benimkindeki rahatlık kimsede yok yalnız yanında iki çift var sen teksin sen ne yapıyorsun orda ben anlamıyorum hatta birinin sevgilisi daha 3-5 günlük yeniler yani birde bana diyorki sanki bu saatte evden cıkabiliyosun cıksan sende olurdun..
sinirliyim!
bence burda en cok dusuncesiz olan sevgilini cagiran arkadasi
akil yokmu erkektede ariyip zebani olsun basimiza dikilsin diye cagiriyo
Evet güven yok çünkü ben kimseye kendime güvendiğim kadar güvenmem bu annem olsun babam olsun değiştirmiyor.Onunla bir gelecek düşünürken aynı zamanda bir gün biteceğinide düşünüyorum ama kısıtlayıcı ve kıskancım bitmemesi içinde her türlü önlemi almak istiyorum.Kaybetme korkum full.Ama çok saçma geliyor bana bir kere bile arkadaşlarıyla tanışmadım 3 senedir beraberiz ve sürekli onlarla.Çocuklarla takıldığı yetmezmiş gibi sabah akşam bu genelde yaz aylarında oluyor birde sevgilileriyle takılması çıktı.Birde gelmiş sen olsan hep beraber takılırdık oysa 1 kere bile tanıştırmadı ne kadar saçma değil mi boşunamı kuruntu yapıyorum :) Ayrıca ben arkadaşlarım gelince kalabalık bir ortama onuda çağırdım ortak tanıdıklarımız çoktu ama daha çok benimle yakınlardı hep davet ettim geldiği zamanlar dışında gelmediği zamanlarda oldu sebep rahatsız oluyormuş onlardan blaa blaa blaa rahat takılamıyo öpemiyo vs ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?