Bu evliligin mantikli bir açıklamasi yok

Daha evleneli 7 ay oldu anamdan emdigim sut burnumdan geldi. Birkac konu da actim burda daha once. İnanin keske evlenmeseydim diyorum ama bosanmak zor. Bana kalsa bosanirim da toplumsal baskilar .. Ablam yillar once bosandi. Ben de bosanirsam ailem ...
Gorucu usulu tanistik evlendik. Resmen basiret baglanmasi bu karari almamin baska bir aciklamasi yok. O donem bosluktaydim doguda memurum dort senedir yalnizdim. Hayatimiza renk gelsin diye evlendik hayatimiz kapkara oldu.
Kafa yapilarimiz, ailelerimiz, hayata bakisimiz bambaska. Aramizda maddi yonden guven yok. Buyuk ihtimal onun benimle gorusmesinde benim calisiyor olmamin da etkisi oldu. Seviyorum ama kalbim o kadar kirik ki. Sogumaya basladim. Evliligimizde iyi giden tek sey cinsel hayatimiz/dı. Cocuk yok dusunmuyorum da.
Forumda bi konu vardi "annemi ara baskisi "diye. Konu sahibi nisanliymis daha bunu okuyorsa yol yakinken topuk topuk topuk.
Kendini ailesinden ayristiramamis yeni bir aile kurmaya hazir olmayan tipler bunlar. Ayni sorun yuzunden bu aksam tartistik. Neymis babasini en son ne zaman aramisim. Guzelce soylese neyse de hesap soruyor. Surekli ailem ailem ailem.
İsten cikinca eve gelmek istemiyorum artik ayaklarim geri geri gidiyor resmen.
Burda bazen konular aciliyor. Evlenemedim , yalnizim, herkes evlendi vs diye. Bunlari okuyup ibret alsinlar. Evlenmek kolay da iyi bir evlilik yapmak ve onu surdurmek cok zor.
Yapmam dedigim seyleri yaptim, kinadiklarim basima geldi. Cogu zaman duygusal karar almayip mantigimla hareket ettigimi soyler/di cevremdekiler mantigima tukureyim . Bu evliligin mantikli bir aciklamasi yok.

Bosanmadan once napabilirim aile terapisti vs ?
Evliligin ilk aylarinda bosanan var mi bosanma nedeniniz neydi ?
Yemin ederim sen beNsin
Bu kadar olur. Tum dunya alem dediki bu kiz cok akilli guzel iyi yetisti. Yatirimi bilir ev gecindirmeyi bilir bu yapar dediler. Evlendim dugundumde herkees masallah meslegi olsun cocugun tipi olsun 12 den vurdun dediler devlet memuru. Cok guzel cocuk dediler. Aileyi orda herkes cozdu gerci ama ben kocamla evleniyodum oyle saniyodum. Evlenene kadar agac kovugundan cikti saniridim adam masallah sahip cikmayan abiler bile kosa kosa geldiler. Valla bu evlilik sans isi. Simdi bana tum ailem akrabalar diyo en salak evliligi sen yaptin kendini yaktin diye. Adam memur saglam para alir ortada para yok.zenginler ailecek ama akıl yok. Burdakilere bende cok kiziyorum evlenince o instgramdaki aptal yeni gelinler gibi olacallar saniyolar. Kizlar dinleyin kocişleriniz 360 derece dönüyor.iyice taniyin.tartisirken elini koluni tutmayin birakin vursun oan anlayacaksiniz ofke kontrolu varmi yokmu yoksa topuklayin kacin engelleyin.deger vermiyosa ozel gunlere. Aman bisey olmazz nasilsa seviyo demeyin yapacak essek gibi. Kendi dgerinizi dusurmeyin.bastan sartlari konusun.siyasi gorusunuz hayata bakis aciniz ayni olsun kultur ayni olsun.bunlarda saglam patliyor. Yani ama onemli degil seviyoruz demeyin sevilmiyorr

