- 24 Temmuz 2009
- 421
- 7
-
- Konu Sahibi Sevgili_Nil
bu evliliğin sonu ne olur diye sormuşsun?
sözlü , fiziksel şiddet kat be kat artarak devam eder
aldatmada sadece sözde kalmaz şu anlattığn karakter onuda fiziksel yapar .
ayrıca olanlardan sonra sadece .....ya takılmanda kusura bakma ama gülüm yaşın gereği cahilliğine veriyorum
yaşadıkların hiç normal değil... sakin kafayla düşün..
çok üzüldüm ya. Allah sabır versin. eşinin içinde müthiş bir şiddet dürtüsü var. ama maalesef bir çocuğu anne yetiştirir. sana arabada saçını çekip tokat atıyor annesi bişey demiyor öyle mi?
canım senin annen seni bugünler için mi yetiştirdiler? eminim annen abin bunları duysa çok ama çok üzülürler.
ya ben hamileyim. canımdan sakınıyorum bebeğimi. bebeğimi besleyip büyütücem sonra elin adamı yoktan yere böyle hakaretler böyle saç çekmeler yapacak. hayır kayınvaliden de iş yok.
cansucum bak ben tartışmadır bağırışmadır olur ama yoktan yere küfür hele de anneye küfür ölmüş babana küfür (piç demek bu anlama gelir) bardağı taşırır. sen ona piyangodan mı çıktında değerini bilmiyor. ay çok sinirlendim okurken.
tatlım bi daha yaptı mı hiç anneni falan arama. hazırla çantanı çık. ya adam olur kıymetini bilir birazcık minimum saygı gösterir ya da kendi yoluna bakar. yaşın çok küçük. önüne bir sürü şanslar çıkar. hiç canını sıkma. bu adam şimdiden böyleyse 40 sene nasıl geçer.
sakın çocuk işine de girme. senin adamda biraz mantık problemi var psikoloğa gitmesi lazım. (30 yaşında bilmem ne yaptığın kadının yaşı da ne demek) ay valla çok sinirlendim. seni kardeşim gibi gördüm. çok üzüldüm tatlım.
canını yakmasına izin verme. rabbim babanı almış olabilir bu kaderdir ama sen kimsesiz değilsin. annen ve abin var canım.
Yazının başından beri takıldıklarımı söyleyeyim
1)Eşinle kavga etmene sebep olan k.vnin yanına herşeyi unutup niye gittin bi çağırmalarıyla ?
2)Düğün fotolarınızın parasını neden annen veriyor kocan o kadar da mı adam değil ?
3)Eşinle gezmeye gideceksin onun annesinin ve yengesinin peşine takılmasına neden izin verdin ?
4)Pisl.k herif seni ilk arabada darp ettiği an inecektin o arabadan neden inmedin ?
5)Daha sonra annenler gelip seni alacakken neden gelmeyin dedin ?
Vee en önemlisi sen bu adam bile denilmeyecek mahlukatla niye evlendin be kardeşim.Ök.zün önde gideni bayrak taşıyanı bi pi.likmiş hiç mi belli etmemişti kendini ufacıkta olsa? Daha da önemlisi daha ne diye katlanıyorsun anan seni buna köle ol diye mi doğurdu ?
Canım kimsenin yuvası yıkılsın istemem ama bu adamın psikolojik sorunları var. Dışarda şiddetli kavga ediyorsunuz adam koşa koşa p...o izliyo. Dayak çok kötü Allah kimseye vermesin, hele hele ailesinin yanında çok gurur kırıcı. Sana ayrıl diyemiyorum ama çocuk yapma en azından düzeldiğini görene kadar. Allah yardımcın olsun, cahille uğraşmak çok zor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bilgisayardan telefondan girilen sitelere ayrı ayrımı baktınız yoksa bilgisayar üzerinden telefondan hangi sitelere girdiği görülebiliyomu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yazmayayım diye kendimi çok zorladım ama
sana şeyettiği kadından bahseden adamdan hiç bişey olmaz
çünkü o önce insan olamamış
Cansu'cuğum yaşın küçük.. Nasıl tanıştınız bilmiyorum. Hiç mi gözlemleyemedin bu adamın hödük olduğunu. Bu adamla hayat geçmez canım benim...Dengesiz biri . Bir yandan dayak, küfür, sonra farklı haller..
