• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evlilik böyle Yürümüyormuşeyler!!!

iyide o ailesini seciyo seni degil bunu anla önce kaynanana gitmek zorunda degilsin senin annen degil gitmek isteyen gitsin anasına de hic altta kalma sen degil o ugrassın ugrasmıyosada nasip diceksin bak

ben kacaraka evledim esimi o kadar gözümde buyutmusum ki ailem istemedi diye kactım eeeeee sonra allahtan kendimi ezdiren bi tip degilim eee tabi esimin tavırlarıda var bu konuda gözüm acıldı anasınımı istiyo gitsi görsün benden uzak allaha yakın olsun
Nasıl yaptın peki bunu ben biraz tavır gösteriyorum o surat aylarca yerden kalkmıyor bıktım tribinden inanmıyorum. Bende ezdirmem kendimi çok fazla ama bu başka bişey oldu artık benim için napacagimi bilmez oldum

Nasıl yaptın peki bunu ben biraz tavır gösteriyorum o surat aylarca yerden kalkmıyor bıktım tribinden inanmıyorum. Bende ezdirmem kendimi çok fazla ama bu başka bişey oldu artık benim için napacagimi bilmez oldum
bilmem biz aztık sanırım surat yapmaz yani yapsada ben takmam huzurum bozuluyo cunku onları görünce esimin telde konusmasına bile tahammul edemiyorm hatta esim demeden ben ona pas veriyorum diyroum mesela bak ben senin ailene gelmiyoum sen benim aileme gelmek zorunda degilsin kendince benim aileme gelirsin karımda gelir diye düsün me diyorum

Onceki konunu da hatiriyorum tatlim o zaman da demistim bu evliligin sonunu pek iyi gormuyorum diye bak demis iste yurumuyo diye

Yasadiklarimiz ayni ben seviyorum bosanmak istemiyorum dersen esine anca ezik bi karakter cizersin gozunde

Bu eziyeti sonlandir ve bosan hatta bunu sen teklif et ona bu rahatligi verme

Herşeyine göğüs gerdim hiçbir talepte bulunmadım.
Kalkti bu evlilik böyle yürümez yürümüyor da dedi. Daha iki üç gün önce çok sevgisiz hissediyorum diye konu açmıştım. Şimdi bu durum neyin nesi ?
Neden , yarın işe gidecekmiş benide bırak işinin olduğu yerde kuzenim oturuyor dedim . Yok dedi kapattı. Mesaj attı sonra yarın seni bizimkilere bırakmayı düşünüyordum bende gelirim akşam otururuz birlikte dedi. Ben hala seninle gelmeyi düşünüyorum dedim . Bak hebehubele bu böyle yürümez yürümüyor da zaten dedi. Şaşırdım kaldım. Benim için yapmadığın hiç bişeyi benden bekleme artık dedim . Geçen hafta aileme gittik . Annem zaten rahatsız babam da rahatsızlandı. Ben hazırlandım annemle birlikte babamı hastaneye götürmek için ben gelmiyim evde durayım dedi eşim. Gittiğimizde tek kelime etmiyor bizimkilerle aramızda hep problem var sanıyorlar çok üzülüyorlar.

Ben onun için herşeyi yaptım hep benden bekledi herşeyi. Kendi benim için hicbisey yapmadı. Bende mesaja yürütemiyorsunki yürüsün dedim yapacak biseyim kalmadı kendin bilirsin yazdım. Ama çok doldum ben naptimki
Her sıkıntıda boşanmayı hep erteledim .
Ailesine gideriz hizmetimi hürmetimi yaparım haftada 1 olur haftada 3 olur iki haftada1 olur . Ama ben onsuz gitmek istemiyorum onlara . Kayinvalidem ben gidince hiç yanımda durmuyor sürekli komşularına gidelim istiyor yada içeri gidip bişeyler le uğraşıyor ben çok sıkılıyorum. Ayrıca eşim benim aileme bu denli mesafeliyken hicbisey yapmak gelmiyor içimden . İçimden sayıp dökmek geliyor eşimi arayıp. Nasıl davranmaliyim bilemiyorum . Sessiz kalıp akşam o onun kararı deyip ciddiye almamalı miyim ? Yada ben boşanmayı düşünmüyorum böyle yürutuyorum ben diyip konuyu kapatmalimiyim yoksa boşanmaya mi gitmeliyim . Kızlar ben eşimi çok seviyorum o kadar şey yaşadıktan sonra boşanmayı düşünmedim. Sırf ailesine istediği kadar gitmiyorum diye benden boşanmasina göz yummak istemiyorum bir akıl verin nolur dondum kaldım
Birak gitsin ya nerden buldun bu adami akli baska yerde belli

Kadın aşık adam eh işte olunca bu hep oluyo, ya seviyorum diyip nasıl istiyosa öyle yaşayacaksın ya da izzeti nefsim ağır basıyo 3 5 ay ağlar susarım diyeceksin, bunun ortası yok

Siz sadece kendinize eziyet ediyorsunuz.konularınızı biliyorum.Elbette bir kadın yuvası dağılsın istemez. Ama siz boşa kürek çekiyorsunız gibi.çünkü karşınızda çabanızı anlayıp bu konuda çaba gösteren biri yok.

