Bu evden kurtulmam lazım.

peki ya değişmezse? bu ihtimal üzerinde durdu mu ailen..
keyfinden mi boşanıcan sanki. sana şiddet uygulaması hangi mantığa ve vicdana sığar..
bu süre zarfında ne yaparsınız bilmiyorum ama birşeyler köşeye atmaya çalışın. ve kızınıza gelen çeyrekleri sakın vermeyin. ALLAH yardımcınız olsun. keşke daha fazla yardımcı olabilseydik..

Canım burada herkes maddi manevi sana destek olmaya hazır. Kendini yalnız hissetme.

Bence evlenırken , ne olacagını sonrasında dusunmesı gerekıyor ınsanın. Neden hep ıyı olsun kı, eger kotu oldugunda kendınızde herhangı yapacak bırsey bulamıyorsanızda paraysa para bırıktırerek yolunuza devam etmenız gerekıyor. Yanı para yardımı yapılsın denmıs ancak kabul etmemıssınız, ee

sanırım konu sahibi bir daha durup deneyecek, bir şey değişmeyeceğini bildiği halde..

Mardin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü
  • Tel: +90 (482) 212 37 95- 212 44 79-212 19 49
    yine burayı da arabilirsin . Devlete ait bir kurum . Oradaki sosyal hizmet uzmanları sosyal çalışmacılar sana yardımcı olur :)

sanırım konu sahibi bir daha durup deneyecek, bir şey değişmeyeceğini bildiği halde..

Ya bilmiyorum arayıp sormasaydım içimde kalırdı . İçinde şimdi için bir cesaret varken onu kullansın istiyorum ve anlamıyorum Mardin de ki polis kızım git her evlilikte şiddet var deyip kendini tekrar koca evine göndereceğini mi sanıyor ?

yok öyle sanmıyordur bence.
gitse de sonra bir daha döneceğini düşünüyor.

Aileler nasıl bu kadar vicdansız olur, senin canından bir parça dayak yesin, otur oturdugun yerde böyle aile olmaz olsun.Bundan sonra hayatta yalnızsınız, çocugunuzu düşünün.Bütün kadınlara sesleniyorum, bakmayacagınız, umursamayacagınız masumları bir anlık zevk için dünyaya getirmeyin.

Ilk mesajimda yazdigim gibi, gidip kendinize bir hayat kuracaksaniz hersey cok net, hicbir kurulusu falan araci etmenize gerek yok, ara 155i tak diye gelmek zorunda, sonrasini onlar yönlendiriyor zaten sayisiz imkan ve ihtimal var. ama gidip vazgececekseniz, ki su an kadin siginma evinde karşılaştığım kadinlari 10undan 9u bu sekilde, isler daha beter sarpa sariyor. simdi oturup bundan sonraki tum hayatiniz adina karar verin lutfen, sadece gunu kurtarmak, kocaya ders ya da mesaj vermek niyetindeyseniz evinizde oturmaya devam edin, zira hem devletin bir suru kaynagini bosa kullanmis ve oyalamis oluyorsunuz hem de esinizin şiddet frekansini yukseltmis oluyorsunuz dönünce. aa bak gitti ama sonunda bana döndü diyor daha cok dovuyor, ya da gitmeyi gurur meselesi yapip öldürüyor.
Kararinizi verin, lütfen kendiniz ve çocugunuz icin mantikli olun.

Ya kizin bosanmak istiyor.
Bidaha deneyim yada bu isteklerim var kabul ediyosa deneyim demiyor direk istemiyorum diyor daha ne ugrasirsin hala bosanma diye tamam kizim madem bunlar olmus sende boyle bi karar vermisin bizede arkanda durmak duser diyeceksin.
Alcaksin kizini aciyosan ac davani diyecen kizina ha adama bi sihirli degnek deger aylar sonra yuvasinin kiymetini anlar kizinda esine guvenir tamam dersin.

Ama once o adamin evi bi tasimasi lazim anasindan uzaga.
Ailende bosanma diyosa ozmn hepsini bikenara birakip herkesi herseyi kizini alip baska careler dusuncen.

Kv ne dedi bu durumda acaba.
Zaten esin sana karsi kim varsa toplamis getirmis.zaten onlara gorede sen hatali cikcaktin.esini savuncaklardi.esin de yaptiklarina son vermeyecek boyle.
Bu adamlarim karilarina kimse yokken yaptiklari eziyetin hareketin haddi hesabi yok.
İki insani getirir ondan sonra da kuzu gibi ben erkegim ben onun kocasiyim tmm yapmasaydim ama oda boyle dedi deyip kelime oyunlari yokmu.
Zaten erkek erkegi savunuyo karakter olmayinca kadinda kendi ne gorduyse artik ne kadar akli yetiyosa kocandir yuvayi disi kus yapar hesabi kadini suclu goruyor.

Bir yerde bu gün boşansa eline geçecek 180 bin olduğundan , onunla da bir iş kurup uzakta kızıyla geçinmekten bahsetmişti diye hatırlıyorum . Böyle planları filan var .

180 bini nereden getirecek? madem var neden bu kadar şiddete göz yumuyor. ailesi arkasında olmasa ne olur ekonomik gücü olduktan sonra.

Ne yapacagini cok anlamadim ama sanirim bi sure daha o evde kalacaksin ..
O zaman iletisimi minimum duzeyde tut.
Sana yardim edebilecegimi soylemistim hala arkasindayim .
Bi evim var orda oturabilirsin .
Kendini toplayana kadar .
Bunu burdan yaziyorum ki gizli sakli bi seu olmasin ,guvenemeyebilirsin sonucta hic tanimiyorsun beni .
Ama durumuna cok uzuldum .
Hic bir insan evladi bunu haketmez .
O halana ,annene,babana da diyecek lafim yok .
Birileri kadin siginma evinin telini vermis onu da arayabilirsin ...
Ama bi seyler yapman lazim .
Cok esya hareketinu yavaslatir
Cul caput degil
Canini kurtarmaya ihtiyacin oldugunu dusuNuyorum

Analar babalar böyle olduğu için bu kadınlar dayak yiyor işte. Adam bilse bu kızın arkasında dağ gibi ailesi var bak bakalım yapabiliyor mu hareketleri? Ama anasıyla bulmuşlar sahipsiz kızı istedikleri hale sokuyorlar. Lanet olsun böyle anne babalara halalara..

Bu adam hala hangi yüzle bu sabah aileni çağırabiliyor aklım almıyor. Bana eşim bunu yapsa, babamdan kaçacak yer arasın bakalım bulabiliyor mu?

Çok üzüldüm ama dik dur lütfen.. Onsuz da yapabileceğini görmesini sağla. Sahipsiz değilsin sen bir çok insanın dediği gibi en kötü devlet var polis var senin arkanda..

Anladığım kadarıyla bu kızımız doğulu ve doğuda yaşıyor dimi ?
Sadece eşinden değil, eğer kaçıp gidecekse ailesin dende kaçması gerekecek sanırım..

Umarım başına daha kötü şeyler açmazlar..
Ben eşinden çok ailesine uyuz oldum zaten

Keske bi sansim olsaydida seni gizeleseydim evimde
Ne alemde acaba konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…