Bu erkekler neden bu kadar anlayışsız acaba bizmi çok şey bekliyoruz

Yemin ederim bazen ağlayacak hale geliyorum özellikle son zamanlarda çok yoruldum sanırım en temizi ufak ufak iş yapmak yorulmadan

İşten gelince bi makarna haşla yanına da hazır köfte al koy onu yiyin.
Hergün ne işi bu böyle azcık kendi kıymetini bil.
At bulaşıkları makineye.
Ben kendime kahve yapıyorum içiyor musun de o çay isterse tamam kalk yap kendine ben içmiycem de.
Bardağını mutfağa bırakmazsa da bırakmasın uzat ayaklarını dizini izle sonra da git yat.
Sorun yaparsa da bardak çanak toplayıcısı değilim hayatım bende çalışıyorum pestilim çıkıyor unutma de.

herkese yazdığımı sana da yazıyorum.

yapma. başına silah dayayan yok. çayı demle. kalksın kendi alsın. almıyo mu? kalkıp verme? öldürecek mi? verme arkadaşım verme.

kendine kadar kıyafet yıka.

ütüsüz gömlekle gitsin işe.

ev pislensin.

ne olacak? dünyanın sonu mu?

Offf offf of deli dehset tartışma çıkar bizde bunu yaparsam bacım

siz çok alıştırmışsınız. ben de çalışıyorum bir de çocuğum var Allah bağışlar inş. genel olarak işleri ben yaparım ama eşimi de ortak ederim. mesela yemeği ben hazırlarım 3 yaşındaki oğlumla eşime de siz de sofrayı kurun derim. kurarlar onlar. yeriz ben hemen kalkar uzanırım 5 dakika bel ağrım durmaz. o zaman onlarda sofrayı toplarlar. sonra ben kalkmayınca eşim çayı koyar. ondan sonra bulaşık çamaşır ve toparlama çocuğu uyutma çantasını hazırlama falan bende olur. ama ben eşime yap demesem ya da koşa koşa ben yapsam sanırım o da yapmaz. hatta bazen çok yorulunca cırlarım işten izin alıp gelir evi toplar gider yani sizin tepki göstermeniz gerek. çayı sehpaya vereceğinize kalk al bir de bana ver cnm ben çok yorgunum bugün deyiverin. ha almadı mı kendi bilir. yemekleri tabağa koy gir tuvalete de ki sofrayı kur. gerekirse 1 saat çıkma el mecbur yapacak.
ha ev hanımı olsam eşim yorgun argın gelse hiçbir şey yaptırmam kabul. ama bu şartlarda ben de yorgunum ben de halsizim kendimi de düşünme gerek yani.

Doğru söylüyorsun bizdede tam tersi geçen gün pc den girmesi gereken evraklar pc yi aldı salona geldi mutfaktanda küçük masayı neyse işi bitti tüm evrağı pc yi kaldırdı masa duruyo saatlerce durdu da ellemedim mutfağa caya gecicez gelirken masayıda getir dedim sen alsan nolur sanki elinemi yapışır dedi hiçbirşey demedim getirdi mecbur

Kadını erkeği mi var bu işlerin o evde beraber bir hayat yaşanıyor kadın neden toparlamak yetiştirmek zorunda bu işi bize nasıl yıkmışlar aklım almıyor doğrusu nasil normalleştirdiler bunu bu kadar önceden erkek çalışır kadin evde otururmus o zaman normal diyebilirim ama artik beraber çalışıp evi niye beraber toparlamiyoruz bu nasil bir bencillik yaa

Aynen öyle bana bu işler kadın işi dediğinde diyorum valla doğru ev işi kadının eve bakmak ekmek getirmekte erkeğin işi ama bak ben de erkek işi yapıyorum sana destek olabilmek için e bu durumda senin de biraz kadın işi yapıp bana destek olman gerekir diyorum 2-3gün işe yarıyor sonra yine aynı papaz bildiğini okuyor misali

Allah Allah,demek bu işler kadın işi,madem o yapacakmış niye evlenmiş öyle mi?

Pardon da kendine yemek pişirsin,ev temizlesin diye mi biriyle evlenmiş paşa?

Sen de deseydin madem hem işte hem evde yorulacaktım,ben niye evlendim?Kendi paramı kazanıyorum,bir kaşık yemeğimi pişirip evimin işini yapabiliyorum.Bir de bunların üstüne hizmetçilik yapmaya mı evlendim?diye.

Şu Türk erkeklerinin zihniyeti hiç değişmeyecek mi ya!Eğitimlisi,cahili aynı kafadan nefret ettim artık!

evet yapıştırıcı var elimde o yüzden getir deseydin.

O sephaya koymanı beklediği çayı münasip biyerine deviriverirdim ben olsam.Çözüm belli yapmayacaksın yorgunum de yat erkenden ne hali varsa gördün güzellikten anlamıyor belliki.Ya yardımcı tutalım ya da işten çıkacağım ben çok yoruluyorum diye de tehdit edebilirsin tabi asla işten çıkma.Canının kiymetini sen bil önce elin oğlu sen bilmeyince bilmez der annem hep.Kendini ezdirme

Elinden tlf oyunlarını bırakırsa yapar 1-2 kez denedim banyoya girdim neredeyse demlikte su kalmamış kaynaya kaynaya buara iş yoğunluğu da çok arttı iyice dalgın ve unutkan oldu
hee o zaman iş değişiyor. taktik 2.
telefon ile mutfaga gelip bir eliyle oynayıp diger eli ile cayı demlemeyi denesin

Ne oldu da birden değişti ki?
Bıraksan hepsi yayacak kendilerini de ben bırakmıyorum hiç,sürekli talimat veririm.İkimiz de çalışıyorsak yapacak.net.
Çalışmıyorsam da koltuk bilmem ne kaldıramam,canımı sokakta bulmadım.
Horlayınca da salona geçiyorum,

Bilmiyorum erkek otoritesini kurmaya çalışıyor yada doldurusa geliyor diye düşünüyorum

Evlenmeden önce de bu zihniyette miydi?
Ya biz böyle adamların nesli tükensin diye uğraşıyoruz ama siz gidip evleniyorsunuz, yarın öbür gün çocuk falan da olur... Mutsuz etti konunuz şu anda beni. Allah aşkına sene 2017 farkında mısınız?

Hayır evlendikten sonrada böyle değildi zaten son 1 aydır böyle

Hem calisicam, hem gelip ev işi yapıcam ,hem de bardağını eline değil de önündeki sehpaya koyucam. ...yavaaaaaaaasssss. .. o zubzerettaya diyeceğim tek şey " iki türlü çalışmak zorunda değilim .bundan sonra sen evde kal ,işleri yemeği yap ,soframı kur kaldır ,çayımı önümdeki sehpaya koy ,ben çalışır arada zaruri ihtiyaçlarını karşılarım "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…