ilkokul aşkın olduğuna göre eşin de seni gibi 22 yaşındadır
ve cidden de hala çocuk
allah akıl versin
canım kendini ezdirme
niye boyun eğdin o kadar şiddete ve hakarete
..... için blöf yapıp valiz hazırlayacağına
aileisnin yanında yaptıkları için blöf yapsaydın
karakteri tamamlanmamış genç delikanlı ERKEK, ailesine gösteriş yapmış
bak ben karıma böyle yapıyorum diye
ailesi de yüzüne vurma izi kalır başına iş açar diye güzel akıl vermiş aferim onlara da
ama sen o adama taviz verme
çocuk yapma hemen
bari bu konuda akıllı ol
senin aileni beğenmemesi de ayrı bir sıkıntı. lütfen taviz verme
blöfünü şimdiden yap
git ailenin yanına, kafanı dinle, doyasıya kal
o yalvarsın sana
terbiyesiz CAHİL ÇOCUK
Arkadaşlar anlatacaklarım biraz uzun olabilir çünkü çok doldum bunaldım..
2 ay önce eşimin ailesinin yanına gittiğimizde biraz sorun yaşamıştık görümcem sürekli eşimin geçmişini açıp bak şunu söylerim bunu söylerim diye tehdit ediyodu bende artık bi süre sonra rahatsız oldum ve eşimle aramızda tartışma çıktı k.v ile görümce zaten bir sürü laf söyledi eve geldik eşimle aram düzeldi ama k.v ile hiç konuşmadım zaten k.v nin telefonundan beni engellemişler arayamayım diye..
2 aydır k.v gile gitmiyoduk k.p eşimi aradı gel özledik fln eşimde tamam dedi sonra k.p tekrar eşimi arayıp cansuya söyle buraya geldiğinde gerginlik olmasın demiş neyse ben zaten kavga edecek değilim onlar bişey demezse bende demem dedim gittik sanki hiç sorun olmamış gibi davrandım k.v de gayet normal konuştu kızım bi eksiğin varmı falan filan ama görümcem tabi hoşgeldin bile demedi 1 gün kaldık ertesi gün dönecektik. Düğünde çekindiğimiz fotoğrafları hala almadık eşim hep bahane buluyodu param yok alamam diye bende fotoğrafları almayı çok istiyodum annem bana para verdi git istediğin fotoğrafları al diye bizde evden çıkmadan önce eşimle anlaştık ve onada dedim bak gittiğimizde fotoğrafları alalım diye oda tamam dedi sonrada orda biraz dolaşıp alışveriş merkezinde gezip yemek yeyip eve dönecektik. K.v de de takıldı bize sonra eşimin dayısının karısı var oda takıldı dördümüz gittik fotoğrafçıya bendeki para sınırlı zaten oturdum fotoğrafları seçiyorum eşimle beraber çekindiğimiz bide ailemle çekindiklerimizi seçtim hep zaten k.p k.v onlardan hiç kimse gelip fotoğraf çektirmedi seçtiklerimi alacaktım fotoğrafçı fiyatı yüksek söyledi eşimde olmaz çok pahalı derken fotoğrafçıyla biraz sürtüşme oldu aralarında sonra eşim bana fotoğrafları istiyomusun dedi bende istiyorum dedim adamda sonra tamam istediğiniz fiyata yapıyım dedi çıktık arabaya bindik aman Allahım eşim bi başladı bana laf saymaya beni böyle adamlarla muhattap ediyosun bıktım senden hep böyle yapıyosun şöylesin böylesin bende ben ne yaptım dedim senin yüzünden herşey hep böylesin zaten fln tuttu arabanın içinde annesigilin önünde 3 kere saçımdan asılıp yüzüme vurdu küfür etti s...tir git seni istemiyorum bıktım senden diye neye uğradığımı şaşırdım bi anda..
