Yemin ederim bazen ağlayacak hale geliyorum özellikle son zamanlarda çok yoruldum sanırım en temizi ufak ufak iş yapmak yorulmadano zaman sadece kendi eşyalarınızı toplayın düzenleyin.
kolay yollu bulmuş beyfendi artistlik yapıp her işi üstünüze yıkmış.
çorabı mı atıyor atsın banane.
gelip sizinle adam akıllı konuşana kadar yapmayın bence.
1 ay önce sende ne değiştiyse şu anda bende o oldu deyin.
Offf offf of deli dehset tartışma çıkar bizde bunu yaparsam bacımİşten gelince bi makarna haşla yanına da hazır köfte al koy onu yiyin.
Hergün ne işi bu böyle azcık kendi kıymetini bil.
At bulaşıkları makineye.
Ben kendime kahve yapıyorum içiyor musun de o çay isterse tamam kalk yap kendine ben içmiycem de.
Bardağını mutfağa bırakmazsa da bırakmasın uzat ayaklarını dizini izle sonra da git yat.
Sorun yaparsa da bardak çanak toplayıcısı değilim hayatım bende çalışıyorum pestilim çıkıyor unutma de.
Doğru söylüyorsun bizdede tam tersi geçen gün pc den girmesi gereken evraklar pc yi aldı salona geldi mutfaktanda küçük masayı neyse işi bitti tüm evrağı pc yi kaldırdı masa duruyo saatlerce durdu da ellemedim mutfağa caya gecicez gelirken masayıda getir dedim sen alsan nolur sanki elinemi yapışır dedi hiçbirşey demedim getirdi mecbursiz çok alıştırmışsınız. ben de çalışıyorum bir de çocuğum var Allah bağışlar inş. genel olarak işleri ben yaparım ama eşimi de ortak ederim. mesela yemeği ben hazırlarım 3 yaşındaki oğlumla eşime de siz de sofrayı kurun derim. kurarlar onlar. yeriz ben hemen kalkar uzanırım 5 dakika bel ağrım durmaz. o zaman onlarda sofrayı toplarlar. sonra ben kalkmayınca eşim çayı koyar. ondan sonra bulaşık çamaşır ve toparlama çocuğu uyutma çantasını hazırlama falan bende olur. ama ben eşime yap demesem ya da koşa koşa ben yapsam sanırım o da yapmaz. hatta bazen çok yorulunca cırlarım işten izin alıp gelir evi toplar gideryani sizin tepki göstermeniz gerek. çayı sehpaya vereceğinize kalk al bir de bana ver cnm ben çok yorgunum bugün deyiverin. ha almadı mı kendi bilir. yemekleri tabağa koy gir tuvalete de ki sofrayı kur. gerekirse 1 saat çıkma el mecbur yapacak.
ha ev hanımı olsam eşim yorgun argın gelse hiçbir şey yaptırmam kabul. ama bu şartlarda ben de yorgunum ben de halsizim kendimi de düşünme gerek yani.
Aynen öyle bana bu işler kadın işi dediğinde diyorum valla doğru ev işi kadının eve bakmak ekmek getirmekte erkeğin işi ama bak ben de erkek işi yapıyorum sana destek olabilmek için e bu durumda senin de biraz kadın işi yapıp bana destek olman gerekir diyorum 2-3gün işe yarıyor sonra yine aynı papaz bildiğini okuyor misaliKadını erkeği mi var bu işlerin o evde beraber bir hayat yaşanıyor kadın neden toparlamak yetiştirmek zorunda bu işi bize nasıl yıkmışlar aklım almıyor doğrusu nasil normalleştirdiler bunu bu kadarönceden erkek çalışır kadin evde otururmus o zaman normal diyebilirim ama artik beraber çalışıp evi niye beraber toparlamiyoruz bu nasil bir bencillik yaa
İş çıkışı mutfak dolabı cam vs siliyorum ve misafirde gelecek yardım ederim demişti geç geldi evi süpürüyümmü dedi bi zahmet dedim bu bi zahmet laf oldu öyle büyük tartışma değil laf sokma şeklinde patates olmasa ne yerdik madem ben yapacaktım niye evlendim bu işler kadın işi vs vs vs
Doğru söylüyorsun bizdede tam tersi geçen gün pc den girmesi gereken evraklar pc yi aldı salona geldi mutfaktanda küçük masayı neyse işi bitti tüm evrağı pc yi kaldırdı masa duruyo saatlerce durdu da ellemedim mutfağa caya gecicez gelirken masayıda getir dedim sen alsan nolur sanki elinemi yapışır dedi hiçbirşey demedim getirdi mecbur
hee o zaman iş değişiyor. taktik 2.Elinden tlf oyunlarını bırakırsa yapar 1-2 kez denedim banyoya girdim neredeyse demlikte su kalmamış kaynaya kaynaya buara iş yoğunluğu da çok arttı iyice dalgın ve unutkan oldu
Ne oldu da birden değişti ki?Oooo kaç kez konuştum bir kaç gün işe yaradı canım sadece gerçekten önceden benden önce gelir her yeri dip köşe siler süpürürdü şimdi bi rehavet çöktü adama acaba benmi çok pofpofladım diye düşünüyorum
YapcAm bugün zira artık topuklarım zonkluyore yapma. her napiyorsan yapmayi kes. uzat ayaklarni yat dinlen.
Hayır evlendikten sonrada böyle değildi zaten son 1 aydır böyleEvlenmeden önce de bu zihniyette miydi?
Ya biz böyle adamların nesli tükensin diye uğraşıyoruz ama siz gidip evleniyorsunuz, yarın öbür gün çocuk falan da olur... Mutsuz etti konunuz şu anda beni. Allah aşkına sene 2017 farkında mısınız?
Hem calisicam, hem gelip ev işi yapıcam ,hem de bardağını eline değil de önündeki sehpaya koyucam. ...yavaaaaaaaasssss. .. o zubzerettaya diyeceğim tek şey " iki türlü çalışmak zorunda değilim .bundan sonra sen evde kal ,işleri yemeği yap ,soframı kur kaldır ,çayımı önümdeki sehpaya koy ,ben çalışır arada zaruri ihtiyaçlarını karşılarım "Merhaba hatunlar ahhh bu eşler ahhh evlenene kadar herşey süt liman sonra köprüyü geçtik hesabı yapılıyor ben çalışıyorum neredeyse bütün günü ayakta geçiriyorum diyebilirim sadece pazar tatilim var hem beynen hemde bedenen pestilim çıkıyor eve gidince yemek sofra bulaşık ev işi hepsi bende inanın dün akşam koşturmaktan wc ye gitmeyi bile unuttum eşim 1 ay öncesine kadar bana yardım ederdi ama şimdi taşı tas üstüne koymuyor geçen akşam çayı demlermisin ellerim kirli diyorum oda bana Yen'i çaydan demle diyo cayı bitiyor mutfakta bile oturuyor olsak benden ister üstelikte çayı verince elini uzatmaz beyefendi sehbaya bırakacakmışım evet bunlar basit örnekler ama Artık gerçekten yoruluyorum kızlar bende can taşıyorum insanım robot değilim ki akşam inanırmısınız bir diziyi bile izleyemiyorum akşam bacaklarımı uzatıp oturmaya hasret kaldım paşam birde horluyor gece uykusu da yalan oldu zaten artık gözlerimin altı çöktü ama millete tabiki ev işlerine yardım ederim o da insan yoruluyor demeyi biliyor ya ben ne yapsam ne etsem ne desemde kocamı 1 ay önceki haline döndürsem bu üzerine çöken rahatlıktan onu nasıl çıkartsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?