Öyle olabilir tabiki inşallah istediğin gibi olurBen ona fikir sunucam böyle yapalım ne dersin vs diyerek diretme yapmayacağım
İnşallahÖyle olabilir tabiki inşallah istediğin gibi olur
Onu yaptım bırak zor geliyorsa diyor ama işimi asla bırakıp erkek eli gözlemeyemem yapıma tersİşten çıkıcam çok yoruluyorum de blöf yap. Oh ne güzel hem çalış, hem evişi yemek hersey sende olsun. Bak düzelir falan diye bekleme. Gün geçtikçe dahada kötü olur.
Ay yorumuna bayıldım bunu harfiyen söylemeyi düşünüyorum bendeyetebildigin kadarini yap. cay istiyorssa askimcigim sen yapar misin, bende wc ye gidip altima yapicam de
Merhaba hatunlar ahhh bu eşler ahhh evlenene kadar herşey süt liman sonra köprüyü geçtik hesabı yapılıyor ben çalışıyorum neredeyse bütün günü ayakta geçiriyorum diyebilirim sadece pazar tatilim var hem beynen hemde bedenen pestilim çıkıyor eve gidince yemek sofra bulaşık ev işi hepsi bende inanın dün akşam koşturmaktan wc ye gitmeyi bile unuttum eşim 1 ay öncesine kadar bana yardım ederdi ama şimdi taşı tas üstüne koymuyor geçen akşam çayı demlermisin ellerim kirli diyorum oda bana Yen'i çaydan demle diyo cayı bitiyor mutfakta bile oturuyor olsak benden ister üstelikte çayı verince elini uzatmaz beyefendi sehbaya bırakacakmışım evet bunlar basit örnekler ama Artık gerçekten yoruluyorum kızlar bende can taşıyorum insanım robot değilim ki akşam inanırmısınız bir diziyi bile izleyemiyorum akşam bacaklarımı uzatıp oturmaya hasret kaldım paşam birde horluyor gece uykusu da yalan oldu zaten artık gözlerimin altı çöktü ama millete tabiki ev işlerine yardım ederim o da insan yoruluyor demeyi biliyor ya ben ne yapsam ne etsem ne desemde kocamı 1 ay önceki haline döndürsem bu üzerine çöken rahatlıktan onu nasıl çıkartsam
Hasta olunca fır döner etrafımda yemeğimi bile önüme getirir.hakkını yiyemem.bir hakaret etmezsek sevinirim ne olursa olsun eşim sonuçtaolaki çok kötü hastasın cidden o zaman napacak bu mal kocan çok merak ediyorum insansın demir değil.kocanda ilkel adam moduna çabuk geri dönmüş
Evet akşam konuşmayı düşünüyorum çünkü biz çok şükür sorunlarımızı konuşarak çözebiliyoruzYapmayin. Onun calistigi kadar seninde calistigini ve bu durumun bi gunluk rolleri degistirerek anlatin derim. Sadece bi gun yer degistirmesini isteyin ve zorlugunu gosterin. Kendi esim 13saat calisiyo ve ben calismiyorm. Ona ragmen eve gelince hadi kek yapalim yemek yapalim bulasigi yikadigi olur bana su getirir. Bna yardimci olmasa yaparmiym tabiki hayir. Yeni bu durum baslamis bunu kolay duzeltebilirsn
Bu cok iyi. Konus canim saniyolar ki kadinlar super women. Bi gunluk degistirin is ev temizlik yemek ve horlama sesini kaydet onuda goster. Tedavi gorsun. Oyle sey mi olur yaaEvet akşam konuşmayı düşünüyorum çünkü biz çok şükür sorunlarımızı konuşarak çözebiliyoruz
.Konuştum kızlar ama bin pişman oldum çok düzgün tatlı dille anlatmaya çalıştım derdimi ama bir sürü laf yedim sadece o kadar konuşmada iş bölümü yapalımmı sözüme takıldı nasıl böyle dermişim o zaten yardım ediyormuş ama işi ağırmış benim yorulduğumun 3 katı yoruluyormuş sevdiği büyükleri zaten çalışanla evlenme,kadınlar eski dönemlerdeydi demişler ta en basında haklıymışlar ben ne yapıyormuşum millet hem tarlada çalışıp hem sırtında çocuk bakıyormuş bu sözüm(iş bölümü yapalım) zoruna gitmiş ben böyle konuşunca bende soğuyormuş birgün bana çok kötü patlayacakmış artık o zaman ne olur bilemem diye tehditler ve yakın dostlarımızın eşiyle beni kıyaslıyor hem çalışıp hem çocuklara bakıp hem evi çekip çeviriyormus omunda eşi yardım etmiyormuş beni kimseyle kıyaslama dedim onun kadar olabilsen zaten kıyaslamam demekki bu insanlar kadar olamıyorsun dedi çok kötü oldum bende nankörsün sen dedim kızlar yemin ederim evime gelen bin methle gider masallah ceker arkadaşları keske Zeynep gibi birini bulsam bi dk beklemeden evlenirim çok şanslısın derken ben kocama yaranamıyorum ağlayarak yazdım karışık oldu kusura bakmayın