Çarşının ortasında arabadan indirdi git diye ben gidiyodum yengesi geldi tuttu bırakmıyo annesi fln geldi zorla alışveriş merkezine soktular ben annemi aradım gelin beni alın böyle böyle oldu diye sonra k.v eşimi sakinleştirdi ben bi masaya oturdum ağlamaya başladım 10 lira için bunları yapmaya değermi dedim k.v diyo fotoğrafları aldığında napacan sanki kaç kere bakacan oğluna dönüpte bi fotoğraf için böyle yapılmaz demiyo. K.v annemle konuştu gelme olur böyle tartışmalar fln diye eşim yengesiyle gitti mağzaları dolaşıyo k.v benim yanımda kaldı öyle biraz zaman geçti sonra yemek yiyelim dediler bende ben yemicem acıkmadım dedim eşim yine sinirlendi laf saymaya başladı çıktık başka bi yere yemek yemeye gidiyoduk arabada hala bağırıyo çağırıyo küfür ediyo annenin suratını görsen nolacak annen ölsede kurtulsak diyo bende senin annen ölsün sen annenin suratını görüyonda noluyo dedim hala saymaya devam ediyo k.v de yanımızda dinliyo 1-2 kere oğlum tamam fln dedi o kadar eşim tabi durmuyo ne p.çliğim kaldı ne soysuzluğum kaldı en son anneme küfür etti en sonunda patladım vurdum bi tane yeter sus artık diye arabayı durdurdu ben arkada oturuyodum gelip resmen kafa attı tekme fln attı k.v hala önde oturuyo arabadan inip tutma gereği bile duymadı eşim hala bağırıyo istemiyorum s..tir git istemiyorum seni diye sonra k.v gili çarşıya bıraktı tekrar alışveriş merkezinin garajına girdi orda yanıma oturup sen niye böyle yapıyosun diyo bende ben ne yapmışım diyorum yok fotoğrafçıda beni destekleyecektin istemiyorum diyecektin diyo bende istiyomusun diye sordun istiyorum dedim ne var bunda bütün bunları yapmana değecek bişeymi dedim o sırada k.p aradı yüzüne vurma şimdi bişey olur gider şikayetçi olur başın belaya girer mesleğinde sıkıntı olur dedi resmen düşünün böyle akıl veriyolar. K.v aradı oda aynı şeyi söyledi. Sonra çıktık eve geldik tabi eve gelene kadar biraz sakinleştik ama hala kızgındım ben eve geldim biraz uzandım bekliyorumki eşim gelip gönlümü alacak eşim tuvalette yine telefonla niyeyse kalkıp bende bilgisayardan telefondan girilen sitelere bakma gereği duydum bi baktım adam bütün bu olayların üstüne yanıma gelip gönlümü alacağına girmiş tuvalette p.rno izliyo..
