- 27 Nisan 2012
- 15.763
- 18.956
- 498
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
merak ettim siziBurdayım. İyiyim mardindeki kadın sığınma evini aradım cevap vermedi. Kızımla elbiseleirmi ve eşyalarımı topluyorum. Yarın bi şekilde gizlice çıkmam lazım bu evden. Bu akşam çıkamıyorum. Polisi çağıramam kızlar siz o adamın nasıl bir yalancı olduğunu bilmezsiniz ailemi çağırır ailem tamam eve gel der bir sürü olay çıkar sesizce çıkıp gitmek istiyorum. Babanın evine git diyenler olmuş bir kez kavga ettiğimde babamın evine gitmiştim erkek kardeşimle tartışttık babam geldi ve bana dedi ki sen kadın olsaydın kocanın evinde olurdun kocan gelip seni alırdı dedi o günden sonra babamın evine gitmeyeceğime yemin ettim. Babamın bunun gibi bir sürü hakareti olmuştur. Kızıma takılan beş tane çeyrek vardı bi tane ince kolyem var bide eşimin takmadığı yüzüğü onlarıda aldım yanıma. Eşyalarımı dolabın bir kenarında hazırlıyorum yarın çıkıp hazırlanmak kolay olsun diye.
damlaya damlaya göl olur. birşeyler yapabileceksek ne mutlu bizeKonu sahibine bende çok merak ettim.inşallah iyidir ya.
Daha gencecik yaşta hemde anne.((
Allah o kocası olacak canavarı bildiği gibi yapsın!
Mune konu sahibine ulaşamazsınız?
Çok zor durumda kendisi.
Ben kk hatunlarının destek olacağına eminim.eğer maddi olarak aramızda para toplayıp kendisine ulaştırmak gibi bir şansımız varsa ben hazırım.
Tabi ya..yapabilsek çok iyi olurdu.5 lira 10 lira bile olsa herkes bir miktar gücünün yettiği neyse destek olursa mutlaka faydası olurdu..damlaya damlaya göl olur. birşeyler yapabileceksek ne mutlu bize
Hep söz veriyor hep diyor sana vuracağıma elim kırılsaydı bi daha sana vurmayacam bir hafta iyi oluyor sonra yine aynı adama dönüşüyprsana düzelecek derlerken bunun garantisini alıyorlar mı eşinden.yani sadece sana konuşmuyorlar değil mi?
o adi adam sana el kaldırmayacağına söz veriyor mu?
polisi arayın,sizi gelip götürürler kadın sığınma evine yerleştirirler adresinizi kesinlikle vermezler.Hep söz veriyor hep diyor sana vuracağıma elim kırılsaydı bi daha sana vurmayacam bir hafta iyi oluyor sonra yine aynı adama dönüşüypr
Evet öyle yapacam hemen para biriktirmem lazım onunla tekrar denemek istemiyorum ama buna mecburum. Gideceğim Kadın sığınma evini ayarlayacam önce ki bu evden çıktığımda direk oraya giderim. Bide eşyalarımı yavaş yavaş çıkartacam evden hepsini birlikte çıkarmayacam komşulaım bütün apartman tanıyor beni aşyaları az az çıkartırsam en azından giymediğim kıyafetler var birilerine veririm derim.kardeşimdende küçüksün.inan çok üzüldüm durumuna.
peki el kaldırma gerekçesi ne çok merak ediyorum.eminim eften püften sebeplerdir ayrıcada hiçbir gerekçe haklılık vermez ona.
sen bu konuşmadan sonra denemeyi düşünüyorsun sanırım tekrardan.
lütfen ama lütfen para biriktir.herzaman ulaşabileceğin bir yerde dursun.bebeğinin birkaç parça eşyası herdaim gizli ama ulaşılır yerde dursun.
bak bir dahakine herşey daha kötü olabilir hazırlıklı ol.a ve b planı oluştur kafanda nereye kime gideceksin.gerekli telefonlar bulunsun yanında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?