Bu erkekler neden bu kadar anlayışsız acaba bizmi çok şey bekliyoruz

İşten çıkıcam çok yoruluyorum de blöf yap. Oh ne güzel hem çalış, hem evişi yemek hersey sende olsun. Bak düzelir falan diye bekleme. Gün geçtikçe dahada kötü olur.

İşten çıkıcam çok yoruluyorum de blöf yap. Oh ne güzel hem çalış, hem evişi yemek hersey sende olsun. Bak düzelir falan diye bekleme. Gün geçtikçe dahada kötü olur.
Onu yaptım bırak zor geliyorsa diyor ama işimi asla bırakıp erkek eli gözlemeyemem yapıma ters

olaki çok kötü hastasın cidden o zaman napacak bu mal kocan çok merak ediyorum insansın demir değil.kocanda ilkel adam moduna çabuk geri dönmüş

Yapmayin. Onun calistigi kadar seninde calistigini ve bu durumun bi gunluk rolleri degistirerek anlatin derim. Sadece bi gun yer degistirmesini isteyin ve zorlugunu gosterin. Kendi esim 13saat calisiyo ve ben calismiyorm. Ona ragmen eve gelince hadi kek yapalim yemek yapalim bulasigi yikadigi olur bana su getirir. Bna yardimci olmasa yaparmiym tabiki hayir. Yeni bu durum baslamis bunu kolay duzeltebilirsn

olaki çok kötü hastasın cidden o zaman napacak bu mal kocan çok merak ediyorum insansın demir değil.kocanda ilkel adam moduna çabuk geri dönmüş
Hasta olunca fır döner etrafımda yemeğimi bile önüme getirir.hakkını yiyemem.bir hakaret etmezsek sevinirim ne olursa olsun eşim sonuçta

Evet akşam konuşmayı düşünüyorum çünkü biz çok şükür sorunlarımızı konuşarak çözebiliyoruz

Evet akşam konuşmayı düşünüyorum çünkü biz çok şükür sorunlarımızı konuşarak çözebiliyoruz
Bu cok iyi. Konus canim saniyolar ki kadinlar super women. Bi gunluk degistirin is ev temizlik yemek ve horlama sesini kaydet onuda goster. Tedavi gorsun. Oyle sey mi olur yaa

Konuştum kızlar ama bin pişman oldum çok düzgün tatlı dille anlatmaya çalıştım derdimi ama bir sürü laf yedim sadece o kadar konuşmada iş bölümü yapalımmı sözüme takıldı nasıl böyle dermişim o zaten yardım ediyormuş ama işi ağırmış benim yorulduğumun 3 katı yoruluyormuş sevdiği büyükleri zaten çalışanla evlenme,kadınlar eski dönemlerdeydi demişler ta en basında haklıymışlar ben ne yapıyormuşum millet hem tarlada çalışıp hem sırtında çocuk bakıyormuş bu sözüm(iş bölümü yapalım) zoruna gitmiş ben böyle konuşunca bende soğuyormuş birgün bana çok kötü patlayacakmış artık o zaman ne olur bilemem diye tehditler ve yakın dostlarımızın eşiyle beni kıyaslıyor hem çalışıp hem çocuklara bakıp hem evi çekip çeviriyormus omunda eşi yardım etmiyormuş beni kimseyle kıyaslama dedim onun kadar olabilsen zaten kıyaslamam demekki bu insanlar kadar olamıyorsun dedi çok kötü oldum bende nankörsün sen dedim kızlar yemin ederim evime gelen bin methle gider masallah ceker arkadaşları keske Zeynep gibi birini bulsam bi dk beklemeden evlenirim çok şanslısın derken ben kocama yaranamıyorum ağlayarak yazdım karışık oldu kusura bakmayın

. tezbitsin @Ygmr35 Koremanya fabric sinemha P Penolophe Balkupu14 champagneshimmer @_SinsireLLa_ C captain price @degisiklikiyidir Avukatimisiniz prometheus kendinehas humanistmira Daughter of your father mydilemma

Çocuğunuz var mı canım?

Benzer versiyonu bende de var...
Gripten kiriliyorum, paşam yine benden hizmet bekliyor...
Anası öyle pohpohlamis ki eşimi,hiç sorumluluk vermemiş...
Sekiz senedir ben bu konuda bir yol alamadım, inşallah siz basarili olursunuz...

Yani gerçekten de bazı arkadaşların dediği gibi birilerinin gazına gelmiş. Yazık yaa koca adam. İnsan yeni karısını maçoluk ayağına kırar mı?
Keşke verecek tavsiyem olsa ama aklıma bir şey gelmiyor üzgünüm
Ben olsam ama iyice salardım ondan kesin eminim. Ama bu salmanın sonucu kötü olabilir. O yüzden sana tavsiye ediyorum diyemez. Ama ben olsam bu adama değmez diye düşünürdüm yaptığım şeyleri de yapasım gelmezdi.

Ha

hayır Yen'i evliyim zaten
Bir süre çocuk düşünme derim. Onu da senin başına yıkacak belli. İsterse ben çalışan evine bakan bir de çocuk büyüten o özendiğin kadınlar kadar becerikli değilim yapamayacağım yorgunum dersin

B
en aslında ona iyi bir ders vermek istiyorum kırıldığımı ve beni kaybedeceğini anlasın istiyorum

Vallah yemekten sonra gider kafayi vurur yatarim. Butun gun canim cikacak bide beyzadenin cayini tam istedigi noktaya koyacagim oyle mi
Sekerini atip karistirip icirmeni de de ister bu yakinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…