Çocuğunuz var mı canım?Konuştum kızlar ama bin pişman oldum çok düzgün tatlı dille anlatmaya çalıştım derdimi ama bir sürü laf yedim sadece o kadar konuşmada iş bölümü yapalımmı sözüme takıldı nasıl böyle dermişim o zaten yardım ediyormuş ama işi ağırmış benim yorulduğumun 3 katı yoruluyormuş sevdiği büyükleri zaten çalışanla evlenme,kadınlar eski dönemlerdeydi demişler ta en basında haklıymışlar ben ne yapıyormuşum millet hem tarlada çalışıp hem sırtında çocuk bakıyormuş bu sözüm(iş bölümü yapalım) zoruna gitmiş ben böyle konuşunca bende soğuyormuş birgün bana çok kötü patlayacakmış artık o zaman ne olur bilemem diye tehditler ve yakın dostlarımızın eşiyle beni kıyaslıyor hem çalışıp hem çocuklara bakıp hem evi çekip çeviriyormus omunda eşi yardım etmiyormuş beni kimseyle kıyaslama dedim onun kadar olabilsen zaten kıyaslamam demekki bu insanlar kadar olamıyorsun dedi çok kötü oldum bende nankörsün sen dedim kızlar yemin ederim evime gelen bin methle gider masallah ceker arkadaşları keske Zeynep gibi birini bulsam bi dk beklemeden evlenirim çok şanslısın derken ben kocama yaranamıyorum ağlayarak yazdım karışık oldu kusura bakmayın
Benzer versiyonu bende de var...Merhaba hatunlar ahhh bu eşler ahhh evlenene kadar herşey süt liman sonra köprüyü geçtik hesabı yapılıyor ben çalışıyorum neredeyse bütün günü ayakta geçiriyorum diyebilirim sadece pazar tatilim var hem beynen hemde bedenen pestilim çıkıyor eve gidince yemek sofra bulaşık ev işi hepsi bende inanın dün akşam koşturmaktan wc ye gitmeyi bile unuttum eşim 1 ay öncesine kadar bana yardım ederdi ama şimdi taşı tas üstüne koymuyor geçen akşam çayı demlermisin ellerim kirli diyorum oda bana Yen'i çaydan demle diyo cayı bitiyor mutfakta bile oturuyor olsak benden ister üstelikte çayı verince elini uzatmaz beyefendi sehbaya bırakacakmışım evet bunlar basit örnekler ama Artık gerçekten yoruluyorum kızlar bende can taşıyorum insanım robot değilim ki akşam inanırmısınız bir diziyi bile izleyemiyorum akşam bacaklarımı uzatıp oturmaya hasret kaldım paşam birde horluyor gece uykusu da yalan oldu zaten artık gözlerimin altı çöktü ama millete tabiki ev işlerine yardım ederim o da insan yoruluyor demeyi biliyor ya ben ne yapsam ne etsem ne desemde kocamı 1 ay önceki haline döndürsem bu üzerine çöken rahatlıktan onu nasıl çıkartsam
hayır Yen'i evliyim zatenÇocuğunuz var mı canım?
Yani gerçekten de bazı arkadaşların dediği gibi birilerinin gazına gelmiş. Yazık yaa koca adam. İnsan yeni karısını maçoluk ayağına kırar mı?Konuştum kızlar ama bin pişman oldum çok düzgün tatlı dille anlatmaya çalıştım derdimi ama bir sürü laf yedim sadece o kadar konuşmada iş bölümü yapalımmı sözüme takıldı nasıl böyle dermişim o zaten yardım ediyormuş ama işi ağırmış benim yorulduğumun 3 katı yoruluyormuş sevdiği büyükleri zaten çalışanla evlenme,kadınlar eski dönemlerdeydi demişler ta en basında haklıymışlar ben ne yapıyormuşum millet hem tarlada çalışıp hem sırtında çocuk bakıyormuş bu sözüm(iş bölümü yapalım) zoruna gitmiş ben böyle konuşunca bende soğuyormuş birgün bana çok kötü patlayacakmış artık o zaman ne olur bilemem diye tehditler ve yakın dostlarımızın eşiyle beni kıyaslıyor hem çalışıp hem çocuklara bakıp hem evi çekip çeviriyormus omunda eşi yardım etmiyormuş beni kimseyle kıyaslama dedim onun kadar olabilsen zaten kıyaslamam demekki bu insanlar kadar olamıyorsun dedi çok kötü oldum bende nankörsün sen dedim kızlar yemin ederim evime gelen bin methle gider masallah ceker arkadaşları keske Zeynep gibi birini bulsam bi dk beklemeden evlenirim çok şanslısın derken ben kocama yaranamıyorum ağlayarak yazdım karışık oldu kusura bakmayın
Bir süre çocuk düşünme derim. Onu da senin başına yıkacak belli. İsterse ben çalışan evine bakan bir de çocuk büyüten o özendiğin kadınlar kadar becerikli değilim yapamayacağım yorgunum dersinHa
hayır Yen'i evliyim zaten
Çocuk düşünüyorsan eğer bu adamı kesinlikle eğitmen gerekiyor hayatına ortak etmen gerekiyor bu ne böyle kör cahil laflarHa
hayır Yen'i evliyim zaten
en aslında ona iyi bir ders vermek istiyorum kırıldığımı ve beni kaybedeceğini anlasın istiyorumYani gerçekten de bazı arkadaşların dediği gibi birilerinin gazına gelmiş. Yazık yaa koca adam. İnsan yeni karısını maçoluk ayağına kırar mı?
Keşke verecek tavsiyem olsa ama aklıma bir şey gelmiyor üzgünüm
Ben olsam ama iyice salardım ondan kesin eminim. Ama bu salmanın sonucu kötü olabilir. O yüzden sana tavsiye ediyorum diyemez. Ama ben olsam bu adama değmez diye düşünürdüm yaptığım şeyleri de yapasım gelmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?