Daha evleneli 7 ay oldu anamdan emdigim sut burnumdan geldi. Birkac konu da actim burda daha once. İnanin keske evlenmeseydim diyorum ama bosanmak zor. Bana kalsa bosanirim da toplumsal baskilar .. Ablam yillar once bosandi. Ben de bosanirsam ailem ...
Gorucu usulu tanistik evlendik. Resmen basiret baglanmasi bu karari almamin baska bir aciklamasi yok. O donem bosluktaydim doguda memurum dort senedir yalnizdim. Hayatimiza renk gelsin diye evlendik hayatimiz kapkara oldu.
Kafa yapilarimiz, ailelerimiz, hayata bakisimiz bambaska. Aramizda maddi yonden guven yok. Buyuk ihtimal onun benimle gorusmesinde benim calisiyor olmamin da etkisi oldu. Seviyorum ama kalbim o kadar kirik ki. Sogumaya basladim. Evliligimizde iyi giden tek sey cinsel hayatimiz/dı. Cocuk yok dusunmuyorum da.
Forumda bi konu vardi "annemi ara baskisi "diye. Konu sahibi nisanliymis daha bunu okuyorsa yol yakinken topuk topuk topuk.
Kendini ailesinden ayristiramamis yeni bir aile kurmaya hazir olmayan tipler bunlar. Ayni sorun yuzunden bu aksam tartistik. Neymis babasini en son ne zaman aramisim. Guzelce soylese neyse de hesap soruyor. Surekli ailem ailem ailem.
Burda bazen konular aciliyor. Evlenemedim , yalnizim, herkes evlendi vs diye. Bunlari okuyup ibret alsinlar. Evlenmek kolay da iyi bir evlilik yapmak ve onu surdurmek cok zor.
Yapmam dedigim seyleri yaptim, kinadiklarim basima geldi. Cogu zaman duygusal karar almayip mantigimla hareket ettigimi soyler/di cevremdekiler mantigima
Yapmam dedigim seyleri yaptim, kinadiklarim basima geldi. Cogu zaman duygusal karar almayip mantigimla hareket ettigimi soyler/di cevremdekiler mantigima tukureyim . Bu evliligin mantikli bir aciklamasi yok.

böyle şeyleri etrafımda o kadar çok görüyorumki evlilik artık korkutucu bi tercih olmuş:KK12:
tukureyim . Bu evliligin mantikli bir aciklamasi yok.

Evlilikten tiksiniyorum artık böyle şeyler çevremdede çok

Evliliğin ilk yılları genelde hem güzel, hem böyle zor geçer. Birbirine alışmak, huylarını öğrenmek,hassas olduğu noktaları bilmek epey zorlu olur. Ama tüm bunlara alıştıktan sonra, çok çok büyük hakaret, kavga, dayak , aşağılama yoksa, konuşarak çözülebilir şeyler. Birbirinize biraz daha ılımlı davranarak orta yolu bulmaya çalışın.

Canim bende 2018 de evlendim hemde severek ama ilk zamanlar evliligi oturtamadim kafamda her lafi batti durmadan aglardim ilk bir yil o kadar kavga ettikki o da diyodu artik arabada yatacam eve gelmek istemiyorum diye oturdum dusundum dedim biraz huyuna gidiyim tatli dilli konusuyum ben öyle yaptikca evin huzuruda düzeldi hersey daha kolay rayina oturdu simdi iyikide evlenmisim diyorum canim bosanmayi iyice duşundunmu yani emin misin?
Bu evlilik icin elinden geleni yaptinmi
Emin ol evlilik kolay bisey degil herkezin evliligi çaba sorumluluk öyle hayal ettigimiz gibi degilki .icinde sevgi de var bence bi süre daha cabala boşandiginda keşke dememen için diyorum insallah en hayirli karari alirsin

Asılabilir
Şuan ona değer verdiğini ailesine sevdiği insanlada değer vererek göstereceğini düşünüyor

Durduk yere bile olsa nasılsın demek için arayabiliesin ama eşin demeden eşinin yanında ara başka odaya geç konuş biraz
Yemek tarifi danışmak için de olur.
Bizim ilk zamanlar çok zordu.
Niye gitmedin x

Niye sabah onda gitmedind de 11 de gittin diye tartışma çıkardı
Onlari kötüleme .unuttum
Yorgundum veya telefonda çok konuşmayı sevmiyorum kendi ailemle de durum aynı de seninkilere özel bir durum değil de
Ama yinede arada sırada ara gitsin bişey olmaz
Şuan
Ben üç buçuk senelik evliyim kafam biraz daha rahat canım isterse ararım canım istemezse aramam
Çok hesap sordu kv. De
Umrumda olmadı başkasının lafıyla kendini değiştirme
Ama sana bir zararlari yoksa birkaç defa kısa da olsa konuşmak kötü olmaz
Boşanmak kısa yol ama terapi alırsan ne olur ne biter daha rahat görürsün

Siz de eşinize bi sorun bakalım o ailenizi en son ne zaman aramış. Tek taraflı olmaz değil mi ?

