Bu evden kurtulmam lazım.

merak ettim sizi
lütfen ilk müsait zamanda yazın
Allah yardımcınız olsun sizin ve kızınızın

Konu sahibine bende çok merak ettim.inşallah iyidir ya.
Daha gencecik yaşta hemde anne.((
Allah o kocası olacak canavarı bildiği gibi yapsın!
Mune konu sahibine ulaşamazsınız?
Çok zor durumda kendisi.
Ben kk hatunlarının destek olacağına eminim.eğer maddi olarak aramızda para toplayıp kendisine ulaştırmak gibi bir şansımız varsa ben hazırım.

damlaya damlaya göl olur. birşeyler yapabileceksek ne mutlu bize

Kızlar merhaba. Hepinize cevabınız için çok teşekkür ederim çok sağolun iyiki varsınız siz olmasaydınız ne yapardım ben eşim dün akşam anladı gideceğimi sabah uyandım kızıma kahvaltısını yedirdim o çıkmıştı ben de kızımın odasında yatmıştım zaten. Ben kızımın kahvaltısını yedirirken bi baktım o geldi annemi, annesini, halamı, yengemi çağırmış. Konuştum onlarla boşanmak istiyorum olmuyor yapamıyorum bu evlilik benim omuzlarımın üstünde büyük bir yük. o adam bi şey yapmıyor geziyor tozuyor içiyor. bu evlilikte bana bir gün olsun kocalık yapmadı. bana güzel iki çift söz etmedi. gibi bir sürü şey söyledim. Halamlar da yok yok bundan sonra düzelecek sakın bir daha boşanma lafını etme boşanma diye bi şey yok dediler ve gittiler yine kaldım evde tek başıma. Hep bana düzelecek dediler ama düzelmedi daha kötü oldu. Hep ailem düzelecek diyip beni bırakıp gittiler.

sana düzelecek derlerken bunun garantisini alıyorlar mı eşinden.yani sadece sana konuşmuyorlar değil mi?
o adi adam sana el kaldırmayacağına söz veriyor mu?

sana düzelecek derlerken bunun garantisini alıyorlar mı eşinden.yani sadece sana konuşmuyorlar değil mi?
o adi adam sana el kaldırmayacağına söz veriyor mu?
Hep söz veriyor hep diyor sana vuracağıma elim kırılsaydı bi daha sana vurmayacam bir hafta iyi oluyor sonra yine aynı adama dönüşüypr

Allah askina hadi annen tamam da annesini ne dusunerek almis gelmis.
Zaten onlada sorun yasamiyomusunuz.
Arkadasim buda ailene verdigin son sans olsun ve degerlendiremediler oyle dusun.
Canta felan alma bosver burdan sana yardim ederim ozelden yaz diyen biri onla konus.napabilirsiniz bi konusun.
Sonra kiyafet felan ne gerekiyosa el birligiyle hallederiz.siginma evi bile olsa is saglayan biri xikar belki.baska sehirdeki siginma evine yerlestirecek biri cikar.

Biri vardi evi varmis biyerde.bi konuda demistiki o evde kalabilirsin sana yardim ederim diye.
Not:Tabi her yazanada guvenme .
Bu nicki tam aklimda degilde ozelden bana yaz diyen vardiya ilk onla bi konus.

Biri vardi evi varmis biyerde.bi konudademistiki o evde kalabilirsin sana yardim ederim diye.
Bu kismi sunun icin yazdim illa biseyler yapilir.
Mutlaka bi cikisin olur.

kardeşimdende küçüksün.inan çok üzüldüm durumuna.
peki el kaldırma gerekçesi ne çok merak ediyorum.eminim eften püften sebeplerdir ayrıcada hiçbir gerekçe haklılık vermez ona.
sen bu konuşmadan sonra denemeyi düşünüyorsun sanırım tekrardan.
lütfen ama lütfen para biriktir.herzaman ulaşabileceğin bir yerde dursun.bebeğinin birkaç parça eşyası herdaim gizli ama ulaşılır yerde dursun.
bak bir dahakine herşey daha kötü olabilir hazırlıklı ol.a ve b planı oluştur kafanda nereye kime gideceksin.gerekli telefonlar bulunsun yanında.

