Deneyelim bakalım. Teşekkür ederim fikirler içinUnutmuşum canım biliyosun gebeyim gebeyken unutkanlık oluyor midem bulanıyor ayrı bayram telaşı ayrı yordu sen gelip kutlasaydn madem öyle diyebilirsin aslında
Giy peluş terliklerini sabahlığını aç komik bir dizi koy karşına bir tabak çekirdeğiniİnanır mısınız sabahtan beri o kadar canım sıkkındı ki. Ve gerçekten rahatsızdım bugün. Akşam akşam bu konu tuzu biberi oldu. Dert değil belki ama huzur kaçırdı yani.
Haklısınız. Hep bu hormonlar diyesim geldiHamülelikten belki duygusallaştınızama aslında gayet normal bir şey söylemiş. Bir tanem seninle her gğn bana bayram veya sen ilgi mi istiyorsun geçmiş bayramın kutlu olsun diyip öpreniz falan kapanır gider konu bence. Tatlı dil tatlı dil doğuruyor
Akşam her şey güzeldi. Öyle birden sessizlerinde huzursuz oldum valla. Bende konu açıp rahatlamak istedim. Sağ olsun buradaki kadınlar güzel fikir veriyorlarGiy peluş terliklerini sabahlığını aç komik bir dizi koy karşına bir tabak çekirdeğini
Çıtlata çıtlata çatlata geçir geceni
Ne dert ediyorsun
Hemde 7 aylık hamile halinle
Eee o sizinkini kutladımi?Biraz önceye kadar gayet iyi giden bir akşamdı. Eşim geldi yemeğimizi yedik. Çok güzel sohbet ettik çayımızı içiyorduk. Bana dedi ki eee cookie koskoca bir bayram geçti , bir bayramımızı kutlamadın. Biz bayramda tatile gitmiştik. Eltim kayınbirader ve onların çocukları ile. Ben ve eltim 7 aylık hamileyiz. Yolda afedersiniz istifra ede ede gittik. Bende eltim de. 3.günü geldik ama o günde sabah saat 11 de başladık bayram telaşına akşam saat 10 a kadar misafir ağırlamak ya da bayramlaşmaya gitmeye gittik. İkimizde feci yorgunluk bende unuttum iyi bayramlar demeyi.
Bugün de aşırı rahatsızım gerçekten. Ne var yani unuttuysam. ? Şimdi bunu söyleyip huzur bozmanın ne anlamı var. Yeminle dertsiz başıma dert mi aldım diyorum bazenyani için biraz buruk ve canım sıkkın. Yazıp dertleşmek istedim. Malum bizimki yine tıpı oynuyor. Sanki ne yapmışım ya.
Bu söyleme neden huzurunuz bozuldu anlamadım.Biraz önceye kadar gayet iyi giden bir akşamdı. Eşim geldi yemeğimizi yedik. Çok güzel sohbet ettik çayımızı içiyorduk. Bana dedi ki eee cookie koskoca bir bayram geçti , bir bayramımızı kutlamadın. Biz bayramda tatile gitmiştik. Eltim kayınbirader ve onların çocukları ile. Ben ve eltim 7 aylık hamileyiz. Yolda afedersiniz istifra ede ede gittik. Bende eltim de. 3.günü geldik ama o günde sabah saat 11 de başladık bayram telaşına akşam saat 10 a kadar misafir ağırlamak ya da bayramlaşmaya gitmeye gittik. İkimizde feci yorgunluk bende unuttum iyi bayramlar demeyi.
Bugün de aşırı rahatsızım gerçekten. Ne var yani unuttuysam. ? Şimdi bunu söyleyip huzur bozmanın ne anlamı var. Yeminle dertsiz başıma dert mi aldım diyorum bazenyani için biraz buruk ve canım sıkkın. Yazıp dertleşmek istedim. Malum bizimki yine tıpı oynuyor. Sanki ne yapmışım ya.