Seviyorum. Aldatma siddet yok, evine bagli. Ne bileyim. Herkes evlilikte olumlu seyleri gormek lazim yoksa katlanamazsin diyor.

Ego savaşına girmeden eğer gerçekten telefonda konuşmayı sevmiyorsan herkesle ifade et eşine senden kaynaklı degil diye.

Ama arada 10 sn de olsa arayabilirsin yorgun olmadığında vs.

Bence yukarda saydıklarn çok mantıklı devam ettirmek için

Ayrıca kesinlikle öyle durumlarda kavgayı uzatmamani öneririm konu değişir sevdiği bişey yap
Daha iyi olur yipeatmayin birbirinizicinsslligi de aksatmayin derim
Saygı bitnce sevgi de kalmıyorama bağlarin devamı için cinsellik şart.

Bir sene disinizi biraz sıkın .Arama konusunda baski yaptığında da kimsenin zorlamasiyla kimseyi aramayacaginizi net jfade edin.Keza ben de seni ailemi aramaya zorlarsam bu isin sonu gelmez deyin ve aramayin kimseyi icinden gelmedikten sonra.Baskiyı keserse ne ala ,kesmezse ne olacagini az cok kendisi de tahmin ediyordur.Senin gibi eli ekmek tutan eşi kaybetmeyi göze alacagini sanmiyorum.Sadece kor gözune denemeler yapiyor.Tepkileriniz yerinde ve net olsun.Toparlarsa ne ala,toparlamazsa kaybedeceginiz bir sey yok.Huzura erersiniz.

Esinizin mantığını hiç anlamiyorum.Aile dediğin bir araya geldiğinde iyi geçinir,yemek yer ,ortak iş varsa yapar ,sohbet eder.Telefon işi bana çok yapay geliyor.Telefonda insan kp ile ne konuşur ki ?tıkanıp kalir.Çok saçma yaw
Kv gorumce elti olunca da zırt pırt aranmak istemem.Telefonda oluşan o anlamsız sessilikten nefret ediyorum.

Taviz verme böyle seyler insanin icinden gelerek yapilir kendiliğinden olur. Baskasinin zoruyla onun gönlü olsun diye yaparsan kendin yıpranırsın onlari mutlu etmek icin yasar hale gelirsin.
Esin cok mu ariyo senin aileni Allah aşkına. Bıraksin artik su kadin samimi olmak zorunda zihniyetini.
Calisiyosun maasin var ekonomik ozgürlügün var bosansan hicbisey olmaz ailenin söz hakki olamaz çünkü kendi ayaklarinin uzerinde duruyosun. Cocuk da yok. Cok canını sıkarsa resti çek. Kendine deger ver lütfen..
İcinden geldigi zaman ara gelmiyosa arama taviz tavizi doguruyo gönlü olsun yapiyim deme sakın böyle yapa yapa kadınları ezik hale getirdiler .

Yemin ederim sen beNsin
Bu kadar olur. Tum dunya alem dediki bu kiz cok akilli guzel iyi yetisti. Yatirimi bilir ev gecindirmeyi bilir bu yapar dediler. Evlendim dugundumde herkees masallah meslegi olsun cocugun tipi olsun 12 den vurdun dediler devlet memuru. Cok guzel cocuk dediler. Aileyi orda herkes cozdu gerci ama ben kocamla evleniyodum oyle saniyodum. Evlenene kadar agac kovugundan cikti saniridim adam masallah sahip cikmayan abiler bile kosa kosa geldiler. Valla bu evlilik sans isi. Simdi bana tum ailem akrabalar diyo en salak evliligi sen yaptin kendini yaktin diye. Adam memur saglam para alir ortada para yok.zenginler ailecek ama akıl yok. Burdakilere bende cok kiziyorum evlenince o instgramdaki aptal yeni gelinler gibi olacallar saniyolar. Kizlar dinleyin kocişleriniz 360 derece dönüyor.iyice taniyin.tartisirken elini koluni tutmayin birakin vursun oan anlayacaksiniz ofke kontrolu varmi yokmu yoksa topuklayin kacin engelleyin.deger vermiyosa ozel gunlere. Aman bisey olmazz nasilsa seviyo demeyin yapacak essek gibi. Kendi dgerinizi dusurmeyin.bastan sartlari konusun.siyasi gorusunuz hayata bakis aciniz ayni olsun kultur ayni olsun.bunlarda saglam patliyor. Yani ama onemli degil seviyoruz demeyin sevilmiyorr
+10000000000 👏🏻👏🏻👏🏻

Back
X