Hep söz veriyor hep diyor sana vuracağıma elim kırılsaydı bi daha sana vurmayacam bir hafta iyi oluyor sonra yine aynı adama dönüşüypr
polisi arayın,sizi gelip götürürler kadın sığınma evine yerleştirirler adresinizi kesinlikle vermezler.

Evet öyle yapacam hemen para biriktirmem lazım onunla tekrar denemek istemiyorum ama buna mecburum. Gideceğim Kadın sığınma evini ayarlayacam önce ki bu evden çıktığımda direk oraya giderim. Bide eşyalarımı yavaş yavaş çıkartacam evden hepsini birlikte çıkarmayacam komşulaım bütün apartman tanıyor beni aşyaları az az çıkartırsam en azından giymediğim kıyafetler var birilerine veririm derim.

Bazıları para toplayıp para teklif etmiş kızlar çok sağolun allah razı olsun ama kimseden para alamam Çok teşekkür ederim iyiliğiniz için. Beni hiç tanımıyorsunuz ama yinede yardım etmeye çalışıyorsunuz. Ailem bile yapmıyor sizin yaptığınızı İyiki varsınız. Fikirleriniz ve güzel düşünceleriniz bana vereceğiniz paradan çok daha değerli sağolun.

Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah en kısa zamanda bu adamdan kurtulursun. Aileler neden evlatların arkasında durmazlar ya. Hayatımda en sinirlendiğim şeydir.

canım öncelikle Allah yardımcın olsun
eşin denilen o insandan aldığın parayla birikim yapıp kaçman çok zor
eğer giymediğin güzel kıyafetlerin varsa
yada kullanmadığın eşyaların biliyorsun ki buradanda satış imkanı var
sen evden ne eşyası götüreceksin ki yavaş yavaş çıkaracaksın hadi çıkardın nereye koyacaksın
evde biraz el işi gibi şeyler yap ufak yollu para biriktir en azından yol parası gibi bir yere yerleşecek kadar

Polise gidersen polisle birliktede alabilirsin esyalarini.
Ayrica esinden bu kadar korkma bisey yapar felan diye sen boyle dusundukce adam yapar zaten korkma bisey yapamaz adama bu kadar cesaret verme.
Para biriktirmen senelerini alir.ne biriktircenki hem kocan sana gunluk bir milyar parami veriyo sanki.kucuk cocugun var bide verse ne vercek onlada cocuguna bisey aliyosundur anca.
Senin yapacagin tek sey bi siginma evi olabilir.orda bi is imkani saglanir ya da sen bulursun.sonra ordan seni yonlendirirler yardim felan edilir devletten bi duzen kurulur.Valilik belediye yardim eder.
Senin suan kocam bisey yapar dusuncesinden bi cikman lazim.
Bu adamin belki hic umrunda olmuyacak.
Ya bizler cok ince seyler dusunuyoruz aman kocam sunu yapar bunu yapar diye de karisinin pesine dusecek adam karisina bunlari yaparmi.
Adam sen gittikten sonra davullu zurnali dugun bile yapar ikinciye sende hala daha kocam bisey yaparmi diye o eziyeti cektiginle kalirsin.
Ha bisey yapan yokmu elbette var.goruyoruz herzaman tv.Ama iste o raddeye gelmeden yollari ayirmak lazim.

senin orada sığınacağın bir aşiret filan damı yok ya . Vücudunda darp izi var senin hastaneye git hastane polisine durumu anlat darp raporunu polis eşliğinde al . Sonra polise söyle onlar seni kadın sığınma evine yerleştirirler .Zaten orada 1 -2 gün sonra boşanmak isteyip istemediğin soruluyor . İstiyorum dersen vekalet eşliğinde davan açılıyor .Sonra orada yine seni kurslara filan yazdırıyorlar . Yani hayat orada güzel .... hayır ben arayıp anlatacağım senin durumu artık ...

Allah yardimcin olsun.canim bende dogudayim su an ama keske biraz daha yakin olsaydi yardimci olurdum inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…