Bu erkekler niye boyle?

Bunun erkek ya da kadınla alakası yok. Siz orada o mesajı atan herife haddini bildirememişseniz, onu savunan sünger beyinlileri susturamadıysanız bu erkeklerin karaktersizliğinden değil sizin pasifliğinizden. Çünkü bu tarz erkekte kadında çok. Ve maalesef siz ''Ama bana kezban dediler'' deyip burada ağlarsanız böylelerine daha çooookkk ezilirsiniz benden demesi.

Ağzına sağlık

Bunun erkek ya da kadınla alakası yok. Siz orada o mesajı atan herife haddini bildirememişseniz, onu savunan sünger beyinlileri susturamadıysanız bu erkeklerin karaktersizliğinden değil sizin pasifliğinizden. Çünkü bu tarz erkekte kadında çok. Ve maalesef siz ''Ama bana kezban dediler'' deyip burada ağlarsanız böylelerine daha çooookkk ezilirsiniz benden demesi.

Kendimi savundum tabi. Benim pasif olduğumu nereden cikardiniz?

Bir sitede takılıyorum. Adam gibi bi konu açtım. Bi tane erkek bana mesaj atmış tanımadığım. Attigi mesajda müstehcen bir resim vardı. Kan beynime sıçradı. Bunu nasıl şikayet edebilirim diye konu açtım. Açmaz olaydım bütün erkekler bana saldırdı. Yok kezbansin yok iyi yapmış adamım benim... Erkeklerden sogumustum gerçekten igrenme derecesine geldim artik. Böyle pisliklerin soyu ne zaman tükenecek? :KK43:
Yaptığı bir nevi cinsel istismar taciz suç. Kezbam falan değilsin senşn yerinde olsam emimiyete kadar giderim hangi cüretle atıyor tanımadığın herif

Sesimi çıkardığım için kezban dediler zaten

İyi de hanımefendiciğim siz ses çıkarınca da kezban diyorlar derseniz bende sizin pasif biri olduğunuzu düşünürüm. Madem ses çıkardınız ve kendinizi savundunuz o zaman kızlar böyle böyle oldu tabii ki kendimi savundum ve bu amip beyinlilere cevaplarını verdim ama yinede pişkin pişkin hareketler sinirlerimi bozdu deyin biz de size bu tip insanlara karşı hadlerini bildirmekten başka yapılacak alternatifleri sıralayalım .

Ben zaten tepki verdim neyin kafası bu?
İlla ki böyle tipler çıkcak. Hele kızlar S... Gibi boş bir forumsa zaten her türlü dağlı tip çıkar.Bundan çıkan sonuç "erkekler ses çıkarana kezban der,erkekler neden böyle?" Olmamalı. Bana da böyle tarz mesajlar geliyor. Buradaki çoğu bacımıza dmden birçok haddini bilmez geliyor. Şikayet edersin ya da engeller geçersin. Ama "erkekler böyledir" gibi bir yaklaşımın hep karşısında olurum

Ben zaten tepki verdim neyin kafası bu?

Güzel arkadaşım bir siteye girdiğin için tacize uğraman tabi ki senin suçun değil. Ama verdiğin şey de tepki değil. Tepki öyle verilmez. Sen tepki verdiğini sanıp daha çok tacize maruz bırakmışsın kendini. Tepki vermek, ses çıkarmak istiyorsan şikayetçi olacaksın sana resim atandan da kezban diyenden de hepsinden teker teker. Aksi halde evet pasifsin.

Güzel arkadaşım bir siteye girdiğin için tacize uğraman tabi ki senin suçun değil. Ama verdiğin şey de tepki değil. Tepki öyle verilmez. Sen tepki verdiğini sanıp daha çok tacize maruz bırakmışsın kendini. Tepki vermek, ses çıkarmak istiyorsan şikayetçi olacaksın sana resim atandan da kezban diyenden de hepsinden teker teker. Aksi halde evet pasifsin.

Peki olacağım

Para kazanmak kötü bir şey mi hanimefendi?
Cidden benim söylediğimden bunu mu anladınız? Diyorum ki o site sapık erkeklerin olduğu bir site, zaten hiç bir şeye adam akıllı cevap vermiyorlar, hele ki para kazanmakla alakalı bir soru sorduysanız belden aşağı cevap vermeleri çok olağan.
inamamıyorum bunu açıkladığıma 😂

Back
X