Bu erkekleri anlayan var mı?

Merhaba hanımlar. Olayı fazla uzatmadan anlatacağım sıkılmayın. Arkadaş grubumda bir çocuk var tanışalı çok olmadı 1-2 ay gibi bir süreç. Bu arada 6 ay kadar önce sevgilimden ayrılmıştım. Neyse ilk tanıştığımızda bu çocuk hoşuma gitti ama bana kanka falan demeye başlayınca ben hemen çıkarmaya karar verdim aklımdan ve mesafeli davranmak istedim. Ama çocuk bana sürekli özelden mesaj atıyor her gün neredeyse. Bende şakayla karışık grupta konuşuyoruz zatene getirdim mevzuyu bozuldu sonra bu. Hayır bana özelden yazdıkça duygularım yoğunlaşıyor çünkü. Neyse bir süre yazmadı sonra yine özelden konuşmaya başladık ısrarla kanka diyor ama. Neyse bende Kezban gibi gözükmemek için bir şey demedim bir oldu iki oldu. En sonunda dayanamadım bana bir gün işte bana hiç yazmıyorsun hep ben yazıyorum falan deyince bende buna açık açık bak dedim biz sevgili miyiz değiliz, senin bir sürü kız arkadaşın olabilir ama ben alışık değilim dedim öyle erkeklerle özelden sohbetlere. Ara sıra elbette ki konuşabiliriz mesela bir konu olur grupta meşgul etmezsin insanları özelden sorarsın konuşursun ama onun istediği her gün her dakika mesajlaşmak. Dedim ki biz neyiz ki yani ben her gün seninle konuşayım dedim. Haklısın ne vasfım var dedi konuşmuyor şimdi benimle. Hayır hem kanka diyor hem böyle şekillere giriyor benim aklım ermiyor valla kızlar ne bu şimdi?
En iyisini yapmışssın benim de başımda böyle bir bela vardı bel diyorum çğnkü hep kanka ayağında yazıyordu soran olursa kankayız diyordu bizim kızlara falan. Eski sevgililerine kadar anlatıyordu. Bende senin gibi tersleyip iletişimi kestim meğer çocuk benimle sevgili amaçlı konuşuyormuş. Bir erkek baştan niyetini belirtmeli kanka ayağıyla senin ondan hoşlanıyor olman vs güzel değil.

Erkekleri anlayan var mı demissiniz yani her erkek farklı demek istedim öncelikle.
Diğer konuda da doğru olanı yapmışsınız açıkça sorarak, kanka olayi da tamamen kendine bağlamamak adina olabilir. Önce arkadasca durumu.ilerleteyim sonra işi baska sekle çeviririm.demistir ama elinde patlamış. Kanka ayagina yazılmış kisaca :KK70:
Öyle olmuyor ki önce kanka sonra istediğim yere çekerim?? Kadın bi kere erkeği arkadaş gmrneye alıştıysa olmaz o iş bu çocuk baştan sarpa sardırıyor

O zaman mesafe koyabilir konu sahibi hislerini korumak adına veya böyle pasif agresif bir çıkış yapmadan ben senden hoşlanıyorum ve bu durum bana iyi gelmiyor arkadaşlığımız grupla sınırlı kalsın diyebilir.

Pasif agresif derken? Önce yazdıklarımı okuyun ben zaten mesafemi koydum. Ayrıca hislerimi kimseye söylemek zorunda değilim. Her insan farklıdır ben bu konularda cesaretli değilim siz belki öylesinizdir. Konularda genelde görüyorum yorumlarınızı çok sert ben kırıcısınız. Ne yaşadınız bilmiyorum ama dilerim biraz daha yapıcı olursunuz.
Teşekkürler.

Öyle olmuyor ki önce kanka sonra istediğim yere çekerim?? Kadın bi kere erkeği arkadaş gmrneye alıştıysa olmaz o iş bu çocuk baştan sarpa sardırıyor

Kesinlikle beni itiyor mesela bu durum bu yüzden uzak durmaya çalışıyorum. Yüz yüze bakmayacağım birisi olsa direkt söylerim de ama yüz yüze bakacağız

Sizin duygularınız olmasa sürekli yazması sorun olmazdı. Gerçekten anlaşan iki arkadaş olunabilirdi. Sizi anladım ben. Ne geliyor ne gidiyor adam. Sizde boş olmadığınız için kötü etkiliyor bu durum.

Pasif agresif derken? Önce yazdıklarımı okuyun ben zaten mesafemi koydum. Ayrıca hislerimi kimseye söylemek zorunda değilim. Her insan farklıdır ben bu konularda cesaretli değilim siz belki öylesinizdir. Konularda genelde görüyorum yorumlarınızı çok sert ben kırıcısınız. Ne yaşadınız bilmiyorum ama dilerim biraz daha yapıcı olursunuz.
Teşekkürler.
Neyse bende Kezban gibi gözükmemek için bir şey demedim bir oldu iki oldu. En sonunda dayanamadım bana bir gün işte bana hiç yazmıyorsun hep ben yazıyorum falan deyince bende buna açık açık bak dedim biz sevgili miyiz değiliz, senin bir sürü kız arkadaşın olabilir ama ben alışık değilim dedim öyle erkeklerle özelden sohbetlere. Ara sıra elbette ki konuşabiliriz mesela bir konu olur grupta meşgul etmezsin insanları özelden sorarsın konuşursun ama onun istediği her gün her dakika mesajlaşmak. Dedim ki biz neyiz ki yani ben her gün seninle konuşayım dedim.
Bu gayet pasif agresif bir yaklaşım. Durup dururken patlamış gözüken sizsiniz.
Hisleriniz olabilir, söyleyip söylememek de size kalmış ki burada söylemişsiniz zaten. Ama üslup denen bir şey var.
Olayı bu kadar çocuklaştırmadan ne istediğini bilen gibi konuşmak varken siz bu yolu seçmişsiniz. Ben de objektif bir gözlem yaptım.

Bu gayet pasif agresif bir yaklaşım. Durup dururken patlamış gözüken sizsiniz.
Hisleriniz olabilir, söyleyip söylememek de size kalmış ki burada söylemişsiniz zaten. Ama üslup denen bir şey var.
Olayı bu kadar çocuklaştırmadan ne istediğini bilen gibi konuşmak varken siz bu yolu seçmişsiniz. Ben de objektif bir gözlem yaptım.
Başka bir erkeğin evine gittim diye ve ona her gün yazmıyorum diye bana hesap soran birine durup dururken patladım öyle mi? Haklısınız üstten konuşmaya devam siz. İletişim kurmamız mümkün değil.

Sizin duygularınız olmasa sürekli yazması sorun olmazdı. Gerçekten anlaşan iki arkadaş olunabilirdi. Sizi anladım ben. Ne geliyor ne gidiyor adam. Sizde boş olmadığınız için kötü etkiliyor bu durum.
Kesinlikle öyle. Üstelik bana erkek arkadaşımmış gibi davranıp ayarlarımla oynuyor. Benimde duygularım var uzak durmaya çalışıyorum anlamıyor daha çok yakınlaşıyor.

O zaman mesafe koyabilir konu sahibi hislerini korumak adına veya böyle pasif agresif bir çıkış yapmadan ben senden hoşlanıyorum ve bu durum bana iyi gelmiyor arkadaşlığımız grupla sınırlı kalsın diyebilir.
:) eminim çoğunluk söyleyebiliyordur “ben hoşlanıyorum” diye.

Başka bir erkeğin evine gittim diye ve ona her gün yazmıyorum diye bana hesap soran birine durup dururken patladım öyle mi? Haklısınız üstten konuşmaya devam siz. İletişim kurmamız mümkün değil.
Konuda böyle bir ayrıntı var mı? Göremedim ben.
Eğer öyle bir şey varsa da sınırı neden çizemiyorsunuz? Flörtleşseniz bunlara karışması normal mi olacak?

Konuda böyle bir ayrıntı var mı? Göremedim ben.
Eğer öyle bir şey varsa da sınırı neden çizemiyorsunuz? Flörtleşseniz bunlara karışması normal mi olacak?

Arkadaşlar sordu onlara anlattım. Konuyu uzatmamak adına fazla detaylandırmadım. Ben normal mi dedim bunlara karışması. Niye kavga eder gibi konuşuyorsunuz anlayamadım. Tabi ki karışamaz ve bunu da ona belirttim ne hakla bana karışırsın diye.

Size trip attığında sebebini sormadınız mı? Arkadaşlarımın davranışlarıma müdahale etmesinden ve yargılamasından hoşlanmam demediniz mi? Açılsın diye beklemişsiniz açılmayınca da evet "Kezbana" bağlamışsınız gibi geldi. Bence sevgililiğin ilk adımı arkadaşlıktır. Birbirlerine abi kardeş diyenlerin evlendiğini gördüm ben değil ki kanka.

Size trip attığında sebebini sormadınız mı? Arkadaşlarımın davranışlarıma müdahale etmesinden ve yargılamasından hoşlanmam demediniz mi? Açılsın diye beklemişsiniz açılmayınca da evet "Kezbana" bağlamışsınız gibi geldi. Bence sevgililiğin ilk adımı arkadaşlıktır. Birbirlerine abi kardeş diyenlerin evlendiğini gördüm ben değil ki kanka.

Bana ne hakla karıştığını sordum haklısın dedi özür diledi. Açılsın diye beklemedim hoşlandığını düşünmüyorum zaten. Duygularım iyice yoğunlaşınca mesafe koydum sadece zorlandığım için o da daha çok yakınlaşmaya başladı durum bundan ibaret. Bana kanka diyen birine o gözle bakamam ben bakamıyorsam da uzak dururum.

Arkadaşlar sordu onlara anlattım. Konuyu uzatmamak adına fazla detaylandırmadım. Ben normal mi dedim bunlara karışması. Niye kavga eder gibi konuşuyorsunuz anlayamadım. Tabi ki karışamaz ve bunu da ona belirttim ne hakla bana karışırsın diye.
Atarlı cevap yazan sizsiniz ve bunu pasif agresif görmüyorsunuz 😄 benim gayet normal yazdığım yorumu mu kavga eder biçimde görüyorsunuz? Neyse daha fazla yazmayacağım anlayamıyorsunuz beni hiçbir şekilde.

sen hoşlanıyorsun ümit ediyorsun dıye çocuk nıye suçlu olsun.muhabbetını sevmiş.
olsun ıstıyorsan açıl çocuğa olmazsada senınle konuşamam üzülürüm dersin olur biter.
eşime ilk ben açıldım.1 yıl arkadaşça konuştuk.ıncığını cıncığını anlatırdı bana.hal böyle olunca duygular farklılaşıyor.seni sevıyorum dedim.msj attı olmaz dedi nedenlerini saydı. bende sen bilirsin tamam dedim. sonra kendı msj attı:KK76:ölünmüyor sonunda .

Back
X