- 14 Mart 2010
- 7.933
- 6.860
- 723
- Konu Sahibi garipbirhayat
Beni çok iyi anlamışsınız öncelikle çok teşekkür ederim size..
Hayır benim evde kaldığımı bilmiyor, cts günü gelip sırt çantasına birkaç parça eşyasını koyup arabayla birlikte gitmiş..
Ben onunla karşılaşmamak İçin 3 gündür ailemde kaldım,bugün de evde yıkanacak çamaşırları yıkayıp yarın tekrar aileme gideceğim..
Belki gelir,toplayacak olursa karşılaşmayalım diye..
Kendisine söyledim,benden ayrılınca hemen çocuğun mu olacak diye .. dediği şey “ en azından evli olmam ve çocuğu yok derler” .. yani milletin düşüncelerini önemsiyor..
Bu evliliği bu uğurda pisi pisine bitiriyor ya,diyeceğim bir şey yok.. bu yarı yolda bırakmaktır.. Allah görüyor başla da bir şey demiyorum..
Saglikli düsünceli ve olgun bir erkek böyle düsünebilirmi ya? Lütfen üzülmeyin yaptiginiz önerileri birakin kabul etmeyi, dinlemiyor bile. Böyle bir insanla nasil cocuk yetistireceksiniz, nasil bir ömür gecineceksiniz? Birbirinize disaridan bakinca pek uyumlu durmuyorsunuz ama siz en azindan birseyleri degistirme derdindesiniz. Hatalariniz var kabulde ediyorsunuz. Iciniz rahat olabilir. Evliliginiz bitiren seyinde sizin cocuk istememeniz degil esinizin tavirlari, cirkinlikleri.
Bana esinizin pekte ayrilik konusunda ciddi olmadigi hissi var bence sizi biktirmaya yildirmaya calisiyor ki sonunda cocuga evet diyin. Sonucta evliligede ikna etti. Belkide ikna ederim diye düsünüyordur.
Dedigim gibi ben olsam o kilidi coktan degistirmistim. Yeterince vakti vardi esyalari almak icin yine sizi evde kalamamaniza sebeb oluyor.