Bu erkekleri hiç anlamıyorum hiç :(

nazan8890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
171
8
118
arkadaşlar sizden yarım almak istiyorum acaba ben mi yanlış anladım yoksa doğrumu bir de sizden dinliyim..
cok yakın bir erkek arkadaşım vardı.Bİr yıl aynı okulda okuduktan sorna farklı okula gitti.İki yıldır da aynı kurstayız.Yakınız ama öyle mesajlaşma Felan yoktu. Geçenlerde baya bi mesajlaştık laf lafı açtı birine aşık olduğunu söyledi.Söylemesini istedim yok bilirsen benimle konuşmazsın dedi fikrilerimi aldı en yakın arkadşaın seni sevdimi söyledimi ne tepki verdin diye bende açıkca red ettim uymuyorlardı bana dedim. birkaçgün sonra şu kurs günü gelsede sevdiğimi görsem felan demeye başladı bizim kurstyamış aşık olduğu kişi.. sonrada öğrendimki kendı okulumdaymış.. Kursada benden başka bizim okuldan giden kimse yok.bu olayı onun sınıfında yakın bir arkadaşına anlattım tamam dedi ben bi ağzını arıyım.. neyse konuşmuş o kişinin ben olmadığını sölemiş.. şimdi sizlere 2 tane sorum var; 1.bu kişi ben miyim yanlış mı algılamışım belkide çocuk bana derdini anlatmak istedi ben yanlış anladım. 2.si her sabah günaydınn cnm günaydıın diye mesaj atan adam şimdilerde sus pus hatta cevap bile vermiyor diyebilirz soğuk yani.. sizce ne yapmalıyım bu durumda bensem soğukmu oluyum yoksa aynımı fikrilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür edermm :69:

çoook çocukça davranmış bence eğer senden bahsediyorsa. Bahsetmiyorsa da seni de ölçüyor bence. Of bazen çok saçmalıyorlar :62:

valla erkekleri bende anlamıyorum hiç ama seninkini hele hiççç anlamadım.. yorum bile yapamıyorum düşün artık :))

Son düzenleme:
eee var yani bişeylerrr :D :D :D

hahayt canım o kadarmı karışık yaa :( :5:

Son düzenleme:
bizim kurstyamış aşık olduğu kişi.. sonrada öğrendimki kendı okulumdaymış.. Kursada benden başka bizim okuldan giden kimse yok.bu olayı onun sınıfında yakın bir arkadaşına anlattım tamam dedi ben bi ağzını arıyım.. neyse konuşmuş o kişinin ben olmadığını sölemiş.. şimdi sizlere 2 tane sorum var; 1.bu kişi ben miyim yanlış mı algılamışım belkide çocuk bana derdini anlatmak istedi ben yanlış anladım. 2.si her sabah günaydınn cnm günaydıın diye mesaj atan adam şimdilerde sus pus hatta cevap bile vermiyor diyebilirz soğuk yani.. sizce ne yapmalıyım bu durumda bensem soğukmu oluyum yoksa aynımı fikrilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür edermm :69:

1. Yakın arkadaşına o kişinin siz olmadığınızı söylemesi (mantık ve matematik o kişinin -kurs+okul=siz- olduğunuzu ispatlıyor) onun dengesiz, duygularını tartamayan, arada heveslenip, hırslanıp sonra "amaan boşver" diyen bir şıpsevdi olduğunu gösteriyor...

2. Bir erkekle bir dişi ortada "fol yumurta" yokken sabahları "Günaydın canım" şeklinde mesajlaşmaz... Bu şekilde iletişim kurup sonra adım atılmıyorsa bu, onun dengesiz, duygularını tartamayan, arada heveslenip, hırslanıp sonra "amaan boşver" diyen bir şıpsevdi olduğunu gösteriyor...

Daha kaç farklı soru sorsaydınız da aynı şekilde cevaplanırdı sanırım...

Bütün erkeklere mal etmeyin bu "ayran gönüllülüğü"... Erkek var aşkını nasıl ifade edeceğini bilemeyip, incitmekten, kaybetmekten korkan... Bir de "erkek" var aşıkmış gibi davranarak kadınların "aklını başından" almak için taklalar atıp sonra kendini geri çekerek olayı "keyifle izleyen"... Siz ne istediğini bilmeyen, dengesiz, maymun iştahlı birine denk gelmişsiniz sadece... Allah iyilerle karşılaştırsın... :32:

aminn canımm herkesi iyilerle karşılaştırsın rabbim.. İşde bende buna sinir oluyorum hem sewiyor hem kaçıyor denebilcek hiçbşy bırakmıo sağolsun :97:

Back
X