Bu evliliği sürdürmek işkence gibi geliyor

Duaherderdedeva

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
1.606
1.572
133
33
Kızlar yardim edin artik dayanacak gücüm kalmadı 1 buçuk senelik evliyim 5 senedir taniyorum eşimi ama artik tahammülüm kalmadi adama karşı. Bana ilgisi yok sevgisindr azalma var hissediyorum bana hep mesafeli uzak... Ben ince ruhlu olsun kibar davransin bunlari istedikce aksini yapiyor. Evde iş arkadaşıymışım gibi davraniyo konuşuyor küfürler hakaretler... Bide kaynana sorunu var görüşmek istemediğimi gidip gelmek istemediğimi söylüyorum annesiyle aramdaki meselede etkenmis benden sogumasina.. Benim kendi meselem benim sorunum ben onu engellemiyorum gitmek istedigin zaman git gör gönüllerini al diyorum daha ne yapayim ki ben? Artik mecalim kalmadi yapamiyorum düşüncelerimiz bile o kadar zıt ki

Köşeye sıkışmış gibi hissediyorum kendimi konuşamaz hale geldik agzimizi açsak kavga ediyoruz tartişıyoruz. Eşimi seviyorum ama mantığım bu evliliğe bitti gözüyle bakiyor. Çocuğum yok olmuyor zaten

Benzer durumdayiz cocuk hazir olmadigi icin bekliyoruz bunu kendiside biliyor.cocugum olmasa 1 dakika kalmam bu evde

5 sene konustun ..
Hala nasil anlayamadin fikirlerinin zit olfugunu onu cozemedim dogrusu..
Bir insani bes senede taniyamiyorsak 30 senede mi taniyacaz sastim kaldim dogrusu..
Ailesini sevmiuorsun bastan konusmadiniz mi bu konulari..m

5 sene konustun ..
Hala nasil anlayamadin fikirlerinin zit olfugunu onu cozemedim dogrusu..
Bir insani bes senede taniyamiyorsak 30 senede mi taniyacaz sastim kaldim dogrusu..
Ailesini sevmiuorsun bastan konusmadiniz mi bu konulari..m
Öncesinde sevgiliydik insan ayni evin içine girmeyince bilemiyo. Sevgiliyken anlayisli duyarli hoşgörülü sevecen biriydi evlendikten sonra özellikle 2 3 aydir çok değişmeye başladı. Ben gelin geldiğimde kayinvalidemin yanina indim 14 ay onunla kaldim o zamanlar hep annesinin yüzünden kavga ederdik kendi kavgalarimiz değildi. Bana duzelecek sabret derdi sabrettim kendi evimize ciktik. Ama tamamen bir bosvermislik başladı. Evde beni hizmetçisi varmis gibi kullanıyor yemeği pissin camasirlari yikansin temiz temiz giysin evi tertemiz pırıl pırıl olsun hep güler yüzlü olsun sabah işe giderken kahvaltisini hazirlardim aç gitmesin aç çalışmasın der ona kıyamazdim uyuyakaldigim zamanlar vicdanim rahat etmezdi aç gitti diye. Simdi artik ona kahvalti hazirlamak içimden gelmiyor günlerdir evde yemek pişmiyor ev toplanmiyor mutfak göçüyor yatagimdan kalkiyorum oturma odasına yatmaya gidiyorum bunalimdayim artik intihar etmeyi bile düşündüm ben bunlara hakedecek ne yaptim diye. Bu halime bile anlayis gösteremiyor. Bak bana yardim et yarim saatte toplayalim hizlica evi diyorum bana yine sert çıkışıyor ben işte çalışıyorum bide gelip evdemi çalışıcam ben çalışır getiririm sadece diyor. Tamam canim sende iyi değilsin beraber yapariz demiyor. Tabagima yemek koysana demligide sen al yada tepsiyi de sen getir dediğimde bu evin kadini sen misin ben miyim diyor ne istedim alt tarafı tepsiyi getir dedim... Çok bencil yardimlasmayi bilmiyor paylasmayi bilmiyor soyledigimde dinlemiyor tamam diyor duzeleck diyo ertesi gün gene ayni... Karsiliginda hic bi şey görmüyorum ne bi ilgi ne bi Şevkat ne güzel bi söz beni düşünerek bi hediye bile almiyor artik bana. Ben ise kendimi paralamış gibi kendimi onun gözüne sokmaya calistim kendim giyindim süslendim yemek masalari mumlar balonlar... Ama beni hic görmedi umrunda olmadim gözü bende değil artik...