Eee sen benimkini kutladin mi? Hayır. Niye telafi edim diyorsunuz , asıl sen benimkini kutlamadin bende bekliyordum diye kendinizi naza cekinDiyorum özür dilerim diye gerçekten aklıma gelmedi. Hatta nasıl telafi edebilirim dedim. Ama cevap yok.
Ayrıca oda bana hayırlı bayramlar demedi. Yani ne bilim tatilin havasına girdik herhalde.
Yok oda demedi yani iyi bayramlar diye. Ben takılmam hiç öyle şeylere ama o çok takılıyor.Eee o sizinkini kutladımi?
Abartmaya gerek var mı sizce?Biraz önceye kadar gayet iyi giden bir akşamdı. Eşim geldi yemeğimizi yedik. Çok güzel sohbet ettik çayımızı içiyorduk. Bana dedi ki eee cookie koskoca bir bayram geçti , bir bayramımızı kutlamadın. Biz bayramda tatile gitmiştik. Eltim kayınbirader ve onların çocukları ile. Ben ve eltim 7 aylık hamileyiz. Yolda afedersiniz istifra ede ede gittik. Bende eltim de. 3.günü geldik ama o günde sabah saat 11 de başladık bayram telaşına akşam saat 10 a kadar misafir ağırlamak ya da bayramlaşmaya gitmeye gittik. İkimizde feci yorgunluk bende unuttum iyi bayramlar demeyi.
Bence kafanız çok rahat dert arıyorsunuz kendinizeBiraz önceye kadar gayet iyi giden bir akşamdı. Eşim geldi yemeğimizi yedik. Çok güzel sohbet ettik çayımızı içiyorduk. Bana dedi ki eee cookie koskoca bir bayram geçti , bir bayramımızı kutlamadın. Biz bayramda tatile gitmiştik. Eltim kayınbirader ve onların çocukları ile. Ben ve eltim 7 aylık hamileyiz. Yolda afedersiniz istifra ede ede gittik. Bende eltim de. 3.günü geldik ama o günde sabah saat 11 de başladık bayram telaşına akşam saat 10 a kadar misafir ağırlamak ya da bayramlaşmaya gitmeye gittik. İkimizde feci yorgunluk bende unuttum iyi bayramlar demeyi.
Huzur bozulcak ne var anlamadım ben kendimi drama Queen saniyodum hahahahahahahhaBiraz önceye kadar gayet iyi giden bir akşamdı. Eşim geldi yemeğimizi yedik. Çok güzel sohbet ettik çayımızı içiyorduk. Bana dedi ki eee cookie koskoca bir bayram geçti , bir bayramımızı kutlamadın. Biz bayramda tatile gitmiştik. Eltim kayınbirader ve onların çocukları ile. Ben ve eltim 7 aylık hamileyiz. Yolda afedersiniz istifra ede ede gittik. Bende eltim de. 3.günü geldik ama o günde sabah saat 11 de başladık bayram telaşına akşam saat 10 a kadar misafir ağırlamak ya da bayramlaşmaya gitmeye gittik. İkimizde feci yorgunluk bende unuttum iyi bayramlar demeyi.
Bende güldüm. Hatta kutlayayım dedim kabul etmedi. Sonra da yüz döktü. Küstü yani.Eşim bayram kutlamadin dese gülerdim ve kutlu olsun der öperdim nedir yani bilemedim. Eşim de boyle bir şeyi ciddi ciddi sorun etmezdi zaten.
Tek huzur bozan eşiniz degil bence, siz de cok takintili gibisiniz
Hemen bayram mübarek olsun kocacıııımmm ver elini öpeyim de bayram harçlığını alayım der cebindeki son kuruşa kadar alır dediğine diyeceğine pişman ederdim
Yok ya. Oradan öyle görünüyor olabilir ama ciddem öyle rahat bir kafam yok emin olabilirsiniz. Dertlendim sadece kendimce.Bence kafanız çok rahat dert arıyorsunuz kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?