşın, şirinlik falan yapın. Yoksa çekilmez yani size de hak veririm.
 
Vallahi çok haklısınız. Normalde bende sizler gibi düşünürüm ama bugün niye böyle oldu anlamadım harbiden oğlan çocuğu yani neyse yapacak birşey yok.

Gıcık. Erkekler bazen çok gıcık valla
 
Öyle çok ciddiye almayın da sırnaşın, şirinlik falan yapın. Yoksa çekilmez yani size de hak veririm.
Hayır en sevdiği çikolatadan yanına bıraktım bir de. Keşke koymasaydım ben ona küsünce hemen bir çiçeğe tav oluyorum ya. De ki az naza çek kendini demi. Yok yok bende öyle şeyler yok.

Ama öğrenmeye engel değil. Buradan çok şey öğrendim naza çekmeyi de elbet öğrenirim
 
o niye kutlamamış
dertlik bi şey yok ayrıca
hamileliğin son ayları insan her şeyi abartıyor. sıkmayın canınızı az kalmış
 
Ben pek huzur bozulacak bir durum göremedim sanki. Hamilesiniz ya, bence o yüzden ekstradan hassas oluyor olabilirsiniz. Bizde bayram üzeri gezideydik, sabahı gittim eşimin elini öptüm şakasına güldük eğlendik falan. Boşverin, bozmayin ağzınızın tadini.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…