Bu erkekler neden böyle?

şimdi kalktı geliyor ama nasıl davranacağımı bilemedim.
Bozuk atsam bütün gün mahvolacak
Atmasam bi daha yapmaya yüz bulacak sanki
Bütün gününüzü mahvetmeyin. Bakın bir tavrı nasıl, özür dileyecek mi? Ama sözleştiğiniz saate uymanın sizin için önemli olduğunu kibarca belirtin, umursamamazlık yapıp bunu alışkanlık haline getirmesin.

Uykuyu seven insanlara sabahın köründe plan program yapılmasını hiç sevmiyorum. Bir arkadaş grubum vardı cafede buluşmak için bile 11’de giderdik. Ne işim var gündüz 11’de cafede öğlen 2.30-3 ideal.

Sabahın köründe kalkıp erkek arkadaşıma kahvaltı hazırladım. 9da gelecek diye sözleştik.
Masayı hazırladım evi temizledim giyindim süslendim. Beyefendiyi arıyorum açmıyor.
Başına bişey mi geldi acaba dedim çünkü haftasonu farklı bir şehre gitmişti arkadaşlarıyla takılmak için
Dönüş yolunda bir şey oldu sandım nasıl korktum
En sonunda açtı, ses uykulu, saat olmuş kaç. !! Nasıl tepki veriyorsunuz kızlar böyle şeylere?
Kızardım bende emek vermişim etmişim sözleşmişiz kalk yani bi zahmet

Sevgiliyken hiç erken kalkıp kahvaltıya gitmedik uykusunu bölmedim o yüzden 😀 ama eğer buluşmaya uyuşukluk yapıp geç geldiğinde bende oluşan gözlerimden ve burnumdan çıkan ateşin onun üzerine fırlaması kaçınılmaz oluyordu genelde 😀 ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin bacı erkekler böyle. 😌

Sevgiliyken hazırlanan o kahvaltılar evlenince birde çocuk olunca birbirine itekleniyor sen hazırla diye. bosverin geçde olsa geliyormuş yeyin işte 😂

Sabahin köründeki planlara ben de geç kalirim çogu zaman. Eşim bayilirdi sabahin korunde beni almaya gelmeye. 1 saatten fazla bekletmişligim var. Olabilir yani

Back
X