Bu erkekleri anlayan var mı?

Merhaba hanımlar. Olayı fazla uzatmadan anlatacağım sıkılmayın. Arkadaş grubumda bir çocuk var tanışalı çok olmadı 1-2 ay gibi bir süreç. Bu arada 6 ay kadar önce sevgilimden ayrılmıştım. Neyse ilk tanıştığımızda bu çocuk hoşuma gitti ama bana kanka falan demeye başlayınca ben hemen çıkarmaya karar verdim aklımdan ve mesafeli davranmak istedim. Ama çocuk bana sürekli özelden mesaj atıyor her gün neredeyse. Bende şakayla karışık grupta konuşuyoruz zatene getirdim mevzuyu bozuldu sonra bu. Hayır bana özelden yazdıkça duygularım yoğunlaşıyor çünkü. Neyse bir süre yazmadı sonra yine özelden konuşmaya başladık ısrarla kanka diyor ama. Neyse bende Kezban gibi gözükmemek için bir şey demedim bir oldu iki oldu. En sonunda dayanamadım bana bir gün işte bana hiç yazmıyorsun hep ben yazıyorum falan deyince bende buna açık açık bak dedim biz sevgili miyiz değiliz, senin bir sürü kız arkadaşın olabilir ama ben alışık değilim dedim öyle erkeklerle özelden sohbetlere. Ara sıra elbette ki konuşabiliriz mesela bir konu olur grupta meşgul etmezsin insanları özelden sorarsın konuşursun ama onun istediği her gün her dakika mesajlaşmak. Dedim ki biz neyiz ki yani ben her gün seninle konuşayım dedim. Haklısın ne vasfım var dedi konuşmuyor şimdi benimle. Hayır hem kanka diyor hem böyle şekillere giriyor benim aklım ermiyor valla kızlar ne bu şimdi?
Şu an kezbansınız bence kanka olup konuşabilirsiniz illa sevgili olmaya gerek yok her dk konuşmak için

Bu sadece bir hoşlantı şöyle düşün belki arkadaş olarak tanısan hareketleri tavırları hoşuna gitmeyecek ? Yine de çocuk böyle terslenmeyi hak etmemiş

Terslemedim şaka yollu söyledim aslında ama o bozduldu. Haklısınız o belki arkadaş olmak istiyor ama ben bu duygular içerisindeyken yapamam üzülüyorum kanka dedikçe.
Yazıp gönlünü alayım dedim ama sonra vazgeçtim kendime eziyet ediyorum.

Erkeklerin bir nitelemesi olan ve masum ciddi düşünen kızlara kezban denmesini öncelikle bayan olarak hiç bulmuyorum,bunu bayanlarında diline dolaması bana üzücü geliyor. Bir erkek sana kanka diyorsa hoşlanmıyor diye düşünemeyiz.Ancak,olaya kanka diye giren laçka bir tiptende ileride ne beklenir o da ayrı bir sorunsal. Kanka demesini tek bir kategoriye sokup ümitsizleşme dicem ama bu detayı neden sen değil de o düşünmüyor? Hoşlanıyorsa adam gibi yaklaşsın kanka manka ne.. Bana kalırsa senle sadece flörtleşmeyi seviyor bu. Ve bana kalırsa bu oğlanın konuştuğu başkaları da vardır zaten..

Siz direkt sonuca gidelim istemişsiniz,arkadaşınızın yaptığı bana normal geldi.Siz hemen sonuca gidelim mantığında olmasaydınız belkide güzel bir ilişki yaşanacaktı.Çoğu kişi önce arkadaş olarak başlayıp karşı tarafın kendileriyle ilgilenip ilgilenmediğini ölçerler.Ardından yaşantılar,güzel anılar arttıkça ilişki evresine geçilir ki doğru olanda budur bence.Direkt kalkıp biz neyiz ki diye sorulması asıl garip olan.

Birdenbire bu şekilde davranmanız hoş olmamış kezban olmayayım derken olmuşsunuz direk

Merhaba hanımlar. Olayı fazla uzatmadan anlatacağım sıkılmayın. Arkadaş grubumda bir çocuk var tanışalı çok olmadı 1-2 ay gibi bir süreç. Bu arada 6 ay kadar önce sevgilimden ayrılmıştım. Neyse ilk tanıştığımızda bu çocuk hoşuma gitti ama bana kanka falan demeye başlayınca ben hemen çıkarmaya karar verdim aklımdan ve mesafeli davranmak istedim. Ama çocuk bana sürekli özelden mesaj atıyor her gün neredeyse. Bende şakayla karışık grupta konuşuyoruz zatene getirdim mevzuyu bozuldu sonra bu. Hayır bana özelden yazdıkça duygularım yoğunlaşıyor çünkü. Neyse bir süre yazmadı sonra yine özelden konuşmaya başladık ısrarla kanka diyor ama. Neyse bende Kezban gibi gözükmemek için bir şey demedim bir oldu iki oldu. En sonunda dayanamadım bana bir gün işte bana hiç yazmıyorsun hep ben yazıyorum falan deyince bende buna açık açık bak dedim biz sevgili miyiz değiliz, senin bir sürü kız arkadaşın olabilir ama ben alışık değilim dedim öyle erkeklerle özelden sohbetlere. Ara sıra elbette ki konuşabiliriz mesela bir konu olur grupta meşgul etmezsin insanları özelden sorarsın konuşursun ama onun istediği her gün her dakika mesajlaşmak. Dedim ki biz neyiz ki yani ben her gün seninle konuşayım dedim. Haklısın ne vasfım var dedi konuşmuyor şimdi benimle. Hayır hem kanka diyor hem böyle şekillere giriyor benim aklım ermiyor valla kızlar ne bu şimdi?
Arkadaşlarım benim marjinal ve çok geniş düşündüğümü söylerler. Bak ona rağmen bir erkek bir kadinla arkadaş olmuyor. Kadın olur bak . Ama erkek olmaz. Erkek kadın muhabbeti sevmez. Ölürüm diyen erkek de kız güzel olduğu için konusuyordur. Çünkü güzel bir kızla konuşmak hoşlarına gider. Bak en kendimden biliyorum. İyi niyetle ben tüm arkadaşlarıma emek veririm ,borç istedi verirdim yani ki davranirdim, bir gün arayıp sormazdi ,bir kez bile gör.edigimiz başka ortak arkadaş vardı beğenilen bir kızdı ,ona msj atardı nasılsın iyi misin die. Kız anlatiedi sasardim derdim ben onlarla muhabbetimiz var ama bana bir kez msj atmaz sana mı atiyor. Ondan sonra hepsiyle kestim muhabbeti.

Back
X