Bu evde insanı delirtirler

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
2 gün önce babam ben ceviz almak için çoruma gidiyorum dedi meğerse akrabalarımızın evimize 15 dk uzaklıktaki bahçe evinde kalmış ve alkol almış kendisi 60 yaşında ve bizi alkol yüzünden böyle kandırıyo . Annem duyunca delirdi babamla kavga etti ama evin şamar oğlanı olduğum için ufavık bişeyde sinirini benden çıkarıyo bende çalışıyorum oda dün sırf o sinirli ve üzgün diye 2 saat uzaklıktaki bizim evimize hiç gelmeyen akrabalarına ca gittik ne abim geldi ne babam .Neyse bugunde temizlik yapıyoruz öyle dipli köşeli yapıyoki yavaş yavaş bide bana ütü yap dedi tamamda bütün haftasonunu temizliğime mi ayırcam niye bu kadar dipli köşeli yapıyosun dedim ve bunu dedim diye beddua etmeeler ütü masasını elimdeb kapıp yapma yaparsan ölümü gör merhametsizsin demeler . Ve bir saat boyunca kendi kendine konuştu bende bağırınca üstüme yürüyüp suratıma terlikle vurdu . Ben artık bu pskilojisi bozuk anneyi ve yalancı babayı çekemiyorum ne yapmalıyım işe daha yeni girdim

Olayi bölük pörçük anlattığınız için tam anlayamadım. Babanız kimin çeyizini alıyor? Evleniyor musunuz ? Evleniyorsaniz sabredin zaten madem . Yok evlenmiyorsaniz ayrı ev imkanı varsa çıkın yoksa kendi dünyanızı kurun ev içinde. Yapsanız bile görünmüyorsa hiç yapmayın nasıl olsa bir ise yaramıyor :KK66:
Bu saatten sonra annenizin ya da babanizin değişeceğine inanmıyorum.

Edit; cevizi çeyiz diye okuyan tek dangalak benim herhalde. Pardon :KK53:

Babam emekli bazen sebze satıyo bizide kandırmış öyle eskiden alkol bağımlısıydı . Bende evlenmiyorum hatta aday bile yok
Olayi bölük pörçük anlattığınız için tam anlayamadım. Babanız kimin çeyizini alıyor? Evleniyor musunuz ? Evleniyorsaniz sabredin zaten madem . Yok evlenmiyorsaniz ayrı ev imkanı varsa çıkın yoksa kendi dünyanızı kurun ev içinde. Yapsanız bile görünmüyorsa hiç yapmayın nasıl olsa bir ise yaramıyor :KK66:

Para biriktirip ayrı eve çıkın ne diyelim. İmkânınız yoksa gormeyin duymayın evde az vakit geçirin.

Klasik yurdum kadını

Hırsını temizlikten çıkarıyor

Temizliği anneniz yapıyormuş zaten siz neden laf attınız ki ona dip köşe Nasıl isterse öyle yapsın

Yapsaydınız ütüyü sonra da ne istiyorsanız onu

Babanız da anneniz de değişmez artık

İşiniz ya da okulunuz vs var mı

Varsa sıkı sıkı tutunun

Okuyorsan en iyi şekilde bitirmeye bak iş bulmak için staj vs yap çakılıyorsan da mutlaka kenarda birikimin olsun iki kazağın az olsun ama bir gram altının olsun

Bana da yaptırıyo temizlik bitiyo ütü başlıyo çalışıyorum
Klasik yurdum kadını

Hırsını temizlikten çıkarıyor

Temizliği anneniz yapıyormuş zaten siz neden laf attınız ki ona dip köşe Nasıl isterse öyle yapsın

Yapsaydınız ütüyü sonra da ne istiyorsanız onu

Babanız da anneniz de değişmez artık

İşiniz ya da okulunuz vs var mı

Varsa sıkı sıkı tutunun

Okuyorsan en iyi şekilde bitirmeye bak iş bulmak için staj vs yap çakılıyorsan da mutlaka kenarda birikimin olsun iki kazağın az olsun ama bir gram altının olsun

Bana da yaptırıyo temizlik bitiyo ütü başlıyo çalışıyorum

Çalışıyorsun dinlenmek Hakkın

Ben seni anladım da annenin anlaması zor

Klasik kocasına olan tüm hıncını senden çıkarmış

Haftasonu için kendin olan yap

Gerekirse sabah 7 de çık günübirlik bir yerlere git

Bir süre sonra annen de alışır sensiz olmaya

Bir de abla tavsiyesi evden kurtulmak için evlilikte acele etme

Hahah bende ceyiz okudum yalnız değilsin :D

Bacım kendi ayakların üstünde durmadan saglam yere basmadan bişey yapamazsın

Calıs para biriktir sonra ayrıl evden

Back
X