- Konu Sahibi agresifkiz
Ben kocişime ödev yaptırıp saol kardeşim demiştim. 7 yıldır hayatımda 1 yıldır nikahımda yiğidüm. Yaş 23 şuan ikimizinde beraber büyüdük büyüyoz
![]()
Ay allah mutlu etsin

Ama siz o zaman küçükmüşsünüz biz 26 yaşındayız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kocişime ödev yaptırıp saol kardeşim demiştim. 7 yıldır hayatımda 1 yıldır nikahımda yiğidüm. Yaş 23 şuan ikimizinde beraber büyüdük büyüyoz
![]()
Ama ben daha şifreli olduğum için beni anlamakta güçlük çekiyor eşim mesela ona kırıldığımda vs
Evet anlıyorum aynı eşimde senin gibiİşte bende onu anlamıyorum bazen soğuk yapıyor neye kızdı küstü bulana kadar göbeğim çatlıyor.
Evet anlıyorum aynı eşimde senin gibi
Bana söyle ben anlamıyorum neye kızdığını kırıldığını diyor sinirleniyor falan kendi kendine![]()
Yani biz evet anlaşıyoruz baktığında iki ateş grubu imkansız gibi geliyor ama kişilik karakter ay burcu vs tabi bunlarda çok çok önemli
Yani dünyadaki tüm Koç burçlarının aynı olması imkansız mesela kaç derece açı aldığı çok çok önemli etkenler.. biz genel anlamda konuşuyoruz bunları
Sene 2014 yaş 16 atarlı kız asi style takılmacalar okul gömleğinin altından tişört çıkarmacalar faceboktan yazışmalar atarlı giderli paylaşımlar. Kavga edince engelleyip barışınca engeli kaldırmalar. 10.000 sms paketi bitirmek için kısa kısa mesajlar tuşlu telefondan m.facebook yaşlanmışım gibi hissettim bi saniye ayolllAy allah mutlu etsin![]()
Ama siz o zaman küçükmüşsünüz biz 26 yaşındayız![]()
Biliyorum .. biz neyiz ne vasıfla konuşacağız diye hemen tarafını belli etmiştinAynen ben genelde belli ederim hemen çünkü duygularımı kartlarım açıktır hep![]()
Sene 2014 yaş 16 atarlı kız asi style takılmacalar okul gömleğinin altından tişört çıkarmacalar faceboktan yazışmalar atarlı giderli paylaşımlar. Kavga edince engelleyip barışınca engeli kaldırmalar. 10.000 sms paketi bitirmek için kısa kısa mesajlar tuşlu telefondan m.facebook yaşlanmışım gibi hissettim bi saniye ayolll![]()
Teşekkür ederim rabbim herkese hayırlı razı olduğu eşler nasip etsin. Çok aminAllah Mesud etsin
Biliyorum .. biz neyiz ne vasıfla konuşacağız diye hemen tarafını belli etmiştin![]()
Koç larHaha ama kim kankasıyla her gün her gün konuşur allah aşkına![]()
Ah neler çektim bi bilseniz askerliğinimi beklemedim salya sümük ağlayarak. Babam memleketi yüzünden vermicem dedi diye banane ben istiyom o öyle biri değil diye ağlamalar. Üniversite okurken her ay otobüslen git gel yapmalar ver her gidişte gelişte ağlamalar.. atarlı kızdak ağlak kıza çevirdi beni. İmajımı bozdu benim karizmam gittihaha ya çok şekersiniz bence![]()
Ah neler çektim bi bilseniz askerliğinimi beklemedim salya sümük ağlayarak. Babam memleketi yüzünden vermicem dedi diye banane ben istiyom o öyle biri değil diye ağlamalar. Üniversite okurken her ay otobüslen git gel yapmalar ver her gidişte gelişte ağlamalar.. atarlı kızdak ağlak kıza çevirdi beni. İmajımı bozdu benim karizmam gitti![]()
Koç lar![]()
Evet çok güzel bi duygu rabbim herkese tattırsın. Ama net bi tespit yapayım ne kadar tanırsan tanı ilk 1 yıl tam tanıyamamışım dedirticek yönleri çıkıyo 2 tarafında. Mesela ben çok derli toplu bilirdim. 1 yıldır Çoraplar hep yatak odasında çıkartılıyo yere bırakılıyo.işte aşk böyle bir şey![]()
Ben tam bir koç burcu kadınıyım yükselenimde aslan. Koç olarak bişeyi hırs edip eninde sonunda inatla yaparım aslan burcu olarak ben yaptım benden bahsediyoruz ne sandınız ben yani dicek kadar ego yaparımYani biz evet anlaşıyoruz baktığında iki ateş grubu imkansız gibi geliyor ama kişilik karakter ay burcu vs tabi bunlarda çok çok önemli
Yani dünyadaki tüm Koç burçlarının aynı olması imkansız mesela kaç derece açı aldığı çok çok önemli etkenler.. biz genel anlamda konuşuyoruz bunları
Taraflardan bir hoşlanırsa (ki konu sahibi hoşlanmış) o kişiye eziyet oluyor ama arkadaşlıktan ziyadeKarşı cinsten iki insan sevgili olmadan arkadaş olabiliyorlar![]()
O zaman mesafe koyabilir konu sahibi hislerini korumak adına veya böyle pasif agresif bir çıkış yapmadan ben senden hoşlanıyorum ve bu durum bana iyi gelmiyor arkadaşlığımız grupla sınırlı kalsın diyebilir.Taraflardan bir hoşlanırsa (ki konu sahibi hoşlanmış) o kişiye eziyet oluyor ama arkadaşlıktan ziyade