Ne yaptınız?Bugün nasılsınız? Verdiniz mi dilekçenizi?
Dün eve gittik ailemle, babam onu aradı, evi bu hafta içi boşalt vs dedi, telefonda beni hala sevdiğini vs söylemiş,babama baba diye hitap ediyormuş hala neyse telefonu kapattı babam.. annemle ben benim daireme çıkıp eşyalarımı topluyorduk.. babam aşağıda babaannemlerde oturuyordu..
Mutfaktan masayı çıkardık,halısını kaldırdık, geri kalan tüm eşya bana aitti.. benim gardıroplarda olan, konsolda olan bütün eşyalarımı, kıyafetlerini valize koyup mutfağa kaldırdık,nevresim setleri,yastık yorgan bana ait ne varsa .. mutfak kapısını kilitleyip, geri kendi eşyalarını aldın götürsünler dedik annemle..
Biraz sonra bir zil ve babam geldi .. ben X i aradım, gel konuşalım dedim o gelecek dedi...
Annemle ikimiz babama o kadar kızdık ki..
Bize sormadan niye böyle bir şey yapıyorsun diye..
O geldi,konuşuldu edildi, yine başladı benim hatalarımı va söylemeye...
Sonrasında ise ailem konuştu bir şeyler, ve ailem bir yuvayı yıkmak kolay,yapmak zor vs ikiniz de aklınızı başınıza alın diye konuştular.. ben kendisine çocuk meselesinin okulu bitene kadar asla açılmamasını , 4 yıl ise 4 yıl sonra okulu ne zaman biterse o zaman çocuk düşürebileceğimi,işine geliyorsa böyle olacağını söyledim..
O da çocuk meselesi aslında evlilik bitirilecek bir sebep değil dedi..
Ama 1 ay önce bu sebepten evlilik bitiriyordu..
Ailem bizi yalnız bıraktı , yarım saat kadar da yalnız konuştuk, benden rahatsız olduğu noktaları söyledi..
benden beklentilerini söyledi, elimden geleni yapacağımı söyledim..
Aileme karşı ılımlı, saygılıydı,Pişman ama adım atamamış bir hali vardı.. son bir şans verdik..
Kendisi yarın okuluna gidecek Çarşamba akşamı gelecek,perşembe akşamı da beni ailemden alacak, eve gideceğiz..
Abla eşyalarımı topladım ve her şeyimi mutfağa sığdırdım, dilekçeyi bugün vermeye gidecektim düşünsene.. son durum bu. Şuan hala annemlerdeyim..