• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evlilik nereye gidiyor..

Acaba cinsellik mi kavga sebebi erkekler genelde yatakta mutluysa sorun çıkarmıyorlar

Babam da böyle benim. Evde olsun mutfağa girmiş olsun yeter ki.
Bu niye burada şu niye şurada, şu küflenmiş, bu bozulmuş diye başlar.
Annem bazen tepki verir, sen karışma her şeye kaynana gibi der.
Bazen susar, bazen güler, bazen haklısın bakamadım elim değmedi der.
Ama bu mizansen bile yani ne bilim bir hoşluk var onların arasında.
10dk sürer bu durum.
Sonra yine herkes normal halinde sohbetinde muhabbetinde
Bide benim babam aşırı titiz olduğu için takar böyle şeylere.

Kısacası ben çok büyütülecek, böyle giderse evliliğiniz biter diyecek bir şey göremedim.
Bunlar ufak tefek şeyler,hayatta neler neler var.
Eşiniz size sizde ona alışacaksınız bence, sabırlı olmanız lazım.
Anneniz babanızı babanız annenizi böyle kabul etmiş ben görebiliyorum aradaki farkı

Günde 20 saat de çalışma bana sacma geldi polislerin çalışma rutinleri var 20 saat çalışıyorsa 2 gun çalışmaz
Saçma gelmesi bilinçsizlikten , İstanbul'da cevik kuvvet dediğiniz gibi çalışmıyor aksine izinli olduğu günlerde bile izinler kapaniyor

Biz de ona trip diyoruz
trip yapmak
1) yapılan birşeyden dolayi, alinganlik oluşmasinin akabinde kişiye ters cevap vermek, terslemek gibi unsurlara verilen genel isim.

Sözlük böyle diyor ama siz öyle diyorsaniz eminim sozluk yanılmıştır :)

Kardeş çoğu polisin çalışma saatleri insanlık dışıdır. Kaç yıldır ülke gündemi hop oturup hop kalktığı için doğru düzgün senelik izin kullanabilen de yok.
Eşiniz de çok gençmiş.
Hem iş yoğunluğu,hem bebek,evlilik gelmiştir üstüste. Küflü peyniri dert edip kavga çıkaracağını sanmam yoksa.
Benim eşimin kavga etmeye,tartışmaya bile mecali yok valla. Sizinkinde yine enerji kalıyormuş demek :KK53:
Bugün sakince konuştum anlattım kendimi inşallah çözülür sorunlar

Back
X