- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Kızlar merhaba. Hepinize cevabınız için çok teşekkür ederim çok sağolun iyiki varsınız siz olmasaydınız ne yapardım beneşim dün akşam anladı gideceğimi sabah uyandım kızıma kahvaltısını yedirdim o çıkmıştı ben de kızımın odasında yatmıştım zaten. Ben kızımın kahvaltısını yedirirken bi baktım o geldi annemi, annesini, halamı, yengemi çağırmış. Konuştum onlarla boşanmak istiyorum olmuyor yapamıyorum bu evlilik benim omuzlarımın üstünde büyük bir yük. o adam bi şey yapmıyor geziyor tozuyor içiyor. bu evlilikte bana bir gün olsun kocalık yapmadı. bana güzel iki çift söz etmedi. gibi bir sürü şey söyledim. Halamlar da yok yok bundan sonra düzelecek sakın bir daha boşanma lafını etme boşanma diye bi şey yok dediler ve gittiler yine kaldım evde tek başıma. Hep bana düzelecek dediler ama düzelmedi daha kötü oldu. Hep ailem düzelecek diyip beni bırakıp gittiler.
Kızlar merhaba. Hepinize cevabınız için çok teşekkür ederim çok sağolun iyiki varsınız siz olmasaydınız ne yapardım beneşim dün akşam anladı gideceğimi sabah uyandım kızıma kahvaltısını yedirdim o çıkmıştı ben de kızımın odasında yatmıştım zaten. Ben kızımın kahvaltısını yedirirken bi baktım o geldi annemi, annesini, halamı, yengemi çağırmış. Konuştum onlarla boşanmak istiyorum olmuyor yapamıyorum bu evlilik benim omuzlarımın üstünde büyük bir yük. o adam bi şey yapmıyor geziyor tozuyor içiyor. bu evlilikte bana bir gün olsun kocalık yapmadı. bana güzel iki çift söz etmedi. gibi bir sürü şey söyledim. Halamlar da yok yok bundan sonra düzelecek sakın bir daha boşanma lafını etme boşanma diye bi şey yok dediler ve gittiler yine kaldım evde tek başıma. Hep bana düzelecek dediler ama düzelmedi daha kötü oldu. Hep ailem düzelecek diyip beni bırakıp gittiler.
sanırım konu sahibi bir daha durup deneyecek, bir şey değişmeyeceğini bildiği halde..mor çatı ile konuştum senin için . Onları ararsan yardımcı olacaklarını en azından seni oradaki devlete ait bir sığınağa yönlendireceklerini söylediler ... Bu gün için şansını dene lütfen .
Numarasını veriyorum bir de ara sen konuş : 0212 292 52 31
sanırım konu sahibi bir daha durup deneyecek, bir şey değişmeyeceğini bildiği halde..
Ya bilmiyorum arayıp sormasaydım içimde kalırdı . İçinde şimdi için bir cesaret varken onu kullansın istiyorum ve anlamıyorum Mardin de ki polis kızım git her evlilikte şiddet var deyip kendini tekrar koca evine göndereceğini mi sanıyor ?
yok öyle sanmıyordur bence.
gitse de sonra bir daha döneceğini düşünüyor.
Bir yerde bu gün boşansa eline geçecek 180 bin olduğundan , onunla da bir iş kurup uzakta kızıyla geçinmekten bahsetmişti diye hatırlıyorum . Böyle planları filan var .
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kizima-anne-pis-demeyi-ogretmis.967713/page-8180 bini nereden getirecek? madem var neden bu kadar şiddete göz yumuyor. ailesi arkasında olmasa ne olur ekonomik gücü olduktan sonra.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kizima-anne-pis-demeyi-ogretmis.967713/page-8
Bak linkteki konunun 8. sayfasında yazmış .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?