Bu evliliğe ne yapılabilir

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
merhaba arkadaslar

benim teyze kızı bundan 1,5 sene annesinin hayır bu adamla olmaz mücadelesine rağmen ailesini dinlemedi evlendi.Derken hamile kaldı bebekleri oldu .ancak eşi hiç eve bakmıyor kız sürekli bebeğin ihtiyaclarına kadar annesinden istiyor.yani şuan berbat durumda icralık olacaklar borcu gırtlağa çıkmış..
annesi bugün kızı arayıp ya kocana söyle siz adam gibi baksın yada ben seni alırım demiş..teyzemle konuştum kadın yorulmuş artık evlerinde hiçbişey yok bebeğe acıyorum elimde bişey yokki vereyim ama gelirse bakabilirim diyor
canım sıkıldı ama ne yapılabilirki..

Of Of..... Neden boyle oluyor ya!

Gonul isterki esi duzelsin ailesine sahip ciksin...

Ama gidisat kotu... Yavrusu icin bence en hayirlisi kendini yeni bir yol cizmek. Anneside madem kabul ediyor gitsin annesinin yanina.

Cok sinir bozucu bir durum cunku gunahsiz bebelere o kadar cok uzuluyorum ki!!! Hep bir tarafi eksik kalacak...

Hayirlisi olsun

Of Of..... Neden boyle oluyor ya!

Gonul isterki esi duzelsin ailesine sahip ciksin...

Ama gidisat kotu... Yavrusu icin bence en hayirlisi kendini yeni bir yol cizmek. Anneside madem kabul ediyor gitsin annesinin yanina.

Cok sinir bozucu bir durum cunku gunahsiz bebelere o kadar cok uzuluyorum ki!!! Hep bir tarafi eksik kalacak...

Hayirlisi olsun

cevabın için teşekkür ederim..
düzelmesi kolay değil.annesinin derdide bebek..
şuanda çekiyor bebek zaten yokluktan ..
bilmiyorum öylede zor böylede..
ne teyzeme bişey diyebiliyorum ne kızına ..sizlerden akıl alayım istedim..

bence ailesinin yanına dönmesi belki eşine ders olur yalnız kuzeninizde belli bir zaman ödün vermesin işin ciddi olduğunu anlasın karşı taraf belki düzelip eşine ve cocuğuna o zaman sahip çıkar
kısacası pabuç pahalı anlasın..

Zor bu işler. Böyle olup da düzelen erkek, pek görmedim. İnşallah düzelir ama zor bence.
Kız annesinin kıymetini bilsin, gitsin yanına. Ama ben tahmin ettiğim senaryoyu söyleyim.

"Kız kocasını bırakıp annesine gider.
Koca gelip dil döker, kız ikna olur.
Kocaya döner. Hiç bir şey düzelmez hatta daha kötü olur.
Anne yine acır; Gel der...
.
.
.
"
Niye böyle bir hisse kapıldığımı anlatayım.
Çünkü oğlan, kızı bir kere ikna etmeyi başarmış, muhtemelen bir kaç defa daha ikna etmeyi başarır.:50:

çok zor yaa :( allah sabır versın sorumsuz bi adam var ortada daha ne olsun..

bence teyzenız tabıkı baksın kuzenınıze ama damat bu durumda hepten koyverecek gibi geldi amannn nasılsa bakan var eşime ve cocuguma edası olacak gibi.peki bu damadın annesi babası ne bılım bi buyuk akrabası yokmu? bu büyüklerden biri damatla konussa -oğlum senın yolun yol değil vs gibi öğüt verici bi konusma yapsa gerci bu konusma ne kadar işe yarar bılmıyorum.

kuzenın calısıyormu peki? böyle bi evlılık bılmıyorum cok zor.. boşanma lafını etmek dahı istemıyorum..

Back
X