Siz sadece kendinize eziyet ediyorsunuz.konularınızı biliyorum.Elbette bir kadın yuvası dağılsın istemez. Ama siz boşa kürek çekiyorsunız gibi.çünkü karşınızda çabanızı anlayıp bu konuda çaba gösteren biri yok.
Beni tarif ettin şuan. Halimin kelimelere dökülmüş hali . Ne kadar körÜm ki göremiyorum içindeyken bunu . Biri söylemesi gerekiyor demekki . Bazı kelimeler yüreğe dokunur şimdi seninki dokundu bana :(

Eşine fazla fedakarlık yapmissin anlattıklarına göre boşanmalik bir durum yok. Ama eskisi gibi de olma fedakarlık işini ona birak

Beni tarif ettin şuan. Halimin kelimelere dökülmüş hali . Ne kadar körÜm ki göremiyorum içindeyken bunu . Biri söylemesi gerekiyor demekki . Bazı kelimeler yüreğe dokunur şimdi seninki dokundu bana :KK43:
Farkında olman da iyi. Şimdi zor geliyor ama zamanının değerini çok geç olduğunda anlaman daha kötü.
Bir yıl acı çekmek mi daha kolay, bir ömür mü ?

Tek kelimeyle alttan almayın! Ben ılımlı yaklaştım, olmadı.

Ev kuşları..28 yaşındaydi eşim evlendiğinde ama kahvaltı akşam yemeği hep ailesiyle olsun istiyordu.

Şimdi..Hiç görüşmüyoruz..

Not( bir erkeğin evli old. anlamasi ve sorumluluk karını görmesi,benimde bir esim var demesi gerekiyor.bunu yapamıyorsa basın gidin)

o kadar çok doğru kararlar verip boşanmak istedim, agladi paraları kendini,olmadı.ikimizde mutlu degiliz şimdi.insanlar ancak dürüst olabiliyorlarsa taniyabiliyorlar birbirlerini

Soruyorum tabiki cevap yok duvardan ses var ondan yok

Bak bu asıl mesele.soruyosun cvp yok.yada başka odaya kaçma vb..Bunların tek cvp var "işine gelmiyor"

Erkekler bizim gibi değil.evlendikletini farkedemiyorlar.

Ben dönüş yolu nu kaçırdım.sonra çok okudum,psikolog avda gittim.Sorun sende degil.
Google yaz eşim konuşmuyor tartismiyor.bak neler okuyacaksın.ve gerçekten emin ol öyle

Egoya gel abide maşallah tavan.
Ne demek seni aileme bırakacağım vs,nasıl bu hakka sahip oluyorlar çok ilginç.
Yürümeyen onun aklı evlilikte sıkıntı yok

Bak bu asıl mesele.soruyosun cvp yok.yada başka odaya kaçma vb..Bunların tek cvp var "işine gelmiyor"

Erkekler bizim gibi değil.evlendikletini farkedemiyorlar.

Ben dönüş yolu nu kaçırdım.sonra çok okudum,psikolog avda gittim.Sorun sende degil.
Google yaz eşim konuşmuyor tartismiyor.bak neler okuyacaksın.ve gerçekten emin ol öyle
Söylediklerini yapacağım artık çok yoruldum . Bir şeyleri tartışmiyorum da . Tavırda yapmıyorum zaten çekmıyordu da tripleri mi. Boşanalım derse tek cevabım Peki olacak ! Kendimi anlatmayacağım yoruldum çok yorgunum . Belki içimi dökerim artık son kez belki de hicbir şey yapmadan basar giderim . Bilmiyorum . Şimdi ilk işim yazıp bakmak olacak merak ettim açıkçası

Ailesine yeteri kadar gidilmiyor diye bosanmak:işsiz:esiniz evliliğin ne olduğunu biliyor mu acaba.

Bu kadar ufak bir konu da bosanalim deyip istedigini yaptirmaya çalışıyorsa sizin istekleriniz yaşam tarzınız ona hiç gelir umursamaz bile yürümüyor diyene kapının kulubu burası defolup gidebilirsin deyiniz lütfen...

Bu kadar ufak bir konu da bosanalim deyip istedigini yaptirmaya çalışıyorsa sizin istekleriniz yaşam tarzınız ona hiç gelir umursamaz bile yürümüyor diyene kapının kulubu burası defolup gidebilirsin deyiniz lütfen...
Öyle de yapiyor zaten . HİÇ geliyor.

Back
X