• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu evlilik beni oldurecek birgun

konu sahibi arkadaşım
300000 lirayı senetsiz sepetsiz çıkarıp verecek bir kadın hakikaten enayiymiş
ya da parayı kolay kazanıyor olsa gerek
eşine gelince bas tekmeyi gitsin hiç bişe olmaz o adamdan canını sokakta mı buldun
adamın şiddete eğilimi çok yüksek polisin yanında kafana kül tablası atan adamın seni öldürmesinden
korkmuyor musun

Kadin salak tabi.o kadar parayi snetsiz vermis.iki evini satmis.ya kadin takintili.biz evleneli 17 yil oldu.birgun benden bosanip ona donecegini saniyor.bunu garantilemek icin de evlerini buna vermis.simdi iki yuz tl sigara parasi gonder diye gunde bes kere ariyo

Bence burada hatali olan taraf sizsiniz. Adam basindan beri boyleymis hic degismemis ki. Onu degistirmeye calisan sizsiniz. Evlenmeden once aldatmis, buna ragmen evlenmissiniz. Ilk gunu tokat atmis ustune bu adami baba yapmissiniz. Bu yasadiklariniz size de surpriz gelmemistir umarim.

Burada tek uzuldugum cocuk. Gerisi fasa fiso...

16 yıl dile kolay!
Madem ailen yanındaymış neden böyle psikopat biri için yıllarını heba ettin?
Çocuğumu göstermeyecek diye korktum demişsin de sana eziyet ettiği ispatlanınca o adama çocuk falan verilmezdi ki. Polisler de şahit olmuş.
Yazık bir de o çocuktan dinlemek lazım bu olanları. Ne onarılmaz yaralar açılmıştır yüreğinde beyninde.
Sen fedakarlık yapmadın aslında. Çocuğun için savaşıp o adamdan fersah fersah uzaklaşmalıydın.
Çok üzüldüm umarım bir an önce kurtulup huzura kavuşursunuz.

Konunuz resmen ibreti alem ..! 1 gün bile değmezken 16 sene koskocaman bir çocuk yitip giden bir ömür. kusura bakmayın ama en büyük kayıpta olan sizsiniz ve değiştirmeye hiç niyetiniz yok gibi duruyor

Evet cikiyor.annem ve kardesim var.babam rahmetli.aksam annemi aradi .icip icip.guya o bu evliligi bitirmek istiyormus.gel al kizini diyor.bu arada 43 yasindayim sanki sokak kopegiyim.

Öyle düşünmeyin annem yaşındasınız hatta küçüksün. Anneniz ve kardeşiniz size sahip çıkıyorsa sorun yok gidin yanlarına artık kaybedecek neyiniz varki? Dava açarsınız gerekirse size yaklaşma yasağı olur olmadı başka şehre gidersiniz bu en uzak çözüm daha yaşınız genç hiçbir şey içinde geç değil kendinizi toplayabilirsiniz en azından çocuğunuz için. Onun böyle bir ortamda büyümesine izin vermeyin. Böyle devam ederse oğlunuz tam delikanlı olduğu zaman babasıyla olacakları düşünün

Kadın sığınma evıne gıt aıle ve sosyal polıtıkalar bakanlıgı cagaloğlu gıtmek ıstersen ablam bakanlık yapıyor yardımcı olur sana.

Gel bebeğim göbüşüne gel :)

aynen, eşine bas tekmeyi gitsin!!

16 yıl bu çileyi - lütfen alınma ama- kendin göre göre ve bile bile çekmeye razı olmuşsun.
eğer devam edeceksen, et, ama yok artık yeter diyorsan, tekmeyi bas gönder.

hayat bu kadar ucuz değil. ve yeni bir hayat her zaman kapıda bekler.

sevgiler.

Herkes ayri odalarda oturuyor.onun yuzunu gormek bile bana azap veriyor.bugun arsiz,bir de benim yaptigim yemekleri yiyor.

yahu 16 yıl önce kredi kartı mı vardı...:37::44: 98'de..ilginç...

Son düzenleme:
Okuduklarıma çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun gerçekten çok sabretmişsiniz.Allah bu sabrınızın mükafatını verecektir mutlaka.Bir mesleğiniz var mı,ya da aileniz destek mi bilmiyorum ama bencede korkacak birşeyiniz yok.Çocuğunuzda büyümüş artık göstermeme gibi durumuda olamaz.Boşanın kesinlikle.Çünkü o adam sizi hiç haketmemiş,etmiyorda.16 yıldır yeterince çektirmiş zaten.Bundan sonra rahat edin bari.

Elleri kirilsin inşallah. Bosan bu adamdan. Darp raporu al hatta. Tazminat davası da aç. Surunsun hayvan 16 yıl ne demek ya. Git annenin
Evine. Çocuğuna da eziyet ediyorsun. Genç olmuş artık psikolojisi alt üst
olmadan kaç git.

Türkiye'de ilk ATM 1987 yılında kullanılmaya başlıyor: İş Bankası
Türkiye'de ilk POS terminali 1991 yılında Yapı Kredi Bankası tarafından kullanılmaya başlandı.

böylece ayrıntılı bilgi sahibi olduk:34:

hmmm tamam o zaman...2003ten sonra anımsıyorum hep kredi kartlarını...ondan tuhaf geldi

önceki konunuzdan hatırlıyorum sizi... Yapılacak en iyi iş bu kadar işkenceye katlanmamak ve oğlunuzu bu ortamdan çekip çıkarmak... Bir oğlunuz var ve dayanamayıp bir gün babasına bir şey yaparsa ne o bu vebalden kurtulabilir ne de siz.... Bu kadar işkenceye sessiz kalmamalı polise gidip her şeyi anlamalı ve yakın koruma talep etmelisiniz...Ve o konuşmalarını skype kayıtlarını mutlaka alın ve bir avukatla görüşün.O size hukuki işlemleri anlatacaktır.Şahsım adına söylüyorum dualarımda olacaksınız.Umarım bir an önce bu kabustan uyanır ve oğlunuzla birlikte yepyeni tertemiz bir sayfa açarsınız hayatınızda

Back
X