çalışmadığınız halde neden evde hiçbir iş yapmıyorsunuz ? tabi ki bütün işleri siz yapmak zorunda değilsiniz , o zaman bir işe girip çalışın ev işi yapmayı sevmiyorsanız kazandığınız parayla yardımcı tutarsınız.

önce kendizi toparlayın ve evle ilgilenin.
sonra da kv ile aranızı düzeltin.

eşiniz soğumakta çok haklı.

Siz beni Anlamadinz galiba herşeyi benden bekliyor kendi benim için kılını kıpırdatmıyor diyorum ben. Kv ile aram duzeltilecek gibi değil artik.

çalışmadığınız için evdeki işleri sizin yapmanız gerektiğini düşünüyor. bu sizce de normal değil mi ? bu hizmetçilik etmek değil eğer çalışmıyorsanız ve hayatı paylaşıyorsanız sizde bir şeyler yapmalısınız. eğer bunu hizmetçilik olarak görüyorsanız neden başka bir işte çalışmıyorsunuz ? veya şuanda yardımcı tutun yorulmazsınız.

günlerdir yemek yapmıyorum demişsiniz.

adam hem çalışıp hem yarım saatte evi sizle neden toparlasın ? bütün gün evdesiniz bunu neden ondan bekliyorsunuz orayı anlayamadım ?

hasta olma durumunuzda ya da bebek varken , haklısınız tabii ki ama normalde yemek yapmamak veya hadi evi birlikte toplayalım demek adamı soğutmakta haklı bence. çünkü bütün gün evdesiniz.

Siz benim yazdigimi okumadiniz herhalde bende iyi değilim psikolojim bozuk bunalimdayim intihar etmeyi bile düşündüm dedim. Hic bi şey içimden gelmiyor huzurum yok o yüzden bisey yapmak istemiyorum dedim. Ben eşimden agir bir iş yapmasini istemedim evimde. Tepsiyi getir derim laf eder demliği getir derim laf eder. Bu kadar abartacak ne istemişim

Beklentin cok yuksek be arkadasim..
Birak tepsiyide getirmesin..
Biz kadinlar cok fazla sevgi ilgi bekleriz..
Ama erkeklerin 100/90 ni bunlardan mahrum.. bedava olan sevgiyi ilgiyi bile gosyermekden aciz insanlar..
Bu yuzden hayatina beklentilerini daha aza indirerek devam etmelisin..
Je zamn daha beterinj dusunmek lazim..
Mesela benim gibi sana yediklerini ictiklerinj haram ediyor mu ??
Eline hic harclik veriyor mu??.
Sana katisiyor mu herseyine..
Bazrn sukretmek lazim inan.benim yerimde olsan cokdan intihar etmistin.bunlarda nr varki coktan tukenmissin ..
Kac yasindasin cok grncsssin galiba..

Ben anne baba sevgisi görmeden büyüdüm kocamdan ilgi beklemekle Beklentim yuksek mi oldu? Bana da harclik vermez aldiklarinin ladini eder

Ben anne baba sevgisi görmeden büyüdüm kocamdan ilgi beklemekle Beklentim yuksek mi oldu? Bana da harclik vermez aldiklarinin ladini eder
Bende oyleyim..
Babasiz buyudum..
Bilmiyorum ki arkadasim..
Ben bosanma derim ..
Belki duzelir..
Yani sen bilirsin..
Etrafimda o kadr cok insan varki..
Bizden bin beter olupda evliligini devam ettiren.bence sende duzelymenin yolunu bulmaya calis..
Bana gore esin duzelir gibi..
sana zamnla baglanir .nerden bileceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…