bu evlilikte kim suclu

canım allah yar ve yardımcın olsun 1 kişi ile değil 3 kişi ile evlenmişsin ...

sen haklisin tabi. Sen cekmek zorunda misin ? Ya bebegine ve sana zarar verirse. Hala daha nasil beraber duruyorsunuz anlamis degilim.
Esin de ne degisik bir adam oyle. Bir de sana tokat atmis. Sonra hicbirsey olmamais gibi davraniyorsunuz esinle birbirinize.

Senin annen gelsin baksin bebegine.

Kusura bakma ama ben olsam esim goz yumuyorsa bu olanlara cocugumu da alirim babamin evine giderim can guvenligim yok diye. Esin de sahip cikmiyor ki sana.

şakamı bütün bunlar.sen onca hakareti işit hasta bi görümceden üzerine kalk eşinden tokat ye.bu insanlarda hiçmi vicdan yok ya.hem sen kayınvalideni kovmamışsınki görümcenin gitmesini istemişsin.ya sana yada bebeğe zarar verirse bunun hesabını kim verecek sana.eşinin tavrı çok yanlış ayrıca nerde durması gerektiğini hala öğrenememiş.siz bi aile olmuşsunuz artık onun ailesi sizsiniz.tamam annesini babasınada atsın demiyorum ama tarafı belli olmalı yani.aileniz arkanızdaysa sakın geri adım atmayın.ezdirmeyin kendinizi.

buna benzer cok laf isittim gorumcemden ama bisey demedim.zannediyirum ki kv kizim Aalh razi olsun bisey demiyosun etmiyosun diyecek gelmis hala mecbursun diyo.

o anda cekip gitmedgime cok pismmanim .esime al anneni ablani sen onalrla mutlu mesut yasa diye .

aman allahım resmen görümcen sizdeyken bebeğının can güvenliği yokmuş
bıde kusura bakma ama şimdi eşın karşımda olsa
iki tokat yapıştırırdım
şu babalar anneelrın çeyreği kadar çocukları düşünseler bu sorunların çoğu yaşanmazdı...

senin annen yok mu canım, o gelip baksa, onlar giderdi belki...

bu nedir yahuu böyle bir ortamda o çocuk nasıl büyüyyecek
allah yardımcınız olsun eşinde aalesinin ağzına bakıyorsa işin zor

Ayyy Allah aşkına ya senin annen gelsin baksın çocuğuna mümkünse
ya da çalışma biraz büyüyene kadar sen bak çocuğuna da gitsinler evinden
Höööhh böyle hayat mı olur!?
Eşine de pes böyleleri erkeğim diye geziyor ya sen de tokat yapıştırsaydın bi tane!
Söyle babana eşine bir ayar çeksin bence..

madem oğlunun evi sende çık işden otur evinde çocuğuna bak oda defolsun gitsin...laflara bak yaaa yok boşan yok çocuğa beddua etmeler bu insanlar sana kızıp çocuğuna eziyet bile ederler imkanın varsa çık işden canım ALLAH yardımcın olsun...

sen hala bu evde nasıl duruyorsun ben böyle huzursuz bir evde durduktan sonra hiç durmam babamın evine giderim litfen aklını başına al ezdirme kendini canını yoldamı buldun sen o çocuk sana muhtaç yapma ne olur

seni eşinin taktir etmediği yerde bunu kaynanandan hiç bekleme bence.bi kadına önce eşi sahip çıkıcak taktir edicekki diğerlerindende saygı görsün.

Okurken cok saskin döndüm ya. Bu ne bicim aile. Hele ki senin kocan ne bicim adam ya :S

Baslarim öyle babaya kardese ya. O kadar hakaret edip duruyorlar birde esin sana tokat atiyo.

K.bakma Allah o yavruyu sana bagislasin ama ben olsam bi dk duramazdim. Huzur birakmamislar bunlar sana.

Hele ki Kayinpederin sana okadar beddua etmis.

Hic cekme git annenlere. ben anlamiyorum annen baban biliyo seni nasil birakiyorlar o delilerin arasinda ya hepsi deli KP, KV,görümcen kafayi siyirmislar.

Son düzenleme:
cocugunu o insanlarla birakip ise gidebilyior musun??
aman Allahim yaa
daha intikamim bitmedi diyor
benim burdan tüylerim diken diken oldu
yerinden olsam ben giderim ordan
cocugumun hayatini tehlikeye atmam
kendi psk bozmam

Sorunuza cevap veriyorum

Suclu hepinizsiniz...

Esiniz ve kayinvalide de var bir seyler ,
ama siz de bu olanlara ragmen tokat diyip, hala ayni evde kalmaya devam ediyorsaniz
en buyuk suclu sizsiniz...

Ayrica madem durum boyle kesken en basindan bakici tutsaydiniz,
hic yuz goz olmazdiniz...

bu kadar kavga gürültü ortamında nasıl çocuk yetiştiriyorsunuz ki
faydasından çok zararı var size neden hala evinizde o kadın :26:

aynen ben dıcektım yaaaa...
otur evınde bak çocugna 3 yasına kadar sonra gir işe ver kreşe cocugu.
o kadar gürültü patırtı arasında ruh hastası olması kacınılmaz zaten cocugun...

az yerım ama oyle manyakları cekmem yahu. piskopat karı

Kadın demiş zaten "bizle evlendiysen"... Korkutmak istemem ama sen evde yokken annesini görme bahanesiyle gelse (Allah korsun) bebeğine zarar verse bunun hesabını kim verecek? Ceza bile almaz hasta ya. Bununda bilincinde anladığım kadarıyla. Bu yaşananlara rağmen eşinizin size tokat atması da ayrı bir hüsran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…