Öyle yapıcam evet aynen öyle bu siteden bende alışkınımYani bu sitede öğrendiğim tek bir şey var kavga ettim moralim bozuk demek başka birini buldum demek oluyorZaten siz istememişsiniz baştan. Bence artık görüşmeyin bu adamla..
Dertleri ne bir anlasam biz nasıl evlenicez bir bilsemBu devirde üç günlük ilişkilere fazla anlam yüklememek lazım. Biz kadınlar doğamız gereği daha çabuk kapılıyoruz ama erkekler öyle değil emin olun o kadar çakallar ki .!
Yooo mali müşavirim diye burnu havada geziyor güya..Babası ile kavga ettiyse parasız kalmıştır, ilişkiyi parasız nasıl yürütsün, intetneti dahi yoktur onun
Öyle olduğu için onu red etmiştim yoksa çok tipim biriydi ama o anlık teklifi beni benden aldı ne biliyim bu sefer olur dedimHayatınızın hayal kırıklığı dolu olduğunu ve mutlu olamadığınızı yazmışsınız...
Biraz erkeklerden uzaklaşıp bir süre kafanızı dinleseniz mesela ?
Biraz kendinize zaman verin.
Herzamam söylenenin yarısına inan yarısına inan maYooo mali müşavirim diye burnu havada geziyor güya..
Aynen ezberledik sanki..Yani bu sitede öğrendiğim tek bir şey var kavga ettim moralim bozuk demek başka birini buldum demek oluyorZaten siz istememişsiniz baştan. Bence artık görüşmeyin bu adamla..
Bende istemiyorum ama o kendi aradı hatta ben ona ben bir yere giderken sonra haber veririm demiştim :)Ben şunu da anlamıyorum, ya ben anormalim ya da kadınların beklentisi aşırı uç.
Yani ergenlikte olur öyle günde zibilyon mesajlar, aramalarZ
Eğer yaşlar 25 i aşmış ve iş güç sahibi insanlarsak, iletişim bık bık haber vermek için değil, zaman ayırıp sohbet etmek için kurulur.
Eğer Öyle bir zaman yoksa bir iki nasılsın denir, biter gider.
Ne istiyoruz yani adamlar gps gibi konum atsın, saatte bir yazsın, her konuşmasını mı anlatsın?
Red edilen biriyle dost olunmaz ama biliyorsunuz, en başından bu konuşmanın buraya geleceği belliymiş. Kafanızı dinlemek istediğiniz esnada hayatınıza girmiş olabilir, ama nasıl bir teklif yaptı ki sizi sizden almış olabilir? Sizinle gerçekten olmak isteyen adam sabreder kendinize gelmenizi bekler. Bence ilişki en başından tam oturmadan başlamış o yüzden sorunlar baş göstermiş.Öyle olduğu için onu red etmiştim yoksa çok tipim biriydi ama o anlık teklifi beni benden aldı ne biliyim bu sefer olur dedim
Can sıkıntısı vardır o zaman.Bende istemiyorum ama o kendi aradı hatta ben ona ben bir yere giderken sonra haber veririm demiştim :)
Bence iyi oldu yarın günaydın aşkım yazacak cevap bile vermeyeceğimRed edilen biriyle dost olunmaz ama biliyorsunuz, en başından bu konuşmanın buraya geleceği belliymiş. Kafanızı dinlemek istediğiniz esnada hayatınıza girmiş olabilir, ama nasıl bir teklif yaptı ki sizi sizden almış olabilir? Sizinle gerçekten olmak isteyen adam sabreder kendinize gelmenizi bekler. Bence ilişki en başından tam oturmadan başlamış o yüzden sorunlar baş göstermiş.
Artık gözümde hepsi aynıBazı erkeklerde uzatılmış ergenlik yaşıyor
Çocuk gibi davranışlar, sorumsuzluklar
Böyle tipler babayla kavga eder, ilişkide yürütemez baksan erkek gibi ama beyni çocuk kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?