Bu erkekleri anlayan var mı?

Yani biz evet anlaşıyoruz baktığında iki ateş grubu imkansız gibi geliyor ama kişilik karakter ay burcu vs tabi bunlarda çok çok önemli
Yani dünyadaki tüm Koç burçlarının aynı olması imkansız mesela kaç derece açı aldığı çok çok önemli etkenler.. biz genel anlamda konuşuyoruz bunları

Yani biz evet anlaşıyoruz baktığında iki ateş grubu imkansız gibi geliyor ama kişilik karakter ay burcu vs tabi bunlarda çok çok önemli
Yani dünyadaki tüm Koç burçlarının aynı olması imkansız mesela kaç derece açı aldığı çok çok önemli etkenler.. biz genel anlamda konuşuyoruz bunları

Ay hiç anlamıyorum bu burçlardan astrolojiden keşke anlasaydım biraz:halay:

Ay allah mutlu etsin :KK200:
Ama siz o zaman küçükmüşsünüz biz 26 yaşındayızo_O
Sene 2014 yaş 16 atarlı kız asi style takılmacalar okul gömleğinin altından tişört çıkarmacalar faceboktan yazışmalar atarlı giderli paylaşımlar. Kavga edince engelleyip barışınca engeli kaldırmalar. 10.000 sms paketi bitirmek için kısa kısa mesajlar tuşlu telefondan m.facebook yaşlanmışım gibi hissettim bi saniye ayolll 🤪🤪😁

Sene 2014 yaş 16 atarlı kız asi style takılmacalar okul gömleğinin altından tişört çıkarmacalar faceboktan yazışmalar atarlı giderli paylaşımlar. Kavga edince engelleyip barışınca engeli kaldırmalar. 10.000 sms paketi bitirmek için kısa kısa mesajlar tuşlu telefondan m.facebook yaşlanmışım gibi hissettim bi saniye ayolll 🤪🤪😁

haha ya çok şekersiniz bence :KK45:

haha ya çok şekersiniz bence :KK45:
Ah neler çektim bi bilseniz askerliğinimi beklemedim salya sümük ağlayarak. Babam memleketi yüzünden vermicem dedi diye banane ben istiyom o öyle biri değil diye ağlamalar. Üniversite okurken her ay otobüslen git gel yapmalar ver her gidişte gelişte ağlamalar.. atarlı kızdak ağlak kıza çevirdi beni. İmajımı bozdu benim karizmam gitti 😆😆

Ah neler çektim bi bilseniz askerliğinimi beklemedim salya sümük ağlayarak. Babam memleketi yüzünden vermicem dedi diye banane ben istiyom o öyle biri değil diye ağlamalar. Üniversite okurken her ay otobüslen git gel yapmalar ver her gidişte gelişte ağlamalar.. atarlı kızdak ağlak kıza çevirdi beni. İmajımı bozdu benim karizmam gitti 😆😆

işte aşk böyle bir şey :halay:

işte aşk böyle bir şey :halay:
Evet çok güzel bi duygu rabbim herkese tattırsın. Ama net bi tespit yapayım ne kadar tanırsan tanı ilk 1 yıl tam tanıyamamışım dedirticek yönleri çıkıyo 2 tarafında. Mesela ben çok derli toplu bilirdim. 1 yıldır Çoraplar hep yatak odasında çıkartılıyo yere bırakılıyo. 😬 bide mesela çok güzel yemek yapabiliyo temizlik yapabiliyo bunlarıda beklemiyodum. Annesi bile şok oldu gördükçe evde suyunu bile almazdı gidip diyo 😆😁😆😆

Ben tam bir koç burcu kadınıyım yükselenimde aslan. Koç olarak bişeyi hırs edip eninde sonunda inatla yaparım aslan burcu olarak ben yaptım benden bahsediyoruz ne sandınız ben yani dicek kadar ego yaparım 😆😆

Arkadaş olarak konuşuyormuş seninle bunda bişey yok. Eğer cesaretli biriysen, ona dürüstçe duyguların olduğunu fakat bu duygularının ilerlemesini istemediğin için uzak kalmak istediğini söyle.Çünkü bu şekilde sevgili olmadan bir erkek benimle arkadaş olamaz izlenimi bırakıyorsun ki bu daha kötü bir izlenim bence.

Taraflardan bir hoşlanırsa (ki konu sahibi hoşlanmış) o kişiye eziyet oluyor ama arkadaşlıktan ziyade
O zaman mesafe koyabilir konu sahibi hislerini korumak adına veya böyle pasif agresif bir çıkış yapmadan ben senden hoşlanıyorum ve bu durum bana iyi gelmiyor arkadaşlığımız grupla sınırlı kalsın diyebilir.

Back
X