Öncedende yakalamıştım ama söz verdi yemin etti bi daha bakmayacağına yanına girdim birden panik oldu telefondaki sayfa kapandı sen yine p.rnomu izledin dedim yok ne alakası var dedi elinde telefonu çevirip gösterdi ver o zaman dedim vermedi izlemem lazımdı dedi öylemi dedim bundan sonra otur bütün hayatın boyunca p.rno izle dedim çıktım valizimi hazırlıyorum bu geldi tabi gitmeyecem blöf yapıyorum sanıyo gidersen bi daha gelme gelirsende bu eve giremezsin diyo bende merak etme bi daha mümkün değil gelmem dedim hala inanmıyo gideceğime bütün eşyalarımı topladım annemi aradım bekliyorum gelin alın beni diye annemde tamam gelip alacaz seni dedi baktı ben ciddiyim 1 saat yalvardı gitme nolur haklısın tamam yemin ederim bi daha yapmayacam ben seni seviyorum diye bende ağzıma geleni saydım yeter bıktım artık ben bunun için evlenmedim daha 22 yaşındayım benim yaşımdakiler yiyip içip geziyo ben daha şimdiden dert sahibi olamam böyle ömür geçmez mutlu değiliz istemiyorum artık senden soğudum sende yalan söylemek zorunda kalmazsın rahat rahat oturup izlersin dedim yok göndermem ben seni seviyorum herşey üst üste geldi haklısın bunaldık ikimizde ama hep böyle olmayacak söz veriyorum herşey değişecek mutlu olacaz diye 1 saat yalvardı ara annengili gelmesinler dedi yok gelsinler dedim yine birsürü konuştu konuştu sonra annem beni aradı açtım daha çıkmamışlar gelelimmi diye sordu bende tamam gelmeyin sonra konuşuruz dedim kapattım bu konuyuda öyle atlattık ama eşim sürekli aileme laf söyler babam yok zaten. Abilerini sevmiyorum annen şöyle annen böyle bu yüzden hep tartışma çıkar aramızda..
2 gün öncede apartmana girerken komşuyla karşılaştım konuştuk eve girdim eşim daha gençmiş dedi bende evet 30 yaşında dedim benim yattığım kızda 30 yaşındaydı dedi ortada hiç bişey yokken ben yine sinirlendim sana soran oldumu şimdi ben ömrümün sonuna kadar senin yattığın kadınlarımı dinleyecem yeter dedim kahvaltı fln hazırlamadım gittim içeri gelmiş yine bağırıp çağırıyo git istemiyorum diye sonra gitti mutfakta bişeyler yedi geldi gönlümü almaya çalışıyo gel bişeyler ye diyo sarılıyo öpmeye çalışıyo
Ayrıca abiminde çocuğu oldu k.v gile gideceğimiz gün ara bi abimle konuş bak ayıp olur dedim yok ne diyecem ne diye arayacam diye söyleniyo bende ısrar ettim aradı abim açmadı doktordalarmış sonra abim geri aradı bu seferde eşim açmadı zaten kavga gürültü girdi araya abimde bekliyo çünkü bişey olduğu zaman abim eşimi arıyodu tekrar söylemeye korkuyorum ara diye çünkü yine tartışma çıkacak diye.. Kendini çok yüksekte görür kimse bişey bilmiyo bişeyden anlamıyo der kimseyi beğenmez sürekli aşağılayıcı şekilde konuşur bilmiyorum ben bu adamla nasıl hayat geçirecem iyi yönleri yok değil iyi yönleride var elbette ama bilmiyorum artık sabrım kalmıyo sabredemiyorum en ufak bişeyde patlamaya hazırım çok severek evlendim çok daha farklı şeyler hayal ettim ama bu şekilde daha nereye kadar sürer bilmiyorum
Not: Arkadaşlar beni sürekli şiddete maruz kalıp dayak yediğimi düşündüler oyüzden düzeltmek istedim bu olay ilk defa oldu sürekli dayak yiyip oturan biri değilim hiç bi yerime bişey olmadı ama bu bişey değiştirmez tabi..
evet oda daha 22 yaşında. ailesinin yanında tartıştığımızdada taksiye binip gidecekken annesi ve yengesi kolumdan zorla tutup dönderdiler yoksa ben gidiyodum zaten ki oda benim gideceğimi ama annesinin ve yengesinin buna izin vermeyeceğini bildiği için öyle yaptı çünkü onu çok iyi tanıyorum. daha 4-5 sene belkide daha uzun süre çocuk düşünmüyorum zaten yarında ailemin yanına gidiyorum şimdiden suratı düştü bozuldu ben sana daha iyi bakarım ben seni seviyorum sen ne istersen yaparım bari çok kalma 1 gün kal dön demeye başladı etrafımda dolandı durdu öyle