Bu evden kurtulmam lazım.

Olede bi susarlarki bigun esim bana tekme atti cok zoruma gitti kavga buyudu tabi esim ailesine yansitti herzamnki gibi tabi ben topladim bavullarimi beni aramis kayinbabam dedimki bana tekme atti cevap aynen su bisi olmaz kizim bende anani(kendi karisindan bahsedio)dovuyodum bende ne yazikki asiret geliniyim ustelik ankaradan geldim yasamak denilirse yasiyorum burda ole filmlerdeki gibi olmasada asiri bi cehalet var burda birde bosanmak yok zirvaliklari

Ailenin yanına git ,ya da söyle ailen gelip alsın seni .
Allah yardımcın olsun , ne diyimki , böyle erkek müsvetteleri de gebersin kahrolsun inşallah .
Bence de şu hale bak ya geberin pislik adamlar elleriniz kırılsin inşallah.

O kocan olacak p*ç, ve or*spu çocuğunn allah belasını versin. Bu yorum yüzünden banlanabilirim. Ama k.bakmayın ben haksızlığa gelemem böyle. Allah yaptıklarını fitil fitil burnundan getirsin, sana vurduğu o elleri kırılsın, sana vururken bakan o kızının akan her bir gözyaşı, kocanın yüzüne bir tokat gibi insin. Senin gözyaşların kadar rabbim de onun gözlerinden damla damla akıtsın. Allah büyük. Hemen git darp raporu al, ve polise sığın. Daha sonrasında boşanma davası aç, süründür. Ne diyebilirim ki başka

Hatta gozlerinden damla damla kan akittisin.

Ben şuan seni çok iyi anlıyorum birde senin bir kızın var senin için dahada zor bir durum ,, bence bir an önce git hastaneden darp raporunu al sonrasında git karakola şikayetçi ol kaçman için hiç bir engel kalmaz ,, sıkıyorsa yaklaşsın yanına ,, kendinden önce kızını düşün öyle karaktersiz bir babayla ilerde nasıl bir psikolojisi olur

Para biriktirmek falan uzun iş. Burda hepimiz sana yardim etmek istiyoruz. Senden çok kizina. Bence para alamam falan deme hepimiz taşin altina elimizi koyup çikaralim seni o cehennemden. Bunu çocugun icin yap. 1 hafta sonra ayni konuyla geliceksin büyük ihtimal. Burda birbirimizin gözünü oyuyoruz madem dayanişmayi da bilelim yeri gelince. Benim aklim sende kalicak böyle. Kabul et ki süreç hizlansin. Senin 6 ayda biriktirecegin parayi biz 1 haftada toplariz burda.

aynı benm durum ben kactım ama hemde cocuklarımı evınden kacırıp kactım

aynı benm durum ben kactım ama hemde cocuklarımı evınden kacırıp kactım
O zaman konu sahibine en iyi yardım edecek kişi sensin. Sığınma evine mi yerleştin, nasıl karşılandın, hayatını nasıl kurdun. Biraz anlat da konu sahibi cesaretlensin.

Canım, hepimiz seni çok merak ediyoruz. Lütfen yaz. Ne yaptın ??

O zaman konu sahibine en iyi yardım edecek kişi sensin. Sığınma evine mi yerleştin, nasıl karşılandın, hayatını nasıl kurdun. Biraz anlat da konu sahibi cesaretlensin.
canım benım kısa anlatacagım.ailem kapıyı yüzüme kapadı cevrem dul die horladı isim yok,3 tane kız ben naparım dıye delırcektım.kendımı topladım önce adlıyeye gidip dilekce verdım ve barodan avukat aldım sagolsunlar kadın sıınma evıne yerlestırıldım.bir kac gün durdum ve iş aradım bır ev tuttum bir yandan canavarın yanı eskı kocamın tehdıtlerı bir yandan cevre pes etmedim.önce temızlıkcı olarak bır otelde basladım kızlarımı okula yazdırdım,üniversıte mezunuyum bu arada yanı kısaca tek basıma kendımı satmadan yedırmeden harcatmadan basardım.suan kızlarımlayım ve meslegım üst düzey yöneticiyım 6 sene oldu ayrılalı bana sorabılır yardımcı olurum her konuda

Maşallah ...

Sizi ayakta alkışlıyorum. Tebrik ederim. Bütün haksızlığa uğrayan kadınlarımıza örnek olursunuz inşallah.

Işte aradigimiz, görmek istediğimiz güçlü KADIN. Tebrikler ve ömür boyu mutluluklar.

helal olsun

Süpersiniz. Darısı konu sahibinin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…