- Konu Sahibi agresifkiz
En iyisini yapmışssın benim de başımda böyle bir bela vardı bel diyorum çğnkü hep kanka ayağında yazıyordu soran olursa kankayız diyordu bizim kızlara falan. Eski sevgililerine kadar anlatıyordu. Bende senin gibi tersleyip iletişimi kestim meğer çocuk benimle sevgili amaçlı konuşuyormuş. Bir erkek baştan niyetini belirtmeli kanka ayağıyla senin ondan hoşlanıyor olman vs güzel değil.Merhaba hanımlar. Olayı fazla uzatmadan anlatacağım sıkılmayın. Arkadaş grubumda bir çocuk var tanışalı çok olmadı 1-2 ay gibi bir süreç. Bu arada 6 ay kadar önce sevgilimden ayrılmıştım. Neyse ilk tanıştığımızda bu çocuk hoşuma gitti ama bana kanka falan demeye başlayınca ben hemen çıkarmaya karar verdim aklımdan ve mesafeli davranmak istedim. Ama çocuk bana sürekli özelden mesaj atıyor her gün neredeyse. Bende şakayla karışık grupta konuşuyoruz zatene getirdim mevzuyu bozuldu sonra bu. Hayır bana özelden yazdıkça duygularım yoğunlaşıyor çünkü. Neyse bir süre yazmadı sonra yine özelden konuşmaya başladık ısrarla kanka diyor ama. Neyse bende Kezban gibi gözükmemek için bir şey demedim bir oldu iki oldu. En sonunda dayanamadım bana bir gün işte bana hiç yazmıyorsun hep ben yazıyorum falan deyince bende buna açık açık bak dedim biz sevgili miyiz değiliz, senin bir sürü kız arkadaşın olabilir ama ben alışık değilim dedim öyle erkeklerle özelden sohbetlere. Ara sıra elbette ki konuşabiliriz mesela bir konu olur grupta meşgul etmezsin insanları özelden sorarsın konuşursun ama onun istediği her gün her dakika mesajlaşmak. Dedim ki biz neyiz ki yani ben her gün seninle konuşayım dedim. Haklısın ne vasfım var dedi konuşmuyor şimdi benimle. Hayır hem kanka diyor hem böyle şekillere giriyor benim aklım ermiyor valla kızlar ne